PC Toplayacağımda Yardımlarınızı Bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi

nakit ödemeyede %25 indirim var :oke:

hocam ben bulduklarımı yazim sana

hocam benim ekleyeceklerim bunlar sende bir kaç tane ne eksiklerim varsa onları yazarmısın ben üstüne biraz daha para katacam yani

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
iyi güzelde bunlar sistem oluşturmaz sen neye göre seçtin.
anakart yok işlemci yok..
sandisk SSD yi geç bir kere...
harici diski ne yapacaksın ?

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
iyi güzelde bunlar sistem oluşturmaz sen neye göre seçtin.
anakart yok işlemci yok..
sandisk SSD yi geç bir kere...
harici diski ne yapacaksın ?

anakartı sen belirle seyi yanlıs yazmışım harici diski pardon

ssdyi neden geç diyorsun

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
o SSD işine yaramaz çünkü..
bana toplam Paranı söyle sadece kasa olarak yazayım.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
2000tl

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

%25 indirimle toplam 1700 TL :oke:
monitör alacak mısın bilmiyorum. kalan 300 TL ye monitör alırsın. yada SSD ayarlarız.

kasayı beğenmediysen bunu alabilirsin.

Archonn

Archonn

Üye

monitör alacak mısın bilmiyorum. kalan 300 TL ye monitör alırsın. yada SSD ayarlarız.

Kasa gayet şık ve kaliteli bence.Hatta kasaya 300 lira vermek istemiyorsa 200r yi bile seçebilir.
Giga 970A ud3 8+2 fazlı sağlam oc olan bir anakart rev. guncellemesiyle uefi bios da geldi. Asusta ısınma sorunu daha fazla hem.
Sırf asus adı ve cizgi elektroniğin teknik servis kalitesini göz önünde bulundurmuyorsa giga daha iyidir bence.

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

Kasa gayet şık ve kaliteli bence.Hatta kasaya 300 lira vermek istemiyorsa 200r yi bile seçebilir.
Giga 970A ud3 8+2 fazlı sağlam oc olan bir anakart bios guncellemesiyle uefi bios da geldi. Asusta ısınma sorunu daha fazla hem.
Sırf asus adı ve cizgi elektroniğin teknik servis kalitesini göz önünde bulundurmuyorsa giga daha iyidir bence.
dur dur dur :D gigabyte uefi bios mu geldi... sırf bios için asus yazıyorum kolaylık olsun millete diye..
gigabyte tabiki bundan sonra. :oke:

edit asusun faz yapısı 4+2 küçümsememek lazım standart kullanıcı için yeterli bir donanım :evet.

Archonn

Archonn

Üye

dur dur dur :D gigabyte uefi bios mu geldi... sırf bios için asus yazıyorum kolaylık olsun millete diye..
gigabyte tabiki bundan sonra. :oke:

edit asusun faz yapısı 4+2 küçümsememek lazım standart kullanıcı için yeterli bir donanım :evet.

Rev. 3'ten itibaren var ama pek bir esprisi yokmuş uefi bios'un mouse ile kullanım ve görsellerden başka. Hatta arayüzü çok detaylı diye beğenmeyenler de var:D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

Rev. 3'ten itibaren var ama pek bir esprisi yokmuş uefi bios'un mouse ile kullanımından başka. Hatta arayüzü çok detaylı diye beğenmeyenler de var:D

linkin birini kaldırmak zorundaydım kusura bakma :)
UEFI nin espirisi bilmeyenler için kolaylık sağlaması. bilenler için birşey değişmiyor tabiki

Archonn

Archonn

Üye

linkin birini kaldırmak zorundaydım kusura bakma :)
UEFI nin espirisi bilmeyenler için kolaylık sağlaması. bilenler için birşey değişmiyor tabiki

Anladım sorun değil.
Bu arada bir ayrıntı,önceki revizyonlarda yokmuş.Vatan eski stokları tüketiyorsa rev.1.2 ile gelen bios uefi değildir, alırken sormakta fayda var.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

Anladım sorun değil.
Bu arada bir ayrıntı,önceki revizyonlarda yokmuş.Vatan eski stokları tüketiyorsa rev.1.2 ile gelen bios uefi değildir, alırken sormakta fayda var.
bu ara bir sistem toplayacağım bir arkadaşa.
bakalm 3. revizyondur heralde. haber verdiğin için :tşk:

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi

hocam bu özelliklerle crysis 3 gibi son çıkan oyunları rahat kaldırırım dimi

Üst Alt