Samsung galaxy s3 suya düştü!!!

Sponsorlu Bağlantılar

gececikaramavi

gececikaramavi

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy s3 suya düştü!!!
selam arkadaşlar benim arkadaş teli suya düşürdü şu an açılıyor ama hoparlör mikrofon çalışmıyor acaba iyice kurumasını beklese çalışır mı? birde şarja takınca hoparlör alev alev önerilerinizi bekliyoruz telefonda tüm şeyler çalışıyor ama dedğim gibi ses olayı yok

PriZm

PriZm

Üye
Telefonda hiç birşey yapmasın.Şarjdan da derhal çıkarsın.Direkt telefonu öldürme sebebidir.

Arkadaşına söyle ,Pilini hafıza kartını sim kartını çıkarsın kapak yokken pirinç kavanozuna kapatsın.5-6 saat ve kesin sonuç için 1 gün beklesin.

NovaThor

NovaThor

Üye
hoparlorun her ikisinde süpergeyle çeksin.

NovaThor

NovaThor

Üye
hoparloru superge ile çek suyu gelir

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Supurge/kurutma makinesi gibi seyler kullanmayin suyu baska yerlere itebilirsiniz. Pirince koy nemi emecektir

gececikaramavi

gececikaramavi

Üye
    Konu Sahibi
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar. sağolun pirinç kavanozunda bekleteceğiz galiba 1 gün.

skywalker06

skywalker06

Üye
Eski yöntem olan prinç içinde beklet süpürge falan tutarsan suyuda itersin oksitlenme bile yapabilir bu arada telefonu garantiye göndersen bile suya düşürdüğünü anlarlarsa onarımı ücretli yaparlar söyleyim

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
prinçe koy en iyi çözüm bu arada geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: tugsahh32
mcnpl4

mcnpl4

Üye
telefoncuya git bence. hassas telefon princle riske girme

MrExpert

MrExpert

Üye
Tek çare pirinç benim şarj aletine Bodoslama su döküldü :D Çalışmıyordu aldım prinçe koydum 2 gün sonra çalıştı.

mcnpl4

mcnpl4

Üye

Pirinç kavanozu ile telefonu kurtarırken riske girmek ne alaka?

zaten telefonu acik birakmis bi sure bi de kavonozda bekletip tamamen kurutana kadar oksitlenecegi kadar oksitlenir ileride sorun cikar simdi cikmasa da

- - - Eklendi - - -

hava aldimi kolay etkileniyor. ayrintili bi sekilde kurutturmak varken isi prince birakicaksa kendi bilir sonucta onun telefonu kendi cikarim icin bisey demiyorum

gececikaramavi

gececikaramavi

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefon 2 gündür pirinç kavanozunda yanılmıyorsam ses sorunlu olacak gibi çünkü hafif kurutup şarja takmış ve telefonun arka oparlör cayır cayır yanıyordu dedi ve ayrıca müzik çalar çok hızlı çalışmış ses yok tabi ve bide aramada ses gidiş gelişi yok dedi...

ayrıca sadece şarjda açılıyormuş telefon.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
olan olmus gecmis olsun ama bi daha basiniza gelir felan ben de bi tavsiyede bulunayim. cogu kisi sacma dicek ama telefon kapanacak derecede su aldiysa (cok degilse princ) hava almadan su dolu bi kaba koyup telefoncuya goturmek en mantiklisi. bunu bi telefoncudan duydum uydurma degil yani.

Samet.25

Bence satsin kimse anlamaz suya dustugunu

gececikaramavi

gececikaramavi

Üye
    Konu Sahibi
peki iyice kuruduktan sonra garantiye göndersek nolur ki suda fazla durmamış telefon yani fazla su almamış yanılmıyorsam 3,5 mm kulaklıktan su almış olabilir

mcnpl4

mcnpl4

Üye
serviste anlasilir su kactigi. ucretli tamir edilir. gondersin ama samsung ekran harici fazla masraf cikarmiyor

gececikaramavi

gececikaramavi

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar

PriZm

PriZm

Üye
olan olmus gecmis olsun ama bi daha basiniza gelir felan ben de bi tavsiyede bulunayim. cogu kisi sacma dicek ama telefon kapanacak derecede su aldiysa (cok degilse princ) hava almadan su dolu bi kaba koyup telefoncuya goturmek en mantiklisi. bunu bi telefoncudan duydum uydurma degil yani.

O dediğin tuzlu suya düşerse geçerli.Yani kısmen doğru.

Üst Alt