aynı sorun bendede mevcut. hatta yeni karakter açdığımda normal mod da bile mob lar damage vurmuyor. oyun ilerlemiyor.yaw bende yaptim hileyi yanliz multiplayera giriyorum normalde 30k vururken orda 100 100vuruyor nasil halledebilirim.
aynı sorun bendede mevcut. hatta yeni karakter açdığımda normal mod da bile mob lar damage vurmuyor. oyun ilerlemiyor.
ben böyle yaptım işe yaradı inşallah anlatabilmişimdirkardeşim senin dediğin olay benimde aklıma geldi ama denemedim. şuan deniyorum bakalım olacakmı olursa eyvallah derim ne deyim![]()

Valla kardeşim dediğin gibi playdan indirdigim datayi yedekledim. Oyunu silip burdaki apk yi yükledim problem yok gayet guzel olmuş sınırsız para falanbende sorunsuz oldu vallahi kardeşim hiç bir sorun çıkmadı bence dene yapamayanlar için en iyi yöntem![]()
) normalde yandexten indirecektim ama fena yavaş iniyordu link yenilenene kadar playdan indirem dedim oda işime yaradı tekrar saol 
Valla kardeşim dediğin gibi playdan indirdigim datayi yedekledim. Oyunu silip burdaki apk yi yükledim problem yok gayet guzel olmuş sınırsız para falan) normalde yandexten indirecektim ama fena yavaş iniyordu link yenilenene kadar playdan indirem dedim oda işime yaradı tekrar saol
![]()

Şuan için başka tek link yok malesef. Konuya BurakTura nın açıklaması eklendi