PC Toplayacağımda Yardımlarınızı Bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
PC Toplayacağımda Yardımlarınızı Bekliyorum
arkadaslar simdi pc toplayacagımda oyun bilgisayarı vatandanmı alsam media markttanmı alsam bilemiyorum ucuzluk yönünden

aklıma gelen parçalar 2tb hard disk toplamayı 8 gb ram 120 gb ssd disk ve birde i7 işlemci almayı düsünüyorum diğer parçalar hangileri olsun yardımlarınızı bekliyorum sağolun

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
vatan % 25 indirimle al :oke:

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
arkadaslar simdi pc toplayacagımda oyun bilgisayarı vatandanmı alsam media markttanmı alsam bilemiyorum ucuzluk yönünden

aklıma gelen parçalar 2tb hard disk toplamayı 8 gb ram 120 gb ssd disk ve birde i7 işlemci almayı düsünüyorum diğer parçalar hangileri olsun yardımlarınızı bekliyorum sağolun

peki bir kaç eksiğim daha var ihtiyacım olanları yazdım sen ucuzaa hangi parçaları önerirsiniz

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bütçeniz nedir ?

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
1600 ve 1750 civarında Bi sorum daha olacaktı ekran kartı bakımından hangisi daha iyi performans sağlıyordur nvidiamı atimi aydınlatırsan sevinirim fiyat olarak da hangisi uygundur bunlara cvp yazarsan sevinirim

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Amd ekran kartı daha iyi olur. Hd7870xt alabilirsin. İşlemci olarak o bütçeye i7 li ve ssdli pc alınmaz.. Para yetmez

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
İ5mi olur

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Peki onun ayarlarında amd bir işlemci önerir misin amd fiyat ve performans için iyimidir

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
AMD senin için iyi olur..
FX6300 yanında HD7870xt. 600watt 80plus power.
2x4GB 1600mhz ram. ve iyi bir anakartla sistem yapılabilir

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Amd ekran kartı daha iyi olur. Hd7870xt alabilirsin. İşlemci olarak o bütçeye i7 li ve ssdli pc alınmaz.. Para yetmez
bu ekran kartının özellikleri crysis 3 gibi oyunları kasmadan oynayabiliriz dimi

fk555897

fk555897

Üye
Crysis 3'ü Fu-ll ayarda oynatacak ekran kartı şu anda yok. Ama yüksek ayarlarda oynatmak için GTX 680 veya 690 alabilirsen al.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
fiyat olarak ne kadardır

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Crysis 3'ü Fu-ll ayarda oynatacak ekran kartı şu anda yok. Ama yüksek ayarlarda oynatmak için GTX 680 veya 690 alabilirsen al.
yoo var neden olmasın.. GTX690 2400 TL para dökeceğime
toplamda 1000 TL ye 2 adet 7870 ile FU-LL ayarda çok rahat oynarsın :oke:
veya 200 tl daha verirsin. 1200 TL ye 2 adet, 7870 Tahiti LE alırsın.. HD7950 crossfire performansı verir :yuru:

ama tabiki para lazımmm...

ayrıca konu sahibine cevaben 7870 crysis 3 ü high ayarda oynatmaya yeter :evet:
bir sistem hazırlarım sana sonra :good:

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
tmm ama vatanda ucuz fiyata sunulmuş i5 i7 ler var onlardan alsamda kurtarmaz dimi ücretim

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
tmm ama vatanda ucuz fiyata sunulmuş i5 i7 ler var onlardan alsamda kurtarmaz dimi ücretim
düz hesap kafadan bir kasa dizeyim mesela
i5 üzerine.
işlemci 500 tl . anakart 250 tl kasa power 300 TL ram 120 tl. 2tb harddisk 200tl. ekran kartı 550 tl.

2000 TL yaptı...

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi

düz hesap kafadan bir kasa dizeyim mesela
i5 üzerine.
işlemci 500 tl . anakart 250 tl kasa power 300 TL ram 120 tl. 2tb harddisk 200tl. ekran kartı 550 tl.

2000 TL yaptı...
ya hocam bi sorum olacak tekno marketler biraz daha pahalı değilmi normal bilgisayarcılara göre yada normal bilgisayarcılarmı daha pahalı sence biraz aklım karıştıda

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
esnaf olan bigisayarcı daha pahalıya geliyor çoğunlukla..
tekno marketler daha fazla satış yaptıgı için kar oranını düşük tutuyor..
ama vatanbilgisayardan indirimsiz birşey alınmaz

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
esnaf olan bigisayarcı daha pahalıya geliyor çoğunlukla..
tekno marketler daha fazla satış yaptıgı için kar oranını düşük tutuyor..
ama vatanbilgisayardan indirimsiz birşey alınmaz
şey peki vatan bilgisayar genellikle kredi kartına indirim yapıyor bendede kredi kartı yok malesef kredi kartı olmadığı haldede indiriminden yararlanabilirmiyim peki

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
şey peki vatan bilgisayar genellikle kredi kartına indirim yapıyor bendede kredi kartı yok malesef kredi kartı olmadığı haldede indiriminden yararlanabilirmiyim peki
nakit ödemeyede %25 indirim var :oke:

Üst Alt