Tizen 2.1 Hazır

Sponsorlu Bağlantılar

fk555897

fk555897

Üye
buyrun türkçe inceleme ;)

Güzel bir video teşekkürler.

Açılış süresi baya bir fazla geldi bana. Neredeyse yarım dakika. Simgeleri beğenmedim biraz daha güzel olabilirdi.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
tizen html5 tabanli. android gibi dalvik vm emulatoru de olmadigindan oldukca hizli calisan bir isletim sistemi olacaktir. firefox os ile de paralel calisir muhtemelen. asus'un cloud gate'e benzer bir isletim sistemi gibi geldi bana da.

Kerim.

Kerim.

Üye
Güzel bir video teşekkürler.

Açılış süresi baya bir fazla geldi bana. Neredeyse yarım dakika. Simgeleri beğenmedim biraz daha güzel olabilirdi.

ilk acilistaki hizinami bakiyosun sen?

tapatalk

tapatalk

Üye
ilk açılışa göre gayet iyi hızı

pRime.

pRime.

Üye
tizen html5 tabanli. android gibi dalvik vm emulatoru de olmadigindan oldukca hizli calisan bir isletim sistemi olacaktir. firefox os ile de paralel calisir muhtemelen. asus'un cloud gate'e benzer bir isletim sistemi gibi geldi bana da.

hayır tizen artık native bir işletim sistemidir. İlk sürümü html5 tabanlıydı.

- - - Eklendi - - -

ayrıca html5in de dalvikten pek farkı yok native olmadığı için.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Durum cubugu cok hos ama tizen biraz hantal gozukuyor. Ayrica cihazin disindaki kap gibi seyde hic hos dumuyor

pRime.

pRime.

Üye
Durum cubugu cok hos ama tizen biraz hantal gozukuyor. Ayrica cihazin disindaki kap gibi seyde hic hos dumuyor

o bir referans cihazı, son kullanıcıya galaxy tadında cihazlarla gelecek. Ayrıca hantallığın sistemin geliştirme aşamasında olmasından kaynaklandığına eminim.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
buyrun türkçe inceleme ;)

Pek tercih edileceğini düşünmüyorum. Yeniliğe açık kullanıcılar farklılık olsun diye kullanacaklardır.

(Lumia 920 ile çekilmiş video. :ehe )

pRime.

pRime.

Üye

Pek tercih edileceğini düşünmüyorum. Yeniliğe açık kullanıcılar farklılık olsun diye kullanacaklardır.

(Lumia 920 ile çekilmiş video. :ehe )

lumia olduğunu nerden anladığını sorabilir miyim?

tapatalk

tapatalk

Üye
beyaz n9 değil mi çeken cihaz. bide tizen saf linux. bunun için bile çok sayıda alıcı çıkar meego vb. sistemlere olan talep gibi

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar açılışının yavaş olmasından pekte stabil olmadığını anladım ama bildirim çubuğunun hareketinin hızını gördükten sonra kararımı değiltirdim ama çıkınca tam olarak inceleyip göreceğiz. Bada gibi kısa ömürlü olmazsa güzel olur.

PriZm

PriZm

Üye
N9 da kırmızı kayıt led'i varmıydı :hmmm

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

esokmen

esokmen

Üye
Olmamis

pRime.

pRime.

Üye
N9 da kırmızı kayıt led'i varmıydı :hmmm

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

tabiki var. Ya arkadaşlar videoyu izlerken dkkat etmemişim tekrar bakınca anladım. o cihaz bir n9 nerde görsem tanırım. Oytun lumia920yi çoktan geri yollamıştır ki o siyahtı.

PriZm

PriZm

Üye
Bilmiyordum.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tabiki var. Ya arkadaşlar videoyu izlerken dkkat etmemişim tekrar bakınca anladım. o cihaz bir n9 nerde görsem tanırım. Oytun lumia920yi çoktan geri yollamıştır ki o siyahtı.

Zaten Oytun'un tizen konferans'ında oldugunu çogu kişi biliyor dimi Serdar? :D

- - - Eklendi - - -

Olabilir :)Hatta cihaz açılırken arkadaki led kırmızı yanar ve söner :)