Asus Memo Pad , Model:KOW(ME712V) : Root olurmu

Sponsorlu Bağlantılar

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
    Konu Sahibi
Asus Memo Pad , Model:KOW(ME712V) : Root olurmu
Uzun bi aradan sonra tekrar Bir soru ile karşınızdayım arkadaşlar
Model olarak yukarıda yazanlar yazıyor kutusunda Herneyse Konuya gelicek olursam işletim sistemi android ve cok güzel oyunlar var kardeşim baya bir eğlenmekte Bende geçenlerde elime aldım kafama yatan bir kaç oyun oynuyorum hoşuma gitti.Pou ninja fruit vs.

Bunların Hileleride yapılıyormuş Gamecih adlı programla ama Bu cihazda yapılamıyor Nedeni ise cihazın root olmaması
Bunun bir çözümü varmı Cevaplarını Bekliyorum Hayırlı cumalar İyi forumlar :)

hurol1

Üye
Unlock root ile root et

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
    Konu Sahibi
Denedim Ama hata veriyor.
Verdiği hata tam olarak şunun gibi birşey try to catch me your unlocker professional diyor onu denemeyede fırsatım olmadı cünkü activation istiyor

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
internetten professional sürümü varsa yada tam sürümü onu .apk olarak indir ve kur

biryantin

Üye
internetten professional sürümü varsa yada tam sürümü onu .apk olarak indir ve kur

ahanda burayı takip edin :)

google dan "[Asus MeMo Pad 7] [Working: Root + CWM] Roms, Rooting, Bugs, General" ara
xda de var, yeni, 1 haziranda yapmış, 1-2 hafta beklemeni tavsiye ederim, daha rom yok...

• Beğen
Tepkiler: NiTr[O]gEn
KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
ahanda burayı takip edin :)

google dan "[Asus MeMo Pad 7] [Working: Root + CWM] Roms, Rooting, Bugs, General" ara
xda de var, yeni, 1 haziranda yapmış, 1-2 hafta beklemeni tavsiye ederim, daha rom yok...
root yapmış mı anlayamadım ben orayı

Üst Alt