Neresi istedi o parayı. Lumia920 ekranı icin 270tl alan servis lumia820 ekrani için 320tl istemez herhalde.
telpaya gitti
- - - Eklendi - - -
bu haldeydi ekranı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben bir oyun bir de uygulama satın aldım. Her ikisinde de mükerrer çekim olmadı. Hem oyun hem uygulama 2 tl idi kredi kartına 2.04 tl olarak yansımış. Sanırım aradaki ufak fark vergiden kaynaklı.Ben mağazadan oyun almayı düşünüyorum da acaba oyunu satın alırken kredi kartından hatalı bir ücret çekme oluyor mu oluyorsa almayacağım.
Ben bir oyun bir de uygulama satın aldım. Her ikisinde de mükerrer çekim olmadı. Hem oyun hem uygulama 2 tl idi kredi kartına 2.04 tl olarak yansımış. Sanırım aradaki ufak fark vergiden kaynaklı.
Arkadaşlar... Dünde sordum ama cvp alamadım... Lumialar için özellikle 820 için arama engelleme programı varmıdır... Listemdeki kişileri engellemek için özellikle...
malesef yok.
çıkma şansı varmıdır.. bilgin varmı???
Arkadaşlar... Dünde sordum ama cvp alamadım... Lumialar için özellikle 820 için arama engelleme programı varmıdır... Listemdeki kişileri engellemek için özellikle...
arkadaşlar şu aile koruma işini Bi türlü yapamadım bir yardımcı olurmusunuz
hic ugraşma. Yeni bir outlook hesabi al onunla kurulum yap.
Hangi hesapla kurulum yapmak daha sağlıklı; hotmail, windowslive, outlook?
birisi nasıl kurulum yapılacağını gösterebilirim acaba aile koruma işini
İşte sıkıntı burada, maalesef şimdilik mağaza dışında hiç bir yerden yükleme yapamıyoruz
WP8 unlock edilirse işte o zaman çoook işimize yarayacak ...

peki burda niye yazmışlar? dalga mı geçio microsoft bizle o zaman
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(bugün gördüm bu yazıyı)