Yanlis yukleme olabilir belki. Minti tek basina usbye yukleyip deneyebilir misin
Harici belleği kasa ise arkaya laptop ise çok olan bölümlerden birine tak paylaştığım araç usb belleği görmesi için refresh işaretini tıkla ilk sırada sağda .
Anlamadım abi kusura bakma ne demek istedin
" paylaştığım araç usb belleği görmesi için refresh işaretini tıkla ilk sırada sağda" ?
Ayrıca bi tarafta 2 bi tarafta 1 usb girişi var ve 2 tane olan tarafta takılıydı.
- - - Eklendi - - -
Bi on beş dakika önce denemiştim böyle hata vermişti şimdi tekrar deniyorum abi. Buraya tam hatayı ve sonrasında verdiği uyarıyı yazacağım

Tamam ayrıca usb belleğin normalde çalıştığından emin ola ayrıca sen kendin fat32 formatla birde![]()
Pardusta vermiyor bu hatayı abi. Ubuntu ve Mintte veriyor.
Görmüyormu belleğini boot esnasında ? ayrıca live linux programı belleği görüyormu ?
Acaba isolari yazdirirken nir sorun mu olduki
Tamam ayrıca usb belleğin normalde çalıştığından emin ola ayrıca sen kendin fat32 formatla birde![]()
bu arada ubuntu üzerinden windows partitionuna ulaşmak inanılmaz bir özellik olmuş. daha önce wubi ile windows üzerinden ubuntu 12.04 lts kurmuştum sanırım onda bu özellik yoktu. işleri inanılmaz kolaylaştırıyor bu mesela wine ile oyun oynayacağımız zaman direk o partitiondan oyunu çalıştırabiliyorum.
Wine ile uygulama çalıştırmayı denememiştim ama windows partition'larına 12.04 LiveCd ile de ulaşıp dolaşabiliyordum. Hatta bir dosya almak için windows desktopa kadar girmiştim. Kastettiğin işlem bu mu onu da tam anlayamadım gerçi.bu arada ubuntu üzerinden windows partitionuna ulaşmak inanılmaz bir özellik olmuş. daha önce wubi ile windows üzerinden ubuntu 12.04 lts kurmuştum sanırım onda bu özellik yoktu. işleri inanılmaz kolaylaştırıyor bu mesela wine ile oyun oynayacağımız zaman direk o partitiondan oyunu çalıştırabiliyorum.
12.04 Live CD ile genelde bozuk veya virüslü harddisk ve flashları kurtarmak kullanıyordum. Şimdi yeniledim 13.04 ü kullanıyorum. Maxi Linux Ailesi'nden sayılır mıyım![]()