İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

power_24

Üye
Kapasite kontrol'e yeni güncelleme gelmiş arkadaslar ve mükemmel çalışıyor bilginize..

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar gelecek güncellemeyle ilgili iki sorum var
1. data sense tum ulkelere acılacak dimi ?
( amerıkada sadece verızon kullanıyormuş galiba )
2. L620 ye fm radio gelmeyecegıni nokia resmi olarak mı soyledi yoksa sadece bi rivayet mı ?

Windows Phone kullanıcılarının merakla beklediği bir diğer konu ise Lumia 925 modeli ile birlikte kullanıcılara sunulacak olan ve Lumia 620 modeli hariç diğer Lumia modellerine FM Radyo ve daha birçok özellik getirecek olan Amber isimli güncelleştirmedir. Kaynak:windows phone haber..

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
yahu o değil de fizy sonunda mağazaya gelmiş :D

power_24

Üye
GeÇen haftalar eklenen yotube uygulamasına güncelleme gelmiş ancak sakın güncellemeyin çünkü google ve microsotfun anlasmasına göre uygulamanın video indirme özelliğini kaldırmışlar o sebebten bilginiz olsun..

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ya aslında ben daha telefonu almadan bu tartışma çıktığında youtube uygulamasının .xap dosyasını indirmiştim, yani download özelliği mevcut hali :) sonradan download özelliği kalktı daha sonra da uygulamanın kendisi :/ hani güncelleyen varsa bu .xap dosyasını paylaşabilirim, download özelliğini geri kazanırsınız :naughty:

e tabi canavar gibi uygulama olunca ve de tutunca napacak googlecağız mecbuurrr :D

ben daha telefonu almadım ama şimdi uygulama kalkar malkar ben pc'ye indireyim dursun köşede teli alınca atar yüklerim :D
:ehe

harbiden bu .xap dosyasını nasıl yüklüyoruz wp8de? :hmmm

serinaga

serinaga

Üye
ya aslında ben daha telefonu almadan bu tartışma çıktığında youtube uygulamasının .xap dosyasını indirmiştim, yani download özelliği mevcut hali :) sonradan download özelliği kalktı daha sonra da uygulamanın kendisi :/ hani güncelleyen varsa bu .xap dosyasını paylaşabilirim, download özelliğini geri kazanırsınız :naughty:

İşte sıkıntı burada, maalesef şimdilik mağaza dışında hiç bir yerden yükleme yapamıyoruz :bilmm
WP8 unlock edilirse işte o zaman çoook işimize yarayacak ...

power_24

Üye
GDR2 Güncellemesi ile unlock gelirse çok fena olur wp8

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

:ehe

Symbiandaki gibi sandınız herhalde. :no: mağazadan kaldırılan bir uygulamanın .xap dosyası elinizde bulunsa bile artık yükleyemezsiniz. :(

umutley

Üye
Arkadaşlar lumia 820yi ekran koruyucusuz kullanmak istiyorum ama çabuk çiziliyomuş galiba siz nasıl kullanıyorsunuz?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
valla çabuk çiziliyormuş sözünü nerden duydun bilmiyorum ama ben tam tersini okudum hiç de kolay kolay çizilmiyormuş. gerçi ben aldığım günü ekran koruyucu taktım ama bendeki alışkanlık. yalnız ekran koruyucu takacaksan mat takma!

power_24

Üye
920 ye ekran koruyucusu gerek yok..

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar lumia 820yi ekran koruyucusuz kullanmak istiyorum ama çabuk çiziliyomuş galiba siz nasıl kullanıyorsunuz?

Kim nerden çıkarmış arkadaşım çabuk çizildiğini ? Bir defasında düşürdüm elimden sürüne sürüne asfalttaki çakılları yaladı, hiç bir şey olmadı. Böyle kulaktan duyma bilgilere kanmayın, gelin buraya olayı canlı canlı yaşayan kişilerden öğrenin ...

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
:d::d::d:

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Saniye biriminden bir değer verebilir misiniz acaba :hmmm

yarım dakika filan belkide daha fazla sürüyor. zaten kapanmıyor. bir keresinde çok daha uzun süre kapanmamıştı. bende reset atarak kapatıp açıyorum.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
L820'de cüzdana tanımladığımız kredi kartı ile NFC üzerinden temassız alışveriş yapılabiliyor mu??

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

:kop2:

PureFood

PureFood

Üye
Abi çevirmensin ama bunu çevirmeden paylaşıyorsun :(

- - - Eklendi - - -

Az bişey anladık ama tam kapasite ingilizcemiz yok :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Üstteki eleman diyor ki:

Apple yeniliği: yeni ikonlar eklemek
Nokia yeniliği: yeni renkler eklemek.

Alttaki eleman da eklemiş:

Android yeniliği: Apple ve Nokia'nın bu yaptıklarını kopyalamak

:kop2: :kop:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada o resimdeki Nokia DC-18 (1720 mAh) satışa sunulsa da alsak ya.
Boyutu da çok iyi. Kalınlık: 1,5 cm Yükseklik: 5,3 cm. Cepte taşımak için ideal.
Tahminimce fiyatı ülkemizde (vergiler, kar marjı vs dahil) 50-70 TL arasında olacak.
Temmuz olarak geçiyor satışa çıkış tarihi :eller:

PureFood

PureFood

Üye
Kablosuz şarj yastığı falan pek tutmadı Türkiye'de, fiyatlar sebebiyle. Bu alet o fiyatlarda olsun anında alırım :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Sırf can sıkıntısından alarmı denedim bugün yani alarmın hangi durumlarda çaldığına baktım. Telefon uçak modundayken çalıyor, telefon zil sesi kapalıyken çalıyor, hem zil sesi kapalı hem de ses düzeyi sıfırdayken çalıyor, tam tersi durumda çalıyor yani alarm her türlü durumda çalıyor tabii telefonun kapalı olması dışında. Alarmı bir kere kurarsanız ve telefonu kapatmazsanız hiç kurtuluşu bangır bangır ötüyor telefon. İsterseniz tüm sesleri kapatın telefonu titreşime alın her türlü çalıyor valla:d::aha:

Üst Alt