Samsung Galaxy S3 Android 4.2.2 Dil Sorunu(Çözüldü)

Sponsorlu Bağlantılar

ravenas

ravenas

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 Android 4.2.2 Dil Sorunu(Çözüldü)
Merhabalar , malumunuz samMobile sitesi android 4.2.2 güncellemesini yayınlamıştı bende onu deneyenler arasındayım kurdum sorunsuz bir şey olmadı fakat telefonda sorun vardı google+ gibi uygulamalar açılmıyordu ve Recep Baltaş abimin verdiği telefonu sıfırlama yöntemiyle sıfırladım telefonu her şeyi sildim fakat bir sorun oluştu oda telefon artık ingilizce oldu kurulum menüsünde 4.2.2'de Türkçe yok şuan İngilizce kullanıyorum 4.1.2 'yi indirmeye çalışıyorum da bunu çözümü yok mu nasıl Türkçe yapabiliriz tekrardan? 4.1.2 güncellemelerini indirdim 2 tane kurdum telefona fakat telefon açılmadı paso açılış ekranı geliyo telefonu açmadı bir türlü nasıl halledebiliriz teknosa falan oralara götürmeyi düşünüyorum düzeltemedim :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Biraz araştırırsan çözersin :)

• Beğen
Tepkiler: testere3535
kosigin

kosigin

Üye
Morelocale2 indir marketten root gerekiyor ama bende oyle kullaniyorum 4.2.2 yi

ravenas

ravenas

Üye
    Konu Sahibi
Morelocale2 denedim ve onun gibi 2-3 tane daha denedim hiçbiri olmadı halen daha ingilizce telefon Türkçe dil gözükmüyor hala.Morelocale2 da Türkçe gözükmüyor ayrıcana.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
wipeleri yap sonra 4.1.2 kur açılış ayarlarını yap dil saat bağlantı vs sonra 4.2.2 üstüne tekrar kur

ravenas

ravenas

Üye
    Konu Sahibi
Sorunda orada işte 4.1.2 yükledim fakat açılmıyor telefon habire açılış ekranında kalıyor samsung yazısı dönüp duruyor 2 tane 4.1.2 indirdim 2 side öyle oldu sonra 4.2.2 kurdum tekrardan açılmayınca telefon.

kosigin

kosigin

Üye
morelocale ye gır en EN yazan yerlere tr TR olarak deıstır customdan

mcnpl4

mcnpl4

Üye
4.1.2 kurduktan sonra wipe yapip dene bi de

ravenas

ravenas

Üye
    Konu Sahibi
Wipeleri yaptım 4.1.2 yükledim ama oda orjinal çıkmadı içinde başka uygulamalar da vardı sonra kurdum 4.2.2 yi şuan sorunsuz teşekkür ederim herkese tüm cevap yazanlara :)

furkan_2794

Üye
recovery moda al tekrar wipe factory reseti tkrar yaparsan açılır bende yaşadım aynısını

testere3535

Üye
Android ve S3 ü seviyorum :) Herşeyin bir çözümü mutlaka var... :)

4.2.2 yükledim ve MoreLocale2 ile Türkçeleştirdim. Mükemmel çalışıyor. Güncellemek için Samsungu beklemeye ne gerek var. Sizin gibi araştıran ve paylaşmayı seven arkadaşlar olduktan sonra :)

• Beğen
Tepkiler: TheMadness

erkan81x

Üye
Android ve S3 ü seviyorum :) Herşeyin bir çözümü mutlaka var... :)

4.2.2 yükledim ve MoreLocale2 ile Türkçeleştirdim. Mükemmel çalışıyor. Güncellemek için Samsungu beklemeye ne gerek var. Sizin gibi araştıran ve paylaşmayı seven arkadaşlar olduktan sonra :)

ben türkcelestiremedim yardım edermisin lütfen

alleyestugrul

Üye
nereden indiricegim link göremiorum arkadaşlar

hakan_0001

hakan_0001

Üye
selam arkadaşlar samsung galaxy s3 için çıkardığı en iyi stabil rom 4.2.2 dir resmi türkçesi yok ama romun içinde türkçe dil mevcuttur şuan kendim kullanıyorum gayet güzel ve hızlı. ayrıca android 4.3 son sürüm versiyonunda sayısal tuş samsung klavye mevcut değildir bu klavye 4.2.2 sürümde mevcuttur.
sizin yüklediğiniz romda türkçe dil seçeneği yoksa farklı bir rom yüklemişsinizdir şuan kullandığım romun içinde türkçe dil vardır. bu arada rom yükledikten sonra samsung yazsında kalırsa, recovery moda alıp wipe data factory reset yaparsanız düzelecektir.konu biraz eski ama halen kafası karışan arkadaşlar için yardımım olacağını düşündüm kolay gelsin.

Son düzenleme:

Üst Alt