s3 mini için fikirleriniz..

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
nasıl aratmadi oyun performansı canavar gibi 4s in yada sen jb yapıp boyutu yüksek oyunlar yüklememişsin :)

Aynen.

- - - Eklendi - - -

Şişirmenin bir anlamı yok neden herkes kendi kullandığını övmeye çalışıyor? S2 daha iyiyse daha iyidir bu kadar. S3 mini iyiyse iyidir bitti. Sen S3 mini kullanıyorsun diye daha mı iyi olacak? Telefonu alırsınız en iyisini alın hadi, 3-5ay sonra daha iyisi çıkar, ama yok sizinki en iyisi =P

- - - Eklendi - - -

Galaxy nexus yada s2 al ama mini alma

Aynen, bence nexusun tipi daha güzel ama S2nin kamerası 8mp nexus 5mp. İşlemcileri aynı diye biliyorum.

- - - Eklendi - - -

yemişim appleını parayı basıp alırsınız oyunları android marketten paralı bişey almadım daha internetten istediğimiz herşeyi indiriyom bedavaya

Jealbreak diye bir şey var, ya da 25pp denilen programla da her şeyi indirebiliyorsunuz. Başka yöntemleri de var. Tek çare para vermek değil yani.

- - - Eklendi - - -

bence 4s ile s3 mini karşılaştırmak hata olur 4s s3 ile kapışan bir telefon

Aynen...

• Beğen
Tepkiler: taylan08

-Emre

-Emre

Üye

Aynen.

- - - Eklendi - - -

Şişirmenin bir anlamı yok neden herkes kendi kullandığını övmeye çalışıyor? S2 daha iyiyse daha iyidir bu kadar. S3 mini iyiyse iyidir bitti. Sen S3 mini kullanıyorsun diye daha mı iyi olacak? Telefonu alırsınız en iyisini alın hadi, 3-5ay sonra daha iyisi çıkar, ama yok sizinki en iyisi =P

- - - Eklendi - - -

Aynen, bence nexusun tipi daha güzel ama S2nin kamerası 8mp nexus 5mp. İşlemcileri aynı diye biliyorum.

- - - Eklendi - - -

Jealbreak diye bir şey var, ya da 25pp denilen programla da her şeyi indirebiliyorsunuz. Başka yöntemleri de var. Tek çare para vermek değil yani.

- - - Eklendi - - -

Aynen...

En son ios sürümü 6.1.3. Suan çoğu kişi bunu kullanıyo ve bunun için jb falan da yok olanlar da eski sürüm zaten güncelleyenler de eski sürüme donemiyor.

taylan08

Üye
bizde isteriz telefonlarımızda android ios kadar stabil ve hızlı çalışsın diye ama olmuyor şuanlık.

-Emre

-Emre

Üye
Jb olan ios eski sürüm.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
s3 miniyi kötüleyenler telefonu çekemeyenlerdir aldığım günden beri bütün oyunları oynadım nova 3 sıfır kasma gta sıfır kasma v.b overlock derdi falan yok stock rom zaten hızlı jelly bean çok akıcı zaten apple almanı hiç tavsiye etmem 10 gün sonra sıkılırsın

Nova 3ü ben bile 512mb ram[Xperia ray] ile oynaya biliyorum :banghead:
Bide s3 mini ile apple [iphone 4s. İphone 5] karşılaştırması çok yalnış olmuş. Bu kadarıda pes :D

Invoke

Invoke

Üye
Jb olan ios eski sürüm.

Biliyorum da ne alaka?

Ayrıca, eski sürüme dönülüyor ben döndüm. Sonra eski sürümde jb yaparsınız. Ama şu var android kadar rahat değil. Androidde istediğin sürümü yüklemek işi biliyorsan 10dk. Bunda işi biliyorsan yine 1saat sürer :D Ki ben bilmiyordum günlerce uğraştım :D
Şu da var jbden sonra da yine android kadar rahat değilsin. Hep söylüyorum IOS beni boğuyor. Ama şimdi fanlığın anlamı yok. 4S daha iyiyse 4S daha iyidir.

- - - Eklendi - - -

Nova 3ü ben bile 512mb ram[Xperia ray] ile oynaya biliyorum

Aynen nova3 çok abartılacak bir şey değil, ben de oynuyorum xperia ray. Dungeon Hunter 4 son grafiklerde oynatabilir mi S3 mini ? Ya da Wildblood? Dead trigger açıyormuş, ben de açıyor oynuyorum da bir S3'ün aldığı grafiği alabilir mi? Ya da One X'in?Alamaz zaten almaması normal, bunlar biraz yüksek telefonlar ama ben Galaxy Nexusun da S3miniden iyi performans vereceğine inanıyorum.

-Emre

-Emre

Üye

Biliyorum da ne alaka?

Ayrıca, eski sürüme dönülüyor ben döndüm. Sonra eski sürümde jb yaparsınız. Ama şu var android kadar rahat değil. Androidde istediğin sürümü yüklemek işi biliyorsan 10dk. Bunda işi biliyorsan yine 1saat sürer :D Ki ben bilmiyordum günlerce uğraştım :D
Şu da var jbden sonra da yine android kadar rahat değilsin. Hep söylüyorum IOS beni boğuyor. Ama şimdi fanlığın anlamı yok. 4S daha iyiyse 4S daha iyidir.

- - - Eklendi - - -

Aynen nova3 çok abartılacak bir şey değil, ben de oynuyorum xperia ray. Dungeon Hunter 4 son grafiklerde oynatabilir mi S3 mini ? Ya da Wildblood? Dead trigger açıyormuş, ben de açıyor oynuyorum da bir S3'ün aldığı grafiği alabilir mi? Ya da One X'in?Alamaz zaten almaması normal, bunlar biraz yüksek telefonlar ama ben Galaxy Nexusun da S3miniden iyi performans vereceğine inanıyorum.

Donuldugunu biliyorum çoğu ios kullanıcısı bilgisiz bu yüzden donemiyor dedim. Çok uğraştırici is. Ben bile androidin son sürümünü sonuna kadar özgür kullanabiliyorum. Ama siz bi jbli cihaz kullanmak için eski sürüm kullanmak zorundasınız.

- - - Eklendi - - -

Ayrica o jb olan eski sürüm mesajı eklemeydi yoruma fakat o an arkadaş yorum atınca arada kalmış.

Invoke

Invoke

Üye
Donuldugunu biliyorum çoğu ios kullanıcısı bilgisiz bu yüzden donemiyor dedim. Çok uğraştırici is. Ben bile androidin son sürümünü sonuna kadar özgür kullanabiliyorum. Ama siz bi jbli cihaz kullanmak için eski sürüm kullanmak zorundasınız.

- - - Eklendi - - -

Ayrica o jb olan eski sürüm mesajı eklemeydi yoruma fakat o an arkadaş yorum atınca arada kalmış.

Jb için eski sürüm demişsiniz de aslında 6.1.2 ile 6.1.3 arasında fark yok.

- - - Eklendi - - -

Zaten ben Xperia Ray kullanıyorum. Android 4.2.2 P.A.C Rom =) 1.2 O.C Akıyom :D

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Bence biraz küçük, ama iyi bir telefon.

metinmemet

Üye
en son mos wanted yukledim 2,5 gb hic kasilma yok gerisi hikaye 3s mini gerisi sadece telefon

- - - Eklendi - - -

en son mos wanted yukledim 2,5 gb hic kasilma yok gerisi hikaye 3s mini gerisi sadece telefon

- - - Eklendi - - -

tayfunerdogmus1

tayfunerdogmus1

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]param s3 mini'ye yetiyor beyler o fiyata değer mi değmez mi bunun cevabını istiyorum sizden[/SIZE][/COLOR]

-Emre

-Emre

Üye

Jb için eski sürüm demişsiniz de aslında 6.1.2 ile 6.1.3 arasında fark yok.

- - - Eklendi - - -

Zaten ben Xperia Ray kullanıyorum. Android 4.2.2 P.A.C Rom =) 1.2 O.C Akıyom :D

Ocyi hiç tavsiye etmem mumkunse sürekli kullanma :oke: Orj işlemci kaç Mhz rayin bir de armv7 mi v6 mi?

maktama

maktama

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]param s3 mini'ye yetiyor beyler o fiyata değer mi değmez mi bunun cevabını istiyorum sizden[/SIZE][/COLOR]

Metro gross markette 720tl idi s3mini 8GB olanı. Çalışan indirimi miydi hatırlamıyorum. Tercihler sizin telefonu nasıl kullanacağınıza göre değişir, s3 mini genel olarak her işinizi görür. Ha mümkünse temiz s2 i9100 bulursanız 550–600 civarına ben s2 alın derim. Donanımsal olarak(işlemci,grafik çipi ve depolama boyutu) çok daha güçlüdür ve 4.1.2 güncellemesini de almıştır. S3mini daha güncel bir telefon ancsk s2nin ondan fazlası çok,eksik tekyanı s2nin pili daha az gider s3miniye göre.
(S3 miniyi abim kullanıyor, çok da memnun boyutu olsun performansı olsun,borsa işlerini hallediyor, bana ise galaxy note yetmiyor:))

hükümdağı

hükümdağı

Üye
S3 mini iyidir oyunlarda proglarda sıknıtı yaşamazsın merat etme

Not: Ekranı kesinlikle iyidir.Gözünüzde optik lens yoksa pikselleri sayamazsınız.Ekranla ilgili dedikoduların hepsi safsatadan öteye geçmez

Invoke

Invoke

Üye
Ocyi hiç tavsiye etmem mumkunse sürekli kullanma :oke: Orj işlemci kaç Mhz rayin bir de armv7 mi v6 mi?

Armv7 1Ghz Snapdragon Scorpion =) Up to 1.4 ghz diyor google... xda 1.9 yapan var :P Bence 1.2 sorun olmaz ama fazlası zarar.

tayfunerdogmus1

tayfunerdogmus1

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]öyleyse en kısa sürede alıyorum s3 mini :)[/SIZE][/COLOR]

Samet.25

Arkadaslar tum samimiyetimle bu yorumu yaziyorum s3 mini kullanicisiyim Apple gercekten ayri bi marka yigidi oldur hakkini yeme. Zaten s3 mini bana gore iphone 4 den baska iphone ile kiyaslanamaz . S3 mini yi kotuleyen kardeslerime soluyorum herkesin kendi fikri saygi duyarim ama sifiri neredeyse 600 tl lere dusmus bi cihaz olan s3 mini cift cekirdek 1 gb ram gibi ozelliklere sahip ki s3 bile 1gb ramli bi cihaz bu fiyata boyle ozellikler var ve hala kotuluyosunuz ekran sorununa gelince bi inceleme videosuna kanan herkes ayni seyi soyluyor telefonu eline almadan s3 mini su anda hemen hemen herkesi tatmin edecek bi cihaz