YkPkY
Üye
doğru teşhisi koymuşun.ben halen cihazı bile kullanamadığımdan senden daha çok doluyum,ama bi umutla bunun böyle olacağını bilerekden yeni gelişime açık bi yazılım olduğunu ve hepsinin düzeleceğini bilerekten aldım.halen sabırdayım ne kadar güncellemeler geciksede.nokiacı sabrıyla beklemekteyim her ne kadar 2buçuk aylık cihazı 1 aydır kullanamıyor olsamdaArkadaşlar bilmiyorum umrunuzda olur mu olmaz mı ama ben bi karar verdim
telefonu aldığım günden beri mağazada olsun telefonda olsun pek bi hareketlilik görmedim ve sorunlarda yakamı bırakmadı , bu yüzden bu andan itibaren 31.05.2013 ten 1.07.2013 e ( tam bi ay boyunca ) kadar maxicepe ve diğer wp8 haberleri yapan sitelere girmicem , sure bitiminde döndüğümde wp8 deki gelişmelerden mutlu olmazsam mecbur telefonu satmak zorunda kalıcam. Satmak zorunda kalırsam da iphone a para yetmeyeceğinden beğenmediğim samsungun giriş seviyesi android li cihazlarından birini alıcam
telefonu Türkiye ye geldiğinden beri , adam gibi sistem güncellemesi beklemekten yukardaki resimdeki adam gibi olduk.
şimdi çıkış yapıyorum.....
- - - Eklendi - - -
bu arada bugün nokiadan aradılar yeni cihaz gönderiyorlar.çok sağlam kaymışım

sonradan okuduğumda baktımki iyi dolmuşum

sonuç

çok tebrik ediyorum. Sonunda eline güzel sağlam bir cihaz geçecek
İnşallah bu sefer sorunsuz ve senin içine sinecek bir cihaz yollarlar da tepe tepe kullanırsın Lumia'nı