Playstation oyunu Sony'i yakacak !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

Oyuna mekan olarak seçilen Manchester Cathedral’in de her türlü kanın, şiddetin ve kanunsuzluğun sergilenmesi Kilise yetkililerinin sert tepkisiyle karşılaştı.
İngiltere Kilisesi yaptığı resmi açıklamada Sony yetkililerini özür dilemeye ve Kilise’ye yüklü bir miktarda bağışta bulunmaya çağrıldı.

Açıklamada Manchester Cathedrali’nin tamamı şiddet içerikli olan oyunda izinsiz olarak kullanıldığı belirtilerek ileriki tarihlerde Sony’e karşı ne tür bir yasal prosedür izleneceğinin tespit edileceği bildirildi.
Cathedral Sözcüsü David Marshall, Kilise’nin olayı kınayan çok sayıda email aldığını ve oyunun Kilise’nin aziz hatırasını kirlettiğini söyledi.

Gelecek Pazartesi konuyu değerlendirmek üzere üst düzey din adamlarını toplanacağını belirten Marshall, Sony’ye isteklerini belirten bir mektup yazılacağını da sözlerine ekledi. İsteklerin 4 ana maddeden oluştuğu açıklandı:

1) Sony özür dilesin
2) Kilise’ye oyunun karından yüklü bir miktarda bağışta bulunsun
3) Oyunun piyasadan çekilmesi ya da oyunun kutsal yerler çıkartılarak yeniden modifiye edilmesi.
4) Sony’nin şiddetin azaltılması, silahlı suçlarla mücadele edilmesi gibi konularda Kilise’ye yardım etmesi.

ferdi757

Üye
dilemeli

ote

Üye
evet bencede

ertugrulll

ertugrulll

Üye
bizene ki bırakalım hristiyanlar düşünsün adamların kendi ibadethaneleri

Nazy

Nazy

Üye
kilisseler benim için bir işe yaramıyor.

ote

Üye
ben sony nin arkasındayım. hiç bişey yapamazlar

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
bizim camilerimiz ne kadar kutsalsa bence orasıda onlar için kursal mekandır herkesin dinine saygı gösterilmelidir bence özür dilemeli ve oyundan gelen tüm gelirleri versinler sony e işlemez

khytr89

khytr89

Üye
Koçum sony ben de senin arkandayım.

Aynı yapımlar bir Camii nin içinde olsa kimse gıgını bile çıkarmaz ama iş hristiyanlara gelince böyle oluyo işte. (sony şirketinin çoğu Budistlerden oluşuyo bu arada)
Aldığımız televizyon , dvd ,playstation ve kulaklığın da hakkı tamamen helal olsun sony e.

rbatu

Üye
evet dilesin

Salihyet

Salihyet

Üye
Ya kilisenin burda esas amacı kar payı .. ! kimsenin görememesine şaşırdım, adamlar tazminatın peşinde.. Cennetten arsa kiralayan bir medeniyetten her türlü basitliği beklerim..

Calaissien

Üye
saçmalamayın kilise tanıtacağım ayağına Sony'nin oyun gelirini indire gandi yapacak bence

Leontr

Leontr

Üye
yaw aman sony de veriversin ya iki hayır yapsın.gerçi geçen yılın haberiymiş ama olsun :D tüm parayı da kendileri yemesinler canım :D o paralarla türkiye bile zengin olur heralde.adamlar da çakalmış para istiyolar.ben olsam ben de isterim de neyse :D:D:D

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ben sony nin arkasındayım. hiç bişey yapamazlar

çok yanlış bir düşünce ya camilerle ilgi bir şeyler yapsaydı yine aynı tepkiyimi vercektin :nono:
ya konu 2007 de açılmış mutlaka bir sonuca varılmıştır:D

byilmazZ

byilmazZ

Üye
kesinlikle özür dilemeli bu yaptıkları çok yanlış

rapman

rapman

Üye
acaba sonuç ne oldu merak ettim :)

remixtik

remixtik

Üye
bir dakika forum girişinde din dil ırklara küfür edeci sözler vb gşbş şeylerde forumdan atılır neden atılmıyor nazy hakzıklık bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...