Nokıa Alınmaz Şu Devirde
600 700 liraya lumia serisinden daha iyi ne alınır söylermisin arkadaşım
+Android +Oyun Uygulama +Kalite 1 sene sonra yeni versiyona çıkmaz o donanımla kalırım ortada
hem s3mini hem de kaliteandroid olunca daha iyi oluyorsa zaten objektif bakmiyorsunuz demektir.
Sen Nokıa'nın Destek Ve Güncelleme Uygulama Vs. Vereceğine Güveniyorsan Al Kullan Ama Zamanı Gelince Bu Lafı Benim Gibi Diyeceksin Bunuda Çok İyi Biliyorum
- - - Eklendi - - -
Nokıa Destek Verseydi Yeni Çıkmış Olan Oyunlarda Gameloft İle Anlaşırdı Dungeon Hunter 4 Ve Blitz Brigade Gibi Ahşamlı Oyunları Çıkartırdı Neden Vedeoların Sonuna İos Android Yazıyor Gameloft En Basit Örnek Çıkmış Olsaydı Şimdiye Çıkardı Videoda Yazardı Ben İnanmıyorum Nokıa'da Mikrosoft'tada Yakında Bende Galaxy S4 Alıcam Nokıa Yeterki Batsın
ben nokiaya değil windowsa güveniyorum
- - - Eklendi - - -
ayrıyeten çevremde s3 mini kullanan çok var kasma donma ne ararsan var adamlar inkarda etmiyo daha demin yanımda kitlendı telefonu reset atmak zorunda kaldı bumu kalite ?
Eskişehir mediamarkta gittim bugün lumia 920 900 820 720 620 varken 520 yoktu sordum sadece türkcell satıyo dediler bilmem ne kadar doğru

ben nokiaya değil windowsa güveniyorum
- - - Eklendi - - -
ayrıyeten çevremde s3 mini kullanan çok var kasma donma ne ararsan var adamlar inkarda etmiyo daha demin yanımda kitlendı telefonu reset atmak zorunda kaldı bumu kalite ?
Kasa Kalın Şekilsiz Ve Kalitesiz Sadece Renk Ve Çıkarılabilir Başka Birşey Yok S3 Mini İse Polikarbon Sert Plastik En Basit Kalite Örneği
- - - Eklendi - - -
Kalitesini, güzelliğini beğenmediğiniz bölümde yazmanın mantığı ne anlamıyorum yav. Sürekli aynı olay gelip gelip buraya yazıyorsunuz, beğenmiyorsanız gidin sevdiğiniz android bölümünde yorum yapın kardeşim burada milleti gerince ne anlıyorsunuz.
donanımı sömürmediği içinmi 1 gb ramden 300 mb boş kalıyo ben s3 mini için konuşuyorum bu arada istersen lumia 820 920 si olan arkadaşlar 1 gb ramden ne kadar kalıyo bide onlar yazsın android donanım canavarı yoksa neden 4 çekirdek hatta şuan çift 4 çekirdekli telefonlar çıkarıyo samsung açıklarmısın arkadaşım
Bana dediysen arkadaşım ben zaten yukarıda WP nin o iyi yönünü söylüyorum. Bunu şimdi Fandroid olup bizim forumda gezenlere sormalı...
Bana dediysen arkadaşım ben zaten yukarıda WP nin o iyi yönünü söylüyorum. Bunu şimdi Fandroid olup bizim forumda gezenlere sormalı...
yok sana demedim arkadaşım android sistemi öven arkadaşa söyledim