Yarışma İçin Yönetim Oylaması Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yarışma İçin Yönetim Oylaması Konusu
Arkadaşlar bildiğiniz gibi bir yarışma düzenliyoruz ve artık son etaba girdik. Üyelerimiz göndermiş oldukları oylarla finale kalacak isimleri belirlediler. Finale çıkan 6 isim arasından hediye almaya hak kazanacak ilk 3 kişiyi bizler belirleyecez. Arkadaşların içeriklerini sırasıyla ekliyorum konuya izleyin, değerlendirin,yorumlayın lütfen.

Balcolu: Müzikle katıldı yarışmaya, bu sebepten Youtube videosu haline ben dönüştürdüm. Görsel olarak hiç bir katkısı yok yani etki etmesin oylara.

cancan59: Bu arkadaş kendisi mi kayıt yaptı yoksa başkasına çektirip üstüne mi yattı bilemiyorum. Katılımın son günü son dakikada gönderdi içeriğini ve bunu nasıl becerdiğini hala çözemedim.

Metin: Şiir yazmış.
FORUMUN İYİSİ

Telefonu al eline, burası ilk durak
Diğer işe yaramaz siteleri bırak
Maxicep stres ve sıkıntıdan uzak
Korkma her şey ücretsiz, yok hiçbir tuzak.

Maxicep en iyi mobil teknoloji hattı
Telefon konusunda onundur kral tahtı
Sadece sözde değil, görülüyor icraatı
Burada takıl istiyorsan içinin rahatlığını.

Üye ol ve istediğini indir
Binlerce oyun, uygulama senindir
Telefonunun yüzü gülsün, onu sevindir
İstediğin gibi takıl, burası senin evindir.

Emeğe saygısızlıktır indirip kaçıp gitmesi
Paylaşım yaptıkça artar üye rütbesi
Arttıkça gelir paylaşım yapma hevesi
Hizmet, bu forumun ana felsefesi.

Hiçbir yerde yok böyle teknoloji ateşi
Sanal alemde yok mobil konusunda onun eşi
O yüzden en iyi yapandır Maxicep işi
Boşuna üye olmadı 2 milyon kişi.

Canı sıkılan adres çubuğuna Maxicep yazsın
Sabah akşam burada takıl, yine de sıkılmazsın
Hem de boşuna diğer sitelerde zaman harcamazsın
Burası seni öyle bir çeker ki, bırakıp kaçamazsın.

Üyeler iyi geçinir, güzeldir sohbet ortamı
Maxicep sadece forum değil, teknoloji portalı
Ben bu kadar anlattım, forumdadır gerisi
İşte burası Maxicep, forumun iyisi!

najanaja:

x-scarface: Kamyon sürme oyununa Maxicep için Mod hazırlamış.

ysssf:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Anket için teşekkürler Erol.

Benim beğendiğim eserlerden sadece balcolu ilk 5'e kalmış, o yüzden oyumu ona verdim.
Güzel bir beste olmuş.

Umarım hak eden kazanır.

Hayırlısı olsun.

ANIL

ANIL

Admin
Balcolu ve Metin'i beğendim.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Balcolu ile Metin arasında kaldım .
İkisi de hoş olmuş . Ama balcoluya verdim . Daha farklı geldi bana .

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4 Hazirana kadar vaktiniz var acele etmeyin

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Evet iyi düşündüm oyladım.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ysssf iyi eserler sunmuş. Balcolunun videosu mobilden görünmüyor.

KayraBey

KayraBey

Üye
Kardeşimin projesi vardı aslında.İstanbul'da nerde turist var gider onlara Maxicep'i Seviyoruz dedirtir video çekerim dedi ama burda üyeliği yoktu.Ben de katılamıyorum zaten :ehe

Benim ömrüm az bu yüzden hemen oy kullanayım :kıskıs:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ysssf iyi eserler sunmuş. Balcolunun videosu mobilden görünmüyor.
aa, bu balcolunun eseri en altta yusssf'un altında görünüyor mobilden. bende sandımki ysssf birden fazla eserle katılmış. ama bu video maxicep videosu değildir uyarısı balcolu'nun altında görünüyordu.

bu durumda oyum balcolu'ya.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ben çok kararsız kaldım :ehe:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hem estetik hem emek hem yaratıcılık açısından düşünmeye çalışıyorum.
Bu nedenle beste yapması ve yeteneğini ortaya koyması gerçekten de Balcolu'yu bayağı öne geçiriyor... Adamın sesi de güzelmiş bu arada arkadaş :ehe

Cancan59 da yine oldukça hoş bir video hazırlamış. Hem yurt dışında reklamımızı da yapmış. Bir de özgüven ister bu videoyu çekebilmek. Bu açılardan takdirimi topladı açıkçası. Ama neden bu kadar az kişiyle sınırlı kalmış... O açıdan biraz zayıf geldi bana. Şöyle bir on beş yirmi kişiye farklı mekanlarda söyletseydi, ki orada mekan bulmak çok kolay, tadından yenmezdi...Bence bir parçacık kolaya kaçmış. Ama yine de beğendim.

Metin'in şiiri de fena değil. Ama 2 milyon kişinin üye olması yerine boşuna üye olmadı milyonlarca kişi dese daha iyi olurmuş. Zira bence birinciyi uzunca süre yayınlamak gerek. Her zaman güncel kalmalı. Onun dışında güzel.

najanaja'nın emeğine diyecek yok. Ellerine sağlık gerçekten de... Uğraş var belli...
Ama bence biraz daha sade olsaydı daha vurucu olurdu ve belki de yıllarca anasayfada dahi kalabilirdi... Çok fazla renk cümbüşü olmuş... Ama elbette bu tamamen benim yorumum, objektif bir yorum denemez. Zaten olayın teknik kısımlarından daha çok anlayan arkadaşlar mevcut :D

x-sccarface de emek harcamış. Güzel de olmuş açıkçası. Hangi oyun bilmiyorum ama hoş olmuş.
Mümkün müdür bilinmez ama bunu need for speed serisinden bir araca yapsa daha bilindik ve daha genele hitap eder olabilirdi :D

ysssf'nin paylaşımında da emek var. Ellerine sağlık. Ancak ben pek kalpli şeylerden hoşlanmıyorum ne yalan söyleyeyim :D Maxicep'in kalbimizde olduğunu adını kalbin içine adını yazmaktan daha iyi bir şekilde anlatılabilirdi belki de :)

Düşüncelerim bunlar.
Biraz daha üstlerine kafa yorar oyumu açıklarım...

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL, L-LumieRe ve bulutsuzgece
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Ödül büyük, emeğin de bunun için büyük olduğuna inanarak en çok emek verene, uğraşana oy vermek istiyorum.
Acele etmek istemiyorum son dakikada vericem oyu siz yine berabere kalın benim seçtiğim kişi kazansın ayın üyesindeki gibi :ehe
Balcolu : Uğraş var cidden söz yazmış, beste yapmış söylemiş.

Cancan59: Çok yapıldı bunlar millet sevgilisine falan yapa yapa bıktırdı artık :) Ata abinin dediğine katılıyorum bu arada çok kısa olmuş ya. Hani video başladığında şöyle bi 20 kişi bekliyorsun en azından maxicep diyecek. Ama 2 kişi olunca sanki böyle komşudayken çok susamışsındır da su istersin getirirler parmak kadar bardakla tam kanacak olursun suya, biter ikinci bardağı da isteyemezsin. Aha onun gibi olmuş.

Metin: Şiiri beğendim ya emek var cidden.

najanaja: bu üyeden böyle bir çalışma beklemezdim ben ya. daha iyisini yapabilirdi bence.. Bir de neden ingilizce? Ben uyuz olurum böyle şeylere. Made in Turkey yazınca cool oluyor ya hani :) Türk Malı yazınca iyi durmuyor tabi. Sait abi böyle bir çalışmayı 5 dakikada yapar :)

x-scarface: Bu arkadaşın yaptığını babam yapıyordu bana küçükken :) Oyunun o araba dosyalarınının içinde sağ sol ön arka 2D resimler oluyor. Paintle istediğini yazıp kaydedince oyunda gözüküyor :)

ysssf: hat sanatını severim, yetenek ister bu. Eğer ki şu banner yapan sitelerde textbox kısmına "Maxicep" yazıp buraya atmadıysa resmi, en çok uğraş burda derim ben.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Bunların arasında çok fazla ilgimi çeken birşey yok en azından telefon hak edilecek kadar önemli şeyler değil ama illa olacaksa balcolu fena değil

• Beğen
Tepkiler: Dede
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Ödül büyük, emeğin de bunun için büyük olduğuna inanarak en çok emek verene, uğraşana oy vermek istiyorum.
Acele etmek istemiyorum son dakikada vericem oyu siz yine berabere kalın benim seçtiğim kişi kazansın ayın üyesindeki gibi :ehe
Balcolu : Uğraş var cidden söz yazmış, beste yapmış söylemiş.

Cancan59: Çok yapıldı bunlar millet sevgilisine falan yapa yapa bıktırdı artık :) Ata abinin dediğine katılıyorum bu arada çok kısa olmuş ya. Hani video başladığında şöyle bi 20 kişi bekliyorsun en azından maxicep diyecek. Ama 2 kişi olunca sanki böyle komşudayken çok susamışsındır da su istersin getirirler parmak kadar bardakla tam kanacak olursun suya, biter ikinci bardağı da isteyemezsin. Aha onun gibi olmuş.

Metin: Şiiri beğendim ya emek var cidden.

najanaja: bu üyeden böyle bir çalışma beklemezdim ben ya. daha iyisini yapabilirdi bence.. Bir de neden ingilizce? Ben uyuz olurum böyle şeylere. Made in Turkey yazınca cool oluyor ya hani :) Türk Malı yazınca iyi durmuyor tabi. Sait abi böyle bir çalışmayı 5 dakikada yapar :)

x-scarface: Bu arkadaşın yaptığını babam yapıyordu bana küçükken :) Oyunun o araba dosyalarınının içinde sağ sol ön arka 2D resimler oluyor. Paintle istediğini yazıp kaydedince oyunda gözüküyor :)

ysssf: hat sanatını severim, yetenek ister bu. Eğer ki şu banner yapan sitelerde textbox kısmına "Maxicep" yazıp buraya atmadıysa resmi, en çok uğraş burda derim ben.

bende najanaja dan bu kadar basit birşey beklemezdim tasarımı harkulade olan biriydi neden böyle birşey yaptı anlamış değilim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Balcolu'nun çalışması gerçekten çok başarılı.
Maxicep'e özel bir beste bulunması gerçekten çok hoş.
Sayfaya gelenleri karşılamak için güzel bir çalışma :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yusufun kalpli resminin içindeki yazıyı elle yazdığını öğrendim. Bilgisayardan çıkmamış o yazı.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hat sanatı yapmış işte fotoğraf sanırım o.

Arkadaşlar böyle bir sonuca varamayacaz gibi görünüyor. Lütfen herkes şöyle yapsın,

x üye birinci,
y üye ikinci,
z üye üçüncü

Böyle mesaj yazın ki ilk 3'ü belirleyebilelim. Anketten ilk 3 çıkmayacak gibime geldi.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
pek elle yazılmış gibi durmuyor ama.
kağıt üstündeki halini görseydik iyi olurdu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt