Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburada yazılan habere göre yurtdışında verilmeye başlamış güncelleme ,1 aya kadar bizim ülkemizede gelir büyük bir ihtimalle...
Black için de gelecek diye bir duyum aldım, doğru mudur?
![]()
L7 çok da üstün bir cihaz değil ama..
Black'dan sadece bi iki artısı var.
teknosa bile sattığı l7'lerde jelly bean güncellemesi var diyor demekki kesin gelecek...ayrıca lg telefonlarda sadece L serisine jb gelecek diye biliyorum...
Optimus için kontrol ettiğimde yeni güncelleme var diyor ama diğer kısma geçtiğinde en son sürüm zaten yüklü diyor, Bu olay ICS gelirken de olmuştu. (ICS'ye de gelmez demişlerdi)![]()
![]()
güncelleme başlamış arkadaşlar türkiyeye ne zaman gelir bilmiyorum ama ara ara kontrol edin LG güncelleme olayını çözdü anlaşılan![]()

LG piyasaya tutunmak istiyorsa böyle şeylere de önem vermeli
iş sadece telefon üretmekte değil![]()
JB güzel birşeymiş arkadaşlar insallah gelir sizede telefon bildiğiniz yeniden alınmış gibi oluyor ve gayet stabil ve hızlı oluyor L5te takılan temple run sorunsuzca oynanabiliyor ve o kadar güzel seçenekler gelmiş ki inşallah gelir darısı ob kullanıcılarının başınaa

arkadaşlar burada L7 için JB ler var isterseniz buradan indirebilirsiniz. benim tavsiyem Europe Open kdzsini indirmeniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradaki aynı işlemleri uygulayacaksın http://www.maxicep.com/lg/lg-l5-brick-olan-telefonu-duzeltme-778928.htmlnasil yükleyeceğimiz konusunda mutlaka bi konu vardir nasil yuklerim?