Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Linux Kullanıcıları Klübü / Kurulum & Yardım & Destek
Ney değil mp3 çalıyor otomatik olarak.tıklama dahi yapmadan.sadece imleç dosyanın üzerine gelsin yeter
PriZm
Üye
Güzel özellikmiş.
Akıncı
Üye
normal pc oyunları çalıştırıyor mu ubuntu ?
HakanSeven12
Üye
Ubuntuda olur mu aceba
- - - Eklendi - - -
Wine ile windows oyunlarinin bir kismi calisiyor bide ubuntu icin yazilan oyunlar var
PriZm
Üye
Wine ile cs call of duty crysis falan oynuyorum
Akıncı
Üye
call of duty oluyarsa yazın yüklerim
MaxiHan
Üye
Konu Sahibi
Football manager 2014 de linux icin cikiyor. Zaten 1-2 sene icinde oyunlar linux icin cikacak. Cunku linuxda korsan yazilim yok
HakanSeven12
Üye
Cs linux icin steam la geldi diye biliyorum halflife da oyle wine pes, ac2 devalistiriyormus benim actigim konudan calisan uygulamalar listesine ulasabilir veya playonlinux kurarak uyumlu oyunlari bu program uzerinden gorup indirebilirsiniz
benim laptop oyuna pek yatkın değil, pes 05 yüklemeye çalıştım ama wine hata verdi
aslında pes 13 bile açılır belki zorlarsam ama yormayalım cihazı bana hediye sonuçta, hemde 5 yıllık ama elime daha yeni geçti, o derece
CABBAR
Üye
Bugün Ubuntu 12.10 amd 64 bit, Pardus 13 gnome ve Mint 14 Nadia'yı flash belleğe kurup denedim. Mint ve Ubuntu benim dosyalarımı ve harici belleği okumadı. Pardus okudu. Sebebi ne olabilir ?