920 flashlight sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi
920 flashlight sorunu
Slm 920 de mağazada ki tüm Flashlight programlarını denedim ama bazen yanmıyor bazense yanıp bir kaç saniye içinde sönüyor telefonu kapatıp tekrar açınca bir kaç dakika düzgün çalışıyor sonra yine aynı oluyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Slm 920 de mağazada ki tüm Flashlight programlarını denedim ama bazen yanmıyor bazense yanıp bir kaç saniye içinde sönüyor telefonu kapatıp tekrar açınca bir kaç dakika düzgün çalışıyor sonra yine aynı oluyor

Bunu denediniz mi? :hmmm

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben aşağıya linkini verdiğim uygulamayı tavsiye ederim. Söylediğiniz şekilde bir sorun hiç yaşamadım bu uygulamayla.

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi
Ben aşağıya linkini verdiğim uygulamayı tavsiye ederim. Söylediğiniz şekilde bir sorun hiç yaşamadım bu uygulamayla.

bunu denedim telefondan kaynaklı bir sorun olabilir mi acaba

eRdaL.

eRdaL.

Üye

ben bunu kullanıyorum sorunsuz

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi

Bunu denediniz mi? :hmmm
şuan için çalışıyor özgür bence sorun telefonda gündüz ışıklı ortamda bazen tutukluk yapıyor ayarlarda güç tasarrufu pil azalınca aktif ekran parlaklığı düşükte şarj uzun gitsin diye çoğu şeyi kapattım sorun sence neden kaynaklı olabilir

- - - Eklendi - - -

Unutmadan arka plan görevleri de kapalı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Güç tasarruf modunda veya batarya azken kullanmaya çalışıyorsan belki otomatik olarak oluyordur.

Bir sorun olduğunu sanmıyorum :hmmm

Yani düşünsene hem tasarruf moduna alıyorsun, hem de fener yakıyorsun :)

Telefon da illa ki sana "bi karar ver, tasarruf mu edeyim, ışık mı yakayım" deyip bir süre sonra tasarruf adına feneri kapatıyor olabilir.

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi
Güç tasarruf modunda veya batarya azken kullanmaya çalışıyorsan belki otomatik olarak oluyordur.

Bir sorun olduğunu sanmıyorum :hmmm

Yani düşünsene hem tasarruf moduna alıyorsun, hem de fener yakıyorsun :)

Telefon da illa ki sana "bi karar ver, tasarruf mu edeyim, ışık mı yakayım" deyip bir süre sonra tasarruf adına feneri kapatıyor olabilir.

adı üstünde akıllı telefon :kop:da şarj dolu olduğunda da yapıyor yawww güç tasarrufu şarj azalınca açık anlamadım valla derdini bunun neyse düzelir belki iyi akşamlar herkese görüşürüz sonra kendinize iyi bakın by

sameet33

sameet33

Üye
adı üstünde akıllı telefon :kop:da şarj dolu olduğunda da yapıyor yawww güç tasarrufu şarj azalınca açık anlamadım valla derdini bunun neyse düzelir belki iyi akşamlar herkese görüşürüz sonra kendinize iyi bakın by
Aynı sorunu bu yaşıyorum. Bir uygulamadan ama hangisinden :/ proshot dan kaynaklanıyor olabilir yada diğer uygulamalardan . Ama benim asıl düşüncem güncellemeden sonra bu sorun çıktı. Umarım düzelir yada ben uygulamaları kaldırayım

Takipçi Satın Al

Üst Alt