İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
Arkadaşlar bilmiyorum umrunuzda olur mu olmaz mı ama ben bi karar verdim
telefonu aldığım günden beri mağazada olsun telefonda olsun pek bi hareketlilik görmedim ve sorunlarda yakamı bırakmadı , bu yüzden bu andan itibaren 31.05.2013 ten 1.07.2013 e ( tam bi ay boyunca ) kadar maxicepe ve diğer wp8 haberleri yapan sitelere girmicem , sure bitiminde döndüğümde wp8 deki gelişmelerden mutlu olmazsam mecbur telefonu satmak zorunda kalıcam. Satmak zorunda kalırsam da iphone a para yetmeyeceğinden beğenmediğim samsungun giriş seviyesi android li cihazlarından birini alıcam

telefonu Türkiye ye geldiğinden beri , adam gibi sistem güncellemesi beklemekten yukardaki resimdeki adam gibi olduk.

şimdi çıkış yapıyorum.....
doğru teşhisi koymuşun.ben halen cihazı bile kullanamadığımdan senden daha çok doluyum,ama bi umutla bunun böyle olacağını bilerekden yeni gelişime açık bi yazılım olduğunu ve hepsinin düzeleceğini bilerekten aldım.halen sabırdayım ne kadar güncellemeler geciksede.nokiacı sabrıyla beklemekteyim her ne kadar 2buçuk aylık cihazı 1 aydır kullanamıyor olsamda

- - - Eklendi - - -

bu arada bugün nokiadan aradılar yeni cihaz gönderiyorlar.çok sağlam kaymışım
:naughty:
:kirbac::kirbac: sonradan okuduğumda baktımki iyi dolmuşum:polis::sinir
sonuç:10numara:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

kursat99

kursat99

Üye

doğru teşhisi koymuşun.ben halen cihazı bile kullanamadığımdan senden daha çok doluyum,ama bi umutla bunun böyle olacağını bilerekden yeni gelişime açık bi yazılım olduğunu ve hepsinin düzeleceğini bilerekten aldım.halen sabırdayım ne kadar güncellemeler geciksede.nokiacı sabrıyla beklemekteyim her ne kadar 2buçuk aylık cihazı 1 aydır kullanamıyor olsamda

- - - Eklendi - - -

bugün nokiadan aradılar yeni cihaz gönderiyorlar.sağlam kaymışım

Oh be sonunda :) çok tebrik ediyorum. Sonunda eline güzel sağlam bir cihaz geçecek :)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
ÖEY

ÖEY

Üye

- - - Eklendi - - -

bugün nokiadan aradılar yeni cihaz gönderiyorlar.sağlam kaymışım
Kendim almış kadar sevindim senin adına:oke: İnşallah bu sefer sorunsuz ve senin içine sinecek bir cihaz yollarlar da tepe tepe kullanırsın Lumia'nı :alkis

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
teşekkür ederim lumiadaş dostlarım benim
:sarıl::sarıl:

narnia16

narnia16

Üye

- - - Eklendi - - -

bu arada bugün nokiadan aradılar yeni cihaz gönderiyorlar.çok sağlam kaymışım
:naughty:
:kirbac::kirbac: sonradan okuduğumda baktımki iyi dolmuşum:polis::sinir
sonuç:10numara:

Senin adına çok sevindim abi.Hayırlı olsun :)

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
Allah razı olsun abim.
iyi düşünen herkese Allah gönlüne göre versin.
ben mücadele ettim ve başardım.
sizlerde asla taviz vermeyin her zaman hakkınızı arayınız...
bu hak en doğal hakkımız çünkü,ağlamayana meme yok maalesef

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Allah razı olsun abim.
iyi düşünen herkese Allah gönlüne göre versin.
ben mücadele ettim ve başardım.
sizlerde asla taviz vermeyin her zaman hakkınızı arayınız...
bu hak en doğal hakkımız çünkü,ağlamayana meme yok maalesef

Çok tebrik ediyorum kardeşim. (Lumia kardeşliği) :P İnan bende kendim kazanmışım kadar çok sevindim. İnşallah gıcır gıcır bir canavarı verecekler sana. Hatta bir bakmışsın GDR2 yüklü göndermişler :aha:

• Beğen
serinaga

serinaga

Üye
teşekkür ederim lumiadaş dostlarım benim
:sarıl::sarıl:

Oohhh beee ! İnan üzerimizden büyük bir yük kalktı, ne kadar sevindim anlatamam, haydi hayırlısı ile iyi günlerde kullanman dileğiyle ...

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
ben GDR5 istiyorum.yoksa kabul etmem :D

çok saolun kardeşlerim.en iyisi sizlerin olsun inşallah

- - - Eklendi - - -

şu sanal ortamda bile bu kadar sevildiğimi bilmekde ayrıca gurur ve mutluluk verdi,gözlerim doldu.
Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah.öpüyorum hepinizi teker teker.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
csH

csH

Üye
hayırlı olsun abi sonunda kavuşacaksın yeni lumiana :D

• Beğen
sezrar

sezrar

Üye
ŞU ANDA EN ÇOK İHTİYACIM OLAN ŞEY FACEBOOKTA PAYLAŞIM YAPMAK TAKSİMDEYİZ İLETİŞİM KURAMIYORUZ WİNDOWS'UN FACEBOOK UYGULAMASI BAŞKALARININ GONDERİLERİNi PAYLAŞAMIYOR BURAYA DA ZOR BELA GİRDİM LUTFEN YARDIM EDİN

ÖEY

ÖEY

Üye
ŞU ANDA EN ÇOK İHTİYACIM OLAN ŞEY FACEBOOKTA PAYLAŞIM YAPMAK TAKSİMDEYİZ İLETİŞİM KURAMIYORUZ WİNDOWS'UN FACEBOOK UYGULAMASI BAŞKALARININ GONDERİLERİNi PAYLAŞAMIYOR BURAYA DA ZOR BELA GİRDİM LUTFEN YARDIM EDİN
Geçmiş olsun tüm Türkiye arkanızda, maalesef facebook uygulamasının paylaşım özelliği birkaç gündür işlemiyor ama ben hem facebook hem de tivitırın pc sitelerinde gördüğüm her şeyi paylaşıyorum. Kendinize dikkat edin orada!

PureFood

PureFood

Üye

m.facebook.com üzerinden girip paylaşım yapabilirsiniz.

mavish74

Üye
arkadaşlar... lumialarda WP8 için kişiler için arama engelleme gibi bir program varmıdır acaba???

mert_andac

Üye
Arkadaşlar dun lumia 820 elimden düşürdüm ve ekranı kırıldı çok dikkat edin ekran değişimi için 320 Tl istediler buraya fotoğraf ekleyemedim nasıl eklendiğini bilmiyorum telefonun ekranı hassas ona gore

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar dun lumia 820 elimden düşürdüm ve ekranı kırıldı çok dikkat edin ekran değişimi için 320 Tl istediler buraya fotoğraf ekleyemedim nasıl eklendiğini bilmiyorum telefonun ekranı hassas ona gore

Geçmiş olsun ...

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye

ekran mı yoksa camını mı kırdın ??

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Neresi istedi o parayı. Lumia920 ekranı icin 270tl alan servis lumia820 ekrani için 320tl istemez herhalde.

• Beğen
Tepkiler: n000k

Üst Alt