lg l7 JB GÜNCELLEMESİ

Sponsorlu Bağlantılar

irememre

irememre

Üye
    Konu Sahibi
lg l7 JB GÜNCELLEMESİ
arkadaslar bilindigi gibi l5 e bile jb geldi siranin l7 oldugunu tahmin ediyorum su sitede l7 ye jb ciktigini soyleniyor bi bakarmisiniz ben pek bisey anlamadim httpm://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2238654

skylinegti

skylinegti

Üye
burada yazılan habere göre yurtdışında verilmeye başlamış güncelleme ,1 aya kadar bizim ülkemizede gelir büyük bir ihtimalle...

irememre

irememre

Üye
    Konu Sahibi
burada yazılan habere göre yurtdışında verilmeye başlamış güncelleme ,1 aya kadar bizim ülkemizede gelir büyük bir ihtimalle...

gelsin artik kasmalari azaltmak icin stabil calisan bir sistem gerekiyor bu telefona umarim dediginiz gibidir baslamistir

enver_techno

enver_techno

Üye
Black için de gelecek diye bir duyum aldım, doğru mudur?
:s

enver_techno

enver_techno

Üye
L7 çok da üstün bir cihaz değil ama..
Black'dan sadece bi iki artısı var.

Gggg1994

Üye
JB güzel birşeymiş arkadaşlar insallah gelir sizede telefon bildiğiniz yeniden alınmış gibi oluyor ve gayet stabil ve hızlı oluyor L5te takılan temple run sorunsuzca oynanabiliyor ve o kadar güzel seçenekler gelmiş ki inşallah gelir darısı ob kullanıcılarının başınaa

irememre

irememre

Üye
    Konu Sahibi
L7 çok da üstün bir cihaz değil ama..
Black'dan sadece bi iki artısı var.

umarim verilir tabii ama ben sadece l serisi ve lg nin bikac ustun cihazi yani 4x hd gibi optimus g gibi cihazlara verecegini okudum l7 ye avrupada dagitima baslanmis zaten yakinda turkiyeye de gelir umarim

skylinegti

skylinegti

Üye
teknosa bile sattığı l7'lerde jelly bean güncellemesi var diyor demekki kesin gelecek...ayrıca lg telefonlarda sadece L serisine jb gelecek diye biliyorum...

irememre

irememre

Üye
    Konu Sahibi
teknosa bile sattığı l7'lerde jelly bean güncellemesi var diyor demekki kesin gelecek...ayrıca lg telefonlarda sadece L serisine jb gelecek diye biliyorum...

evet bende oyle biliyorum teknosa gercekten jb gelicek diye satiyorsa gelir elbet

Ocean258

Ocean258

Üye
güncelleme başlamış arkadaşlar türkiyeye ne zaman gelir bilmiyorum ama ara ara kontrol edin LG güncelleme olayını çözdü anlaşılan :D

enver_techno

enver_techno

Üye
Optimus için kontrol ettiğimde yeni güncelleme var diyor ama diğer kısma geçtiğinde en son sürüm zaten yüklü diyor, Bu olay ICS gelirken de olmuştu. (ICS'ye de gelmez demişlerdi) :) :oke:

irememre

irememre

Üye
    Konu Sahibi
Optimus için kontrol ettiğimde yeni güncelleme var diyor ama diğer kısma geçtiğinde en son sürüm zaten yüklü diyor, Bu olay ICS gelirken de olmuştu. (ICS'ye de gelmez demişlerdi) :) :oke:

insallab ob kulllanicilarinada gelir hocam lg eğer şu guncelleme olayindan alninin akiyla çıkarsa helal olsun iykide almisim l7 mi diyeceğim

- - - Eklendi - - -

güncelleme başlamış arkadaşlar türkiyeye ne zaman gelir bilmiyorum ama ara ara kontrol edin LG güncelleme olayını çözdü anlaşılan :D

nasil bu kadar emin konusuyosun peki :)

enver_techno

enver_techno

Üye
LG piyasaya tutunmak istiyorsa böyle şeylere de önem vermeli
iş sadece telefon üretmekte değil ;)

irememre

irememre

Üye
    Konu Sahibi
LG piyasaya tutunmak istiyorsa böyle şeylere de önem vermeli
iş sadece telefon üretmekte değil ;)

kesinlikle samsung bu yüzden samsung

- - - Eklendi - - -

JB güzel birşeymiş arkadaşlar insallah gelir sizede telefon bildiğiniz yeniden alınmış gibi oluyor ve gayet stabil ve hızlı oluyor L5te takılan temple run sorunsuzca oynanabiliyor ve o kadar güzel seçenekler gelmiş ki inşallah gelir darısı ob kullanıcılarının başınaa

su güzel seneneklerden bir örnek versen :D

bnerdem

bnerdem

Üye
arkadaşlar burada L7 için JB ler var isterseniz buradan indirebilirsiniz. benim tavsiyem Europe Open kdzsini indirmeniz :D

irememre

irememre

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar burada L7 için JB ler var isterseniz buradan indirebilirsiniz. benim tavsiyem Europe Open kdzsini indirmeniz :D

bnerdem kardeş europe open kdz p700 ler icin türkiye de p705 var bende de p 705 var bu bi sıkıntı yaratir mi bide türkce dil secenegi varmı bunda?

bnerdem

bnerdem

Üye
vallahi bizimki e612 ama e610 kdzsi yüklüyorduk sorun olmuyordu :) sizinki için bilemem onu. istersen p705 olan kdzlerden birini indir. tabikide Türkçe desteği var. o androidin kendi özelliği zaten :)

irememre

irememre

Üye
    Konu Sahibi
nasil yükleyeceğimiz konusunda mutlaka bi konu vardir nasil yuklerim?

Üst Alt