kardeşim seni kazıklamaya çalışmışlar ekran camı kvk da 110 bilemedin 150 ye kadar fiyat var ben araştırdım
cihazi geri iste ve kvk veya teleservice gonder. Oncelikle genpa teknik servis hizmetini artik kvk'ya yaptiriyor. Kendileri sadece distributor gorevini yerine getiriyor. Herhangi bir kvk servisini arayip fiyat sorabilirsin.
HERE uygulamaları açılır sadece haritalar açılmaz (offline indirmediğini varsayarsak). bence başka bir sorundan kaynaklı olabilir güncelleme varsa güncelle zaten bekleme bile.Arkadaşlar, internet paketim olmadığı için nokia here, akıllı göz gibi uygulamalar açılmıyor eyvallah. Ancak wifi ile internete bağlandığımda menüde yer alan bu uygulamalara tıkladığımda yine açılmıyorlar. neden olabilir acaba? Uygulamalar için güncelleme var diyor. Acaba güncellemeleri yapmadan açılmıyorlar mı? Yoksa telefona mı yüklü değiller.? Bir de bu harita veya navigasyon uygulamasını telefonuma nasıl kaydedebilirim? İnternete bağlı olmadığım zaman da kullanabilmek için. Teşekkürler.
temple run 512mbli telefonlara geldimi
temple run 512mbli telefonlara geldimi

helal kardeşim avatar içinarkadaşlar skydrive'a mo3 attım bilgisayardan telefonda açıyorum okey görüyor ama indir falan yok fotoğraflardaki gibi. Ilk kez müzik atmayı deniyordum ama hayal kırıklığı oldu biraz. Neden indir yok mp3 konusunda. ? Ayrıca whatsapp'tan çok öenmli bir dosya aldım o da sanırım .vaw uzantılı, ses kaydı dosyası, onu da kaydedemedim. Ne iştir bu müzik konusu ? Detaylı aydınlatacak biri varsa çok sevinicem.
| Tamir Bilgisi: | TELEFONUNUZ DEGISTIRILMISTIR (SWAP MB) |
| Durum: | Cihazınız son test aşamasındadır. |
Arkadaşlar Bi sorum olucak.benim şuan kullandığım operatör Avea ve değiştirmek istiyorum Türkcell düşünüyorum.3g anlamında ciddi fark varsa en kısa sürede geçmeyi planlıyorum.bu konuda karşılaştırma yapan ve bilgi sahibi arkadaşların yorumlarını bekliyorum.turkcell nete bağlanmada cokmu daha hızlı ???
bende hızlıArkadaşlar Bi sorum olucak.benim şuan kullandığım operatör Avea ve değiştirmek istiyorum Türkcell düşünüyorum.3g anlamında ciddi fark varsa en kısa sürede geçmeyi planlıyorum.bu konuda karşılaştırma yapan ve bilgi sahibi arkadaşların yorumlarını bekliyorum.turkcell nete bağlanmada cokmu daha hızlı ???
ama hiç aveası olan biriyle karşılaştırmadım. hem turkcellde çift taşıyıcı internet desteği var. Turbo 3g diye geçio, henüz denemedim ama muhakkak hissedilir derecede fark vardır, değerlere bakınca onu gösterio
diğer operatörlerde var mı yok mu bilemiyorum amabende lumia 920 kullanıcısıyım telefonun şarjı bana çabuk bitiyor gibi geliyor gün içinde fazla kullanmasamda örneğin edge hızında int girdim mi 10dk %10 düşüyor veya yarım saat filan tumple run oynadımmı %25 düşüyor bu normal mi sizce ?
yok zaten gereksiz gördüğüm için onu en başta direk kaldırdım
Eğer bir batarya uygulaması kullanıyorsan mutlaka ama mutlaka kaldır. Farkı göreceksin.
merhaba arkadaslar yeni lumia 820 aldım malum ilk windows cihaz acemilik sözkonusu
ilk başta yapmam gereken indirmem gerekenler neler ve şu mesaj geldiğinde ana üst ekranda lök diye çıkıyor onu gizleme imkanı varmı...