Nokia Lumia520 599TL fiyatla satışa çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Nokıa Alınmaz Şu Devirde

pissed26

pissed26

Üye
1 sene sonra yeni versiyona çıkmaz o donanımla kalırım ortada

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hem s3mini hem de kalite:hmmm android olunca daha iyi oluyorsa zaten objektif bakmiyorsunuz demektir.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
1 sene sonra yeni versiyona çıkmaz o donanımla kalırım ortada

Sen Nokıa'nın Destek Ve Güncelleme Uygulama Vs. Vereceğine Güveniyorsan Al Kullan Ama Zamanı Gelince Bu Lafı Benim Gibi Diyeceksin Bunuda Çok İyi Biliyorum

- - - Eklendi - - -

hem s3mini hem de kalite:hmmm android olunca daha iyi oluyorsa zaten objektif bakmiyorsunuz demektir.

Nokıa Destek Verseydi Yeni Çıkmış Olan Oyunlarda Gameloft İle Anlaşırdı Dungeon Hunter 4 Ve Blitz Brigade Gibi Ahşamlı Oyunları Çıkartırdı Gameloft Neden Vedeoların Sonuna İos Android Yazıyor En Basit Örnek, Çıkmış Olsaydı Şimdiye Çıkardı Videoda Yazardı Ben İnanmıyorum Nokıa'da Mikrosoft'tada Yakında Bende Galaxy S4 Alıcam Nokıa Yeterki Batsın

pissed26

pissed26

Üye

Sen Nokıa'nın Destek Ve Güncelleme Uygulama Vs. Vereceğine Güveniyorsan Al Kullan Ama Zamanı Gelince Bu Lafı Benim Gibi Diyeceksin Bunuda Çok İyi Biliyorum

- - - Eklendi - - -

Nokıa Destek Verseydi Yeni Çıkmış Olan Oyunlarda Gameloft İle Anlaşırdı Dungeon Hunter 4 Ve Blitz Brigade Gibi Ahşamlı Oyunları Çıkartırdı Neden Vedeoların Sonuna İos Android Yazıyor Gameloft En Basit Örnek Çıkmış Olsaydı Şimdiye Çıkardı Videoda Yazardı Ben İnanmıyorum Nokıa'da Mikrosoft'tada Yakında Bende Galaxy S4 Alıcam Nokıa Yeterki Batsın

ben nokiaya değil windowsa güveniyorum

- - - Eklendi - - -

ayrıyeten çevremde s3 mini kullanan çok var kasma donma ne ararsan var adamlar inkarda etmiyo daha demin yanımda kitlendı telefonu reset atmak zorunda kaldı bumu kalite ?

achambo

achambo

Üye
bundan sonra nokia almam:kotu:

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ayrıyeten çevremde s3 mini kullanan çok var kasma donma ne ararsan var adamlar inkarda etmiyo daha demin yanımda kitlendı telefonu reset atmak zorunda kaldı bumu kalite ?

babamda s2 var hiç kasma yok

bir ara reset atmaları oluyodu 1 uygulama sildim düzeldi şimdi hiç sıkıntısı yok

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Eskişehir mediamarkta gittim bugün lumia 920 900 820 720 620 varken 520 yoktu sordum sadece türkcell satıyo dediler bilmem ne kadar doğru

Media marktda bugün bende sordum izmirde, adam lumialar 620den başlıyo 920ye kadar dedi. Oldu o zaman dedim çıktım adam lumia 520 diye bi modelden habersiz resmen :ehe

- - - Eklendi - - -

Kalitesini, güzelliğini beğenmediğiniz bölümde yazmanın mantığı ne anlamıyorum yav. Sürekli aynı olay gelip gelip buraya yazıyorsunuz, beğenmiyorsanız gidin sevdiğiniz android bölümünde yorum yapın kardeşim burada milleti gerince ne anlıyorsunuz.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye

- - - Eklendi - - -

Kasa Kalın Şekilsiz Ve Kalitesiz Sadece Renk Ve Çıkarılabilir Başka Birşey Yok S3 Mini İse Polikarbon Sert Plastik En Basit Kalite Örneği

- - - Eklendi - - -

Kalitesini, güzelliğini beğenmediğiniz bölümde yazmanın mantığı ne anlamıyorum yav. Sürekli aynı olay gelip gelip buraya yazıyorsunuz, beğenmiyorsanız gidin sevdiğiniz android bölümünde yorum yapın kardeşim burada milleti gerince ne anlıyorsunuz.

Soruyorlar Anlatıyoruz Yardımcı Olmaya Çalışıyoruz Panik Yok Dostum

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Öyle ama hergün defalarca oluyor bu durum, hele adamın biri var bu ara pek görmüyorum ama adam android avukatı gibi ama bizim bölümde android bölümünden daha çok yazıyor adam çamur atmaktan rütbe yükseldi neredeyse :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hem polikarbon hem sert plastik. Ben bir yilini doldurmadan kasasi soyulmayan s serisi telefon gormedim. Polikarbon olan arka kapagi belki ama kapak onemli degil soyulunca cizilince degiştirirsin ya kasa soyulunca ne yapacaz. Bir yilini doldurmamiş telefon savaştan cikmiş gibi alacali olunca kullanmaktan ben zevk alamam acikcasi.

pissed26

pissed26

Üye
sen bi uygulama sildim düzeldi diyorsunya oda bi uygulama yüzünden kitlendı o kadar uygulama var diye lafla söylemeye benzemiyo yarısı uyumsuz sorun çıkarıyo zaten market marketten çok uygulama çöplüğüne döndü diyo arkadaşım

kursat99

kursat99

Üye
Android mi tam uyumlu çalışıyo, donanımı sömürmüyo, marketi çöp değil, güvenli bir sistem? Güldürmeyin beni...

pissed26

pissed26

Üye
donanımı sömürmediği içinmi 1 gb ramden 300 mb boş kalıyo ben s3 mini için konuşuyorum bu arada istersen lumia 820 920 si olan arkadaşlar 1 gb ramden ne kadar kalıyo bide onlar yazsın android donanım canavarı yoksa neden 4 çekirdek hatta şuan çift 4 çekirdekli telefonlar çıkarıyo samsung açıklarmısın arkadaşım

kursat99

kursat99

Üye
donanımı sömürmediği içinmi 1 gb ramden 300 mb boş kalıyo ben s3 mini için konuşuyorum bu arada istersen lumia 820 920 si olan arkadaşlar 1 gb ramden ne kadar kalıyo bide onlar yazsın android donanım canavarı yoksa neden 4 çekirdek hatta şuan çift 4 çekirdekli telefonlar çıkarıyo samsung açıklarmısın arkadaşım

Bana dediysen arkadaşım ben zaten yukarıda WP nin o iyi yönünü söylüyorum. Bunu şimdi Fandroid olup bizim forumda gezenlere sormalı...

pissed26

pissed26

Üye

Bana dediysen arkadaşım ben zaten yukarıda WP nin o iyi yönünü söylüyorum. Bunu şimdi Fandroid olup bizim forumda gezenlere sormalı...

yok sana demedim arkadaşım android sistemi öven arkadaşa söyledim

- - - Eklendi - - -

yok sana demedim arkadaşım android sistemi öven arkadaşa söyledim

kursat99

kursat99

Üye
Sonunda gidip deneyebildim bugün. Gerçekten beklediğimden iyi çıktı. Ekranı adamın dediği gibi kötü değil, çok daha iyi. Yalnız adam dediki bu fiyat indirimliymiş ileride fiyatı artacakmış ne zaman ve ne kadar artacağı belli değilmiş. Ama 100-150 TL arası artacakmış. Size sorayım dedim. Doğru mu değil mi?

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Cihaz her hangi bir Nokiashop'a gelmis mi arkadaşlar bilgisi olan var mı?

Üst Alt