Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

Pringles

Pringles

Üye
Abi şu rss yi beyaz font yapamadım gitti :(

Ve e-posta da beyaz font oluyor mu ?

Ve bu arada çok güzel olmuşlar abi :tebessüm:

sLeepLe

sLeepLe

Üye

waaay kesinlikle harika olmuş kardeşim ellerine sağlık çok güzel görünüyo :oke: sadece isa abin için mi :)
e hadi bende ekliyem son bi kere :)

Her zamanki gibi kırmızı ağırlıklı olmuş kardeşim :) güzel ekranlar hazırlamışsın temayı güzel editlemişsin :) müzik çalar widgetında yakıyo :P 4. ekranına bayıldım 1.ekranındaki resim bende de var :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
Her zamanki gibi kırmızı ağırlıklı olmuş kardeşim :) güzel ekranlar hazırlamışsın temayı güzel editlemişsin :) müzik çalar widgetında yakıyo :P 4. ekranına bayıldım 1.ekranındaki resim bende de var :)
teşekkür ederim kardeşim normal setime geri döndüm artık deiştirmicem ekranda paylaşmıcam yeter gari tel sapıtmaya başladı :) 1. resmi hani e6 için havadurumu widgeti vardı ya orda adam önizlemede bunu kullanmış hoşuma gitti ordan buldum :) 5. dekinide belki hatırlarsın hani youtube de bi video göstermiştim ya tanıtım yapıyodu ahanda o oluyo kendisi :) 4. resmide android ten çaldım :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye

teşekkür ederim kardeşim normal setime geri döndüm artık deiştirmicem ekranda paylaşmıcam yeter gari tel sapıtmaya başladı :) 1. resmi hani e6 için havadurumu widgeti vardı ya orda adam önizlemede bunu kullanmış hoşuma gitti ordan buldum :) 5. dekinide belki hatırlarsın hani youtube de bi video göstermiştim ya tanıtım yapıyodu ahanda o oluyo kendisi :) 4. resmide android ten çaldım :)
hee o boob boob görmüştüm bu resmini :) o adam koymadan bende vardı o resim :pro:

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Buyrun bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve achambo
achambo

achambo

Üye
  • Beğen
najanaja

najanaja

Üye
way way way harika ekranlar tema ikonları çok güzelmiş ama altbar bana tanıdık geliyo bu son ekranlarımdaki ikonlarını aldığım tema bu sende altbarını almışsın :) ben altbarı sevmediğim için ikonlarını başka temaya aktardıydım :) favorim 4. ekran medya ekranı :) semih'in toggle ı kullanılmnış yakışmış :oke: ama şu cowon clock a hep gözüm takılıyo orjinal yapamamış :) aslında şu linkteki havadurumu saat teki tam cowon clock olmuş işte :) onun etrafındaki herşeyi silebilsek sadece saat kalsa senin bu kullandığından daha güzel olacak birazda boyutunu büyütecen tamamdır :) ellerine sağlık kardeşim harika ekranlar olmuş :alkis ha bide semih'in dediği gibi mail i beyaz font yapmalısın :) tabi olmuyosa yapacak bişi yok :)

http://www.maxicep.com/symbian-3-wi...y-cleener-8x6-8x3-skin-24-05-13-a-803969.html

• Beğen
Pringles

Pringles

Üye
sLeepLe abi rica etsem fontunu atar mısın ?

Anil-D

Anil-D

Üye
furkan abi dijital saat ve temanı verırmısın

- - - Eklendi - - -

hava durumu widgetide lutfen

sLeepLe

sLeepLe

Üye

güncelleme mi geldi 4 tuş olmuş ya da program mı:D

- - - Eklendi - - -

güzel olmuş:tebessüm:

- - - Eklendi - - -

aslında maili beyaz font yapsan daha iyi olur
Yok ya güncelleme nerden gelcek nokia unuttu bizi :D extra button kullandım tema ya görede şekil alıyo yuvarlak yaptı etrafını :D mail beyaz font olmuyo beyaz font dosyalarını c ye attım ama olmadı zaten notlar oluyo :vur teşekkür ederim :oke:

- - - Eklendi - - -

way way way harika ekranlar tema ikonları çok güzelmiş ama altbar bana tanıdık geliyo bu son ekranlarımdaki ikonlarını aldığım tema bu sende altbarını almışsın :) ben altbarı sevmediğim için ikonlarını başka temaya aktardıydım :) favorim 4. ekran medya ekranı :) semih'in toggle ı kullanılmnış yakışmış :oke: ama şu cowon clock a hep gözüm takılıyo orjinal yapamamış :) aslında şu linkteki havadurumu saat teki tam cowon clock olmuş işte :) onun etrafındaki herşeyi silebilsek sadece saat kalsa senin bu kullandığından daha güzel olacak birazda boyutunu büyütecen tamamdır :) ellerine sağlık kardeşim harika ekranlar olmuş :alkis ha bide semih'in dediği gibi mail i beyaz font yapmalısın :) tabi olmuyosa yapacak bişi yok :)

http://www.maxicep.com/symbian-3-wi...y-cleener-8x6-8x3-skin-24-05-13-a-803969.html

aynen tam orjinali gibi yapamamış ama update 1 yazıyo belki update eder ilerleyen zamanlarda o linkteki gibi olsa cidden güzel olur :) mail beyaz font olmuyo ya ona çok uyuzum :) teşekkür ederim kardeşim tema nexus by giulio7g hiç bişeyini değişmedim alt bar hoşuma gitti extra buttonla güzel oldu zaten fp2 miş gibi :D

- - - Eklendi - - -

sLeepLe abi rica etsem fontunu atar mısın ?

buyur kardeşim

- - - Eklendi - - -

furkan abi dijital saat ve temanı verırmısın

- - - Eklendi - - -

hava durumu widgetide lutfen

semihin seti hava durumu ve dijital saat, temada bu http://www.maxicep.com/symbian-3-temalar/nexus-by-giulio7g-nokia-belle-799811.html

- - - Eklendi - - -

furkan kim faruk mu

- - - Eklendi - - -

onu sorduysan ayıp ettin benim setim o

2 adım var faruk furkan diye :D

• Beğen
achambo

achambo

Üye
Yok ya güncelleme nerden gelcek nokia unuttu bizi :D extra button kullandım tema ya görede şekil alıyo yuvarlak yaptı etrafını :D mail beyaz font olmuyo beyaz font dosyalarını c ye attım ama olmadı zaten notlar oluyo :vur teşekkür ederim :oke:

- - - Eklendi - - -

aynen tam orjinali gibi yapamamış ama update 1 yazıyo belki update eder ilerleyen zamanlarda o linkteki gibi olsa cidden güzel olur :) mail beyaz font olmuyo ya ona çok uyuzum :) teşekkür ederim kardeşim tema nexus by giulio7g hiç bişeyini değişmedim alt bar hoşuma gitti extra buttonla güzel oldu zaten fp2 miş gibi :D

- - - Eklendi - - -

buyur kardeşim

- - - Eklendi - - -

semihin seti hava durumu ve dijital saat, temada bu http://www.maxicep.com/symbian-3-temalar/nexus-by-giulio7g-nokia-belle-799811.html

- - - Eklendi - - -

2 adım var faruk furkan diye :D

öyle mi tüh ya:D

benim de 2 adım var da 2. yi demem:ehe(özentilik yapıcam:D)

bende de olmadı ama yapıcam bir yol bulup :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye

öyle mi tüh ya:D

benim de 2 adım var da 2. yi demem:ehe(özentilik yapıcam:D)

bende de olmadı ama yapıcam bir yol bulup :)

bu isim söylememe de bulaşıcı demek :D bence bizimkiler e serisi diye bişeylik var :D

achambo

achambo

Üye
bende mail widgeti sorunlu

e posta seçmeden koyunca sorun yok e postayı seçince önce ileti yok görünüyo sonra telefon reset atıyo offfff ya

acaba güncellemeden mi kaynaklı

najanaja

najanaja

Üye

bende o temadan bahsediyomda bendeki ikonlar farklı :) sanırım başka temadan almışım ikonları hatırlamıyom :)

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye

e posta seçmeden koyunca sorun yok e postayı seçince önce ileti yok görünüyo sonra telefon reset atıyo offfff ya

Bendeki tek sorun yazılar beyaz olmuyo güncelleme ne ki?

- - - Eklendi - - -

bende o temadan bahsediyomda bendeki ikonlar farklı :) sanırım başka temadan almışım ikonları hatırlamıyom :)

bu ikonlar zaten bu adam her temasında kullandığı ikonlar çok ikon desteği yok ama idare ediyo :)

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye

o sıkıntı bende de var

achambo

achambo

Üye

o sıkıntı bende de var

fonttan mı kaynaklı acaba beyaz yapmaya çalıştık ya orjinal dosyaları bulsak da değişsek

- - - Eklendi - - -

Bendeki tek sorun yazılar beyaz olmuyo güncelleme ne ki?

- - - Eklendi - - -

bu ikonlar zaten bu adam her temasında kullandığı ikonlar çok ikon desteği yok ama idare ediyo :)

beyaz olmuyo bir de kullanılmıyo widgett bende hesabı ekleyince reset attırıyo telefona

asigsasi

asigsasi

Üye
fontla olacağını sanmam ben opera dan takip ediyorum

Üst Alt