İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Konuya Lumia520 Kullanıcıları içinde bir yer ayırmanın vakti gelmedi mi henüz. Forumda bir üyemiz dün akşam 7den beri kullanmakta cihazı :D

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Ben mağazadan oyun almayı düşünüyorum da acaba oyunu satın alırken kredi kartından hatalı bir ücret çekme oluyor mu oluyorsa almayacağım.

mert_andac

Üye

Neresi istedi o parayı. Lumia920 ekranı icin 270tl alan servis lumia820 ekrani için 320tl istemez herhalde.

telpaya gitti

- - - Eklendi - - -

bu haldeydi ekranı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
telpaya gitti

- - - Eklendi - - -

bu haldeydi ekranı

cihazi geri iste ve kvk veya teleservice gonder. Oncelikle genpa teknik servis hizmetini artik kvk'ya yaptiriyor. Kendileri sadece distributor gorevini yerine getiriyor. Herhangi bir kvk servisini arayip fiyat sorabilirsin.

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben mağazadan oyun almayı düşünüyorum da acaba oyunu satın alırken kredi kartından hatalı bir ücret çekme oluyor mu oluyorsa almayacağım.
Ben bir oyun bir de uygulama satın aldım. Her ikisinde de mükerrer çekim olmadı. Hem oyun hem uygulama 2 tl idi kredi kartına 2.04 tl olarak yansımış. Sanırım aradaki ufak fark vergiden kaynaklı.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Ben bir oyun bir de uygulama satın aldım. Her ikisinde de mükerrer çekim olmadı. Hem oyun hem uygulama 2 tl idi kredi kartına 2.04 tl olarak yansımış. Sanırım aradaki ufak fark vergiden kaynaklı.

O zaman alayım asphalt 7'yi.

serecans

serecans

Üye
Bende aranıza yeni katıldım

Nokia lumia 620

mavish74

Üye
Arkadaşlar... Dünde sordum ama cvp alamadım... Lumialar için özellikle 820 için arama engelleme programı varmıdır... Listemdeki kişileri engellemek için özellikle...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar... Dünde sordum ama cvp alamadım... Lumialar için özellikle 820 için arama engelleme programı varmıdır... Listemdeki kişileri engellemek için özellikle...

malesef yok.

eRdaL.

eRdaL.

Üye

benim bildiğim kadarıyla yok

serecans

serecans

Üye
arkadaşlar şu aile koruma işini Bi türlü yapamadım bir yardımcı olurmusunuz

serecans

serecans

Üye
birisi nasıl kurulum yapılacağını gösterebilirim acaba aile koruma işini

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
birisi nasıl kurulum yapılacağını gösterebilirim acaba aile koruma işini

telefona tanımladıgın microsoft hesabina bilgisayardan girip hesap ayarlarindan yaşini 18'den buyuk yap. Telefonu yeniden başlatip dene.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
İşte sıkıntı burada, maalesef şimdilik mağaza dışında hiç bir yerden yükleme yapamıyoruz :bilmm
WP8 unlock edilirse işte o zaman çoook işimize yarayacak ...

peki burda niye yazmışlar? dalga mı geçio microsoft bizle o zaman :hmmm

(bugün gördüm bu yazıyı)

ferit.61

ferit.61

Üye
peki burda niye yazmışlar? dalga mı geçio microsoft bizle o zaman :hmmm

(bugün gördüm bu yazıyı)

Arkadaşım olay şu;
Mağaza dışı zaten yükleme yapılamıyor eyvallah. Ama mağazaya girdiğinde pc den, kullanıcı adın ile oturum açtığında program yükle kısmının altlarında indir daha sonra yükle vs birşeyler.. yazar. Ona tıkladığında XAP dosyasını pc ye indirirsin ve onu telefonun hafıza kartına ortaya atarsın klasör yapmadan (hafıza kartlı model için), sonra telinden mağazaya girdiğinde Hafıza kartı bölümü de orada görünür. Üzerine tıklarsın doğrulama yaptıktan sonra tekrar mağazadan indirmeden direkt karttan telefonuna kurar.

Üst Alt