waaay kesinlikle harika olmuş kardeşim ellerine sağlık çok güzel görünüyosadece isa abin için mi
e hadi bende ekliyem son bi kere
güzel ekranlar hazırlamışsın temayı güzel editlemişsin
müzik çalar widgetında yakıyo :P 4. ekranına bayıldım 1.ekranındaki resim bende de var 
teşekkür ederim kardeşim normal setime geri döndüm artık deiştirmicem ekranda paylaşmıcam yeter gari tel sapıtmaya başladıHer zamanki gibi kırmızı ağırlıklı olmuş kardeşimgüzel ekranlar hazırlamışsın temayı güzel editlemişsin
müzik çalar widgetında yakıyo :P 4. ekranına bayıldım 1.ekranındaki resim bende de var
![]()
1. resmi hani e6 için havadurumu widgeti vardı ya orda adam önizlemede bunu kullanmış hoşuma gitti ordan buldum
5. dekinide belki hatırlarsın hani youtube de bi video göstermiştim ya tanıtım yapıyodu ahanda o oluyo kendisi
4. resmide android ten çaldım 
hee o boob boob görmüştüm bu resmini
teşekkür ederim kardeşim normal setime geri döndüm artık deiştirmicem ekranda paylaşmıcam yeter gari tel sapıtmaya başladı1. resmi hani e6 için havadurumu widgeti vardı ya orda adam önizlemede bunu kullanmış hoşuma gitti ordan buldum
5. dekinide belki hatırlarsın hani youtube de bi video göstermiştim ya tanıtım yapıyodu ahanda o oluyo kendisi
4. resmide android ten çaldım
![]()
o adam koymadan bende vardı o resim 
hee o boob boob görmüştüm bu resminio adam koymadan bende vardı o resim
![]()

Buyrun bakalım

way way way harika ekranlar tema ikonları çok güzelmiş ama altbar bana tanıdık geliyo bu son ekranlarımdaki ikonlarını aldığım tema bu sende altbarını almışsınBuyrun bakalım
ben altbarı sevmediğim için ikonlarını başka temaya aktardıydım
favorim 4. ekran medya ekranı
semih'in toggle ı kullanılmnış yakışmış
ama şu cowon clock a hep gözüm takılıyo orjinal yapamamış
aslında şu linkteki havadurumu saat teki tam cowon clock olmuş işte
onun etrafındaki herşeyi silebilsek sadece saat kalsa senin bu kullandığından daha güzel olacak birazda boyutunu büyütecen tamamdır
ellerine sağlık kardeşim harika ekranlar olmuş
ha bide semih'in dediği gibi mail i beyaz font yapmalısın
tabi olmuyosa yapacak bişi yok 
furkan abi dijital saat ve temanı verırmısın
- - - Eklendi - - -
hava durumu widgetide lutfen
Yok ya güncelleme nerden gelcek nokia unuttu bizi
güncelleme mi geldi 4 tuş olmuş ya da program mı
- - - Eklendi - - -
güzel olmuş
- - - Eklendi - - -
aslında maili beyaz font yapsan daha iyi olur
extra button kullandım tema ya görede şekil alıyo yuvarlak yaptı etrafını
mail beyaz font olmuyo beyaz font dosyalarını c ye attım ama olmadı zaten notlar oluyo
teşekkür ederim 
way way way harika ekranlar tema ikonları çok güzelmiş ama altbar bana tanıdık geliyo bu son ekranlarımdaki ikonlarını aldığım tema bu sende altbarını almışsınben altbarı sevmediğim için ikonlarını başka temaya aktardıydım
favorim 4. ekran medya ekranı
semih'in toggle ı kullanılmnış yakışmış
ama şu cowon clock a hep gözüm takılıyo orjinal yapamamış
aslında şu linkteki havadurumu saat teki tam cowon clock olmuş işte
onun etrafındaki herşeyi silebilsek sadece saat kalsa senin bu kullandığından daha güzel olacak birazda boyutunu büyütecen tamamdır
ellerine sağlık kardeşim harika ekranlar olmuş
ha bide semih'in dediği gibi mail i beyaz font yapmalısın
tabi olmuyosa yapacak bişi yok
http://www.maxicep.com/symbian-3-wi...y-cleener-8x6-8x3-skin-24-05-13-a-803969.html
mail beyaz font olmuyo ya ona çok uyuzum
teşekkür ederim kardeşim tema nexus by giulio7g hiç bişeyini değişmedim alt bar hoşuma gitti extra buttonla güzel oldu zaten fp2 miş gibi 
sLeepLe abi rica etsem fontunu atar mısın ?
furkan abi dijital saat ve temanı verırmısın
- - - Eklendi - - -
hava durumu widgetide lutfen
furkan kim faruk mu
- - - Eklendi - - -
onu sorduysan ayıp ettin benim setim o

Yok ya güncelleme nerden gelcek nokia unuttu biziextra button kullandım tema ya görede şekil alıyo yuvarlak yaptı etrafını
mail beyaz font olmuyo beyaz font dosyalarını c ye attım ama olmadı zaten notlar oluyo
teşekkür ederim
- - - Eklendi - - -
aynen tam orjinali gibi yapamamış ama update 1 yazıyo belki update eder ilerleyen zamanlarda o linkteki gibi olsa cidden güzel olurmail beyaz font olmuyo ya ona çok uyuzum
teşekkür ederim kardeşim tema nexus by giulio7g hiç bişeyini değişmedim alt bar hoşuma gitti extra buttonla güzel oldu zaten fp2 miş gibi
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyur kardeşim
- - - Eklendi - - -
semihin seti hava durumu ve dijital saat, temada bu http://www.maxicep.com/symbian-3-temalar/nexus-by-giulio7g-nokia-belle-799811.html
- - - Eklendi - - -
2 adım var faruk furkan diye![]()

(özentilik yapıcam
)
öyle mi tüh ya
benim de 2 adım var da 2. yi demem(özentilik yapıcam
)
bende de olmadı ama yapıcam bir yol bulup![]()
bence bizimkiler e serisi diye bişeylik var 
aynen tam orjinali gibi yapamamış ama update 1 yazıyo belki update eder ilerleyen zamanlarda o linkteki gibi olsa cidden güzel olurmail beyaz font olmuyo ya ona çok uyuzum
![]()
sanırım başka temadan almışım ikonları hatırlamıyom 
bende mail widgeti sorunlu
e posta seçmeden koyunca sorun yok e postayı seçince önce ileti yok görünüyo sonra telefon reset atıyo offfff ya
acaba güncellemeden mi kaynaklı
bende o temadan bahsediyomda bendeki ikonlar farklısanırım başka temadan almışım ikonları hatırlamıyom
![]()

bende mail widgeti sorunlu
e posta seçmeden koyunca sorun yok e postayı seçince önce ileti yok görünüyo sonra telefon reset atıyo offfff ya
acaba güncellemeden mi kaynaklı
o sıkıntı bende de var
Bendeki tek sorun yazılar beyaz olmuyo güncelleme ne ki?
- - - Eklendi - - -
bu ikonlar zaten bu adam her temasında kullandığı ikonlar çok ikon desteği yok ama idare ediyo![]()