yeni guncelleme geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lumia67

Üye
    Konu Sahibi
yeni guncelleme geldi
Arkadaşlar 820 kullanıyorum telefonuma güncelleme yazısı geldi ama daha indirmedim

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Ben şimdi baktım birşey yok. Emin misiniz.

darkwaters

Üye
bi arkadaşın telefonuna da güncelleme gelmiş te sonra güncellememişti bi daha da güncelleme göstermemişti umarım öyle bi telefon hatası değildir çünkü çok fena heyecan yaptım şu an :aha:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Muhtemelen yanlış alarm ama konuyla ilgili detaylı bilgi verir veya ekran görüntüsü paylaşabilirseniz ona göre karar verelim.

Eğer yanlış alarm ise konu kilitlenecektir.

:polis:

lumia67

Üye
    Konu Sahibi
Evde internet olmadığı için indiremedim vodofonfan günlük internetin var oda indirmez

Dementor61

Üye
Kontrol ettim ama güncel dedi.

darkwaters

Üye
Bi önceki güncelleme olabilir mi telefonu yeni almışsan stokta duran bi ürünse son gelen güncelleme yüklü değilmiştir belki.
kendimi en kötü ihtimale hazırlıyorum güncelleme gelmezse alarm yanlışsa hayal kırıklığına uğrarım :D
benim de 820 im var bende güncel diyor benimki bozuk mu ki :dry:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Evde internet olmadığı için indiremedim vodofonfan günlük internetin var oda indirmez

Telefonu yeni aldıysanız ve üzerinde geçtiğimiz ay gelen güncelleme yüklü değilse, yazılım güncellemesinin indirmelerde görünmüş olması normaldir.

Ancak bu yeni bir haber değil. Güncelleme çıkalı çok oldu ve burada haberi paylaşıldı.

Konu sahibi aksini iddia ediyorsa benimle özel mesajla irtibata geçebilir.

Yanlış alarm olduğu için konu kapatılmıştır. :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt