İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
o zaman sıkıntı doğrulama kısmında mı çıkıyor?

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye

cihazi geri iste ve kvk veya teleservice gonder. Oncelikle genpa teknik servis hizmetini artik kvk'ya yaptiriyor. Kendileri sadece distributor gorevini yerine getiriyor. Herhangi bir kvk servisini arayip fiyat sorabilirsin.
kardeşim seni kazıklamaya çalışmışlar ekran camı kvk da 110 bilemedin 150 ye kadar fiyat var ben araştırdım

mühami

Üye
Arkadaşlar, internet paketim olmadığı için nokia here, akıllı göz gibi uygulamalar açılmıyor eyvallah. Ancak wifi ile internete bağlandığımda menüde yer alan bu uygulamalara tıkladığımda yine açılmıyorlar. neden olabilir acaba? Uygulamalar için güncelleme var diyor. Acaba güncellemeleri yapmadan açılmıyorlar mı? Yoksa telefona mı yüklü değiller.? Bir de bu harita veya navigasyon uygulamasını telefonuma nasıl kaydedebilirim? İnternete bağlı olmadığım zaman da kullanabilmek için. Teşekkürler.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Arkadaşlar, internet paketim olmadığı için nokia here, akıllı göz gibi uygulamalar açılmıyor eyvallah. Ancak wifi ile internete bağlandığımda menüde yer alan bu uygulamalara tıkladığımda yine açılmıyorlar. neden olabilir acaba? Uygulamalar için güncelleme var diyor. Acaba güncellemeleri yapmadan açılmıyorlar mı? Yoksa telefona mı yüklü değiller.? Bir de bu harita veya navigasyon uygulamasını telefonuma nasıl kaydedebilirim? İnternete bağlı olmadığım zaman da kullanabilmek için. Teşekkürler.
HERE uygulamaları açılır sadece haritalar açılmaz (offline indirmediğini varsayarsak). bence başka bir sorundan kaynaklı olabilir güncelleme varsa güncelle zaten bekleme bile.

offline harita indirmek için de şu yolu izle:
Ayarlar > (ekranı sağa çek) Uygulamalar > Haritalar
bu menüde Haritaları indir var ordan Türkiye'yi indirirsin. 215.8MB

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
temple run 512mbli telefonlara geldimi

serecans

serecans

Üye
inşallah gelir ya

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar Skydrive'a mo3 attım bilgisayardan telefonda açıyorum okey görüyor ama indir falan yok fotoğraflardaki gibi. İlk kez müzik atmayı deniyordum ama hayal kırıklığı oldu biraz. Neden indir yok Mp3 konusunda. ? Ayrıca whatsapp'tan çok öenmli bir dosya aldım o da sanırım .vaw uzantılı, ses kaydı dosyası, onu da kaydedemedim. Ne iştir bu müzik konusu ? Detaylı aydınlatacak biri varsa çok sevinicem.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
telefona yada hafıza kartına attığım ofis dosyasını office uygulsaması görmüyor. sebep ne olabilir ki?

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Subways surfers gelecek mi?

Lqe_0707

Üye
merhaba arkadaslar yeni lumia 820 aldım malum ilk windows cihaz acemilik sözkonusu
ilk başta yapmam gereken indirmem gerekenler neler ve şu mesaj geldiğinde ana üst ekranda lök diye çıkıyor onu gizleme imkanı varmı...

YkPkY

YkPkY

Üye
arkadaşlar skydrive'a mo3 attım bilgisayardan telefonda açıyorum okey görüyor ama indir falan yok fotoğraflardaki gibi. Ilk kez müzik atmayı deniyordum ama hayal kırıklığı oldu biraz. Neden indir yok mp3 konusunda. ? Ayrıca whatsapp'tan çok öenmli bir dosya aldım o da sanırım .vaw uzantılı, ses kaydı dosyası, onu da kaydedemedim. Ne iştir bu müzik konusu ? Detaylı aydınlatacak biri varsa çok sevinicem.
helal kardeşim avatar için

- - - Eklendi - - -

BEN bu servislerin halen nasıl iş yaptıklarını anlamış değilim.0-16 yaş grubumu burada iş yapıyor sırf sigorta ödenmemesi için.
ayın 31inde, nokia beni aradığında cihazınızın yenisi gönderilecek dediğinden sonra daha düne kadar teleservice-cihaz destek formunda cihazınızda hiçbir sorun yoktur,testlerden başarılı geçmiştir yazıyordu.(parantez içinde sayıyorum;la havle vela guvvete)
bugün baktığımda nokianın teklifini almışlar sanırım.
aynen şöyle;
Tamir Bilgisi:TELEFONUNUZ DEGISTIRILMISTIR (SWAP MB)
Durum:Cihazınız son test aşamasındadır.

abi bu servisdekiler ne kadar maaş alıyor ve ne yapıyor?
vallaha çıldıracam.

- - - Eklendi - - -

abi 5 dakika kullansan ekran donacak,sen nasıl test ediyorsun.ne yapıyorsun.
yıllar önce bana genpa e72mi susmuş bi halde verdiğimde, bana geri susmuş bi halde onarılmıştır yeni yazılım yüklenmiştir diye 20 gün sonra teslim etmişlerdi.
türkiyem bu nasıl bi iştir ya.vallaha ben bişey anlayamadım

- - - Eklendi - - -

ben şimdi bunlara ne yapayım,daha memleketimizin şu halininden kurtulamamışken,yarınızımızın ne olacağınını bilmeden

• Beğen
Tepkiler: ÖEY ve PureFood
_asabiii_

_asabiii_

Üye
Arkadaşlar Bi sorum olucak.benim şuan kullandığım operatör Avea ve değiştirmek istiyorum Türkcell düşünüyorum.3g anlamında ciddi fark varsa en kısa sürede geçmeyi planlıyorum.bu konuda karşılaştırma yapan ve bilgi sahibi arkadaşların yorumlarını bekliyorum.turkcell nete bağlanmada cokmu daha hızlı ???

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Arkadaşlar Bi sorum olucak.benim şuan kullandığım operatör Avea ve değiştirmek istiyorum Türkcell düşünüyorum.3g anlamında ciddi fark varsa en kısa sürede geçmeyi planlıyorum.bu konuda karşılaştırma yapan ve bilgi sahibi arkadaşların yorumlarını bekliyorum.turkcell nete bağlanmada cokmu daha hızlı ???

Avea'ya göre mutlaka hızlıdır Turkcell fakat neden buraya yazdınız ona anlam veremedim.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bende hızlı :) ama hiç aveası olan biriyle karşılaştırmadım. hem turkcellde çift taşıyıcı internet desteği var. Turbo 3g diye geçio, henüz denemedim ama muhakkak hissedilir derecede fark vardır, değerlere bakınca onu gösterio :) diğer operatörlerde var mı yok mu bilemiyorum ama

cagatay606

Üye
bende lumia 920 kullanıcısıyım telefonun şarjı bana çabuk bitiyor gibi geliyor gün içinde fazla kullanmasamda örneğin edge hızında int girdim mi 10dk %10 düşüyor veya yarım saat filan tumple run oynadımmı %25 düşüyor bu normal mi sizce ?

PureFood

PureFood

Üye
bende lumia 920 kullanıcısıyım telefonun şarjı bana çabuk bitiyor gibi geliyor gün içinde fazla kullanmasamda örneğin edge hızında int girdim mi 10dk %10 düşüyor veya yarım saat filan tumple run oynadımmı %25 düşüyor bu normal mi sizce ?

Eğer bir batarya uygulaması kullanıyorsan mutlaka ama mutlaka kaldır. Farkı göreceksin.

IVI-Elia

Üye
merhaba arkadaslar yeni lumia 820 aldım malum ilk windows cihaz acemilik sözkonusu
ilk başta yapmam gereken indirmem gerekenler neler ve şu mesaj geldiğinde ana üst ekranda lök diye çıkıyor onu gizleme imkanı varmı...

Öncelikle mağazdan Nokia Collection kısmında işine yarayan temel uygulamaları edin.Daha sonra eğer kendiliğinden guncellenmiyorsa Nokia sistem uyg.(aslında öyle değil de nokiaya özel olan ayarlar menisindeki ekran+dokunma, ses vs.) bu uyg. güncellemek için Lumia Pusher uyg. mağazadan indir.Sonra mağazadan store deals adlı uyg. indir.Bunun sayesinde indirime giren ve bedava olan uyg. takip edebilirsin.

Mağazada popüler olan ücretsiz gerekli uygulamaları edin.

Batarya tasarrufu için ayarlar>elini sola kaydır.>Arka plan görevlerinden tüm uygulamaların arka plan görevini kapat( bazıları kapatılmaz.Ayrıca batarya ve hava durumu uyg. kapatırsan onları sen açana kadar görevini yerine geitemez.

Kilit ekranını ozelleştirebilirsin.

Ayarlardan yedeklemeden skydrive a otomatik fotoğraf yüklemesini bence kapat.Çünkü gereksiz resimleri de yüklüyor.Ben elle yüklerim.
Bu arada mağazadan Skydrive uyg. indir.

Ekran+Dokunma uyg. kendine göre ayarları seç.

Uygulamalardan çıkarken orta tuşla çıkma.Zaten çıkmaz arka plana atar.Kaoatmak istediğinde geri tuşunu kullan.

Sonra da kişiselleştir oyunlar yükle ve eğlenmeye bak

Üst Alt