Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açılış süresi baya bir fazla geldi bana. Neredeyse yarım dakika. Simgeleri beğenmedim biraz daha güzel olabilirdi.
Seglopsi
Üye
tizen html5 tabanli. android gibi dalvik vm emulatoru de olmadigindan oldukca hizli calisan bir isletim sistemi olacaktir. firefox os ile de paralel calisir muhtemelen. asus'un cloud gate'e benzer bir isletim sistemi gibi geldi bana da.
tizen html5 tabanli. android gibi dalvik vm emulatoru de olmadigindan oldukca hizli calisan bir isletim sistemi olacaktir. firefox os ile de paralel calisir muhtemelen. asus'un cloud gate'e benzer bir isletim sistemi gibi geldi bana da.
o bir referans cihazı, son kullanıcıya galaxy tadında cihazlarla gelecek. Ayrıca hantallığın sistemin geliştirme aşamasında olmasından kaynaklandığına eminim.
beyaz n9 değil mi çeken cihaz. bide tizen saf linux. bunun için bile çok sayıda alıcı çıkar meego vb. sistemlere olan talep gibi
fk555897
Üye
Arkadaşlar açılışının yavaş olmasından pekte stabil olmadığını anladım ama bildirim çubuğunun hareketinin hızını gördükten sonra kararımı değiltirdim ama çıkınca tam olarak inceleyip göreceğiz. Bada gibi kısa ömürlü olmazsa güzel olur.
tabiki var. Ya arkadaşlar videoyu izlerken dkkat etmemişim tekrar bakınca anladım. o cihaz bir n9 nerde görsem tanırım. Oytun lumia920yi çoktan geri yollamıştır ki o siyahtı.
tabiki var. Ya arkadaşlar videoyu izlerken dkkat etmemişim tekrar bakınca anladım. o cihaz bir n9 nerde görsem tanırım. Oytun lumia920yi çoktan geri yollamıştır ki o siyahtı.