s3 mini için fikirleriniz..

Sponsorlu Bağlantılar

kerocan82

Üye
s3 mini nin ekranına kötü diyen gözüne gözlük alsın derim. süper bi ekran kalitesi var bence ve telefon da süper ayrıca. 700 tl ye bedava bu telefon... not : ıphone 4s de inceledim bi fark göremedim s3 mini ile hatta s3 mini daha avantajlı uygulama yönünden....

• Beğen
Tepkiler: Samet.25

Samet.25

s3 mini nin ekranına kötü diyen gözüne gözlük alsın derim. süper bi ekran kalitesi var bence ve telefon da süper ayrıca. 700 tl ye bedava bu telefon... not : ıphone 4s de inceledim bi fark göremedim s3 mini ile hatta s3 mini daha avantajlı uygulama yönünden....

Aynen katiliyorum extra hareket ozellikleri iphonelara 1 fark daha atiyor bence

-Emre

-Emre

Üye

Bi fark goremedin mi! Siz telefon incelemeyi bilmiyorsunuz! :D

Samet.25

Bi fark goremedin mi! Siz telefon incelemeyi bilmiyorsunuz! :D

Eline alip baktinmi kardes sen ? Sdn deki videoyu izleyip yorum yapiyosan aciklayim o inceleme cekilirken ekranda mat cam filmi var oda pixelleri ortaya cikarmis mat cam filmi cogu telefonda pixel sorunu cikartir

-Emre

-Emre

Üye

Eline alip baktinmi kardes sen ? Sdn deki videoyu izleyip yorum yapiyosan aciklayim o inceleme cekilirken ekranda mat cam filmi var oda pixelleri ortaya cikarmis mat cam filmi cogu telefonda pixel sorunu cikartir

Ne diyon kardes sen iki telefon arasında bin kat fark var i4un çözünürlüğü yüksek bi kere ayrıca s3 mini ekranı daha büyük bu yüzden kalite diye birşey yok ekranda ayrıca beni tanımıyorsun sen pek. İki telefonu yan yana bile inceledim ben kaç kere. Videodan falan anlaşılmaz onlar

exselans385868

Üye
Arkadaşlar Benim S3 mini var spot ama güncelleme yapmak istiyrum android sürümünü sizce imei veya telefona birşey olurmu ?????

:hmmm

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
bende s3 mını almıstım daha yenı sattım cıhazı hıc bır sorunu yoktu flas playerden sorunum yoktu :) benım hosuma gıttı tekrardan aynı telden alacam

Proctives

Proctives

Üye
Ben de S3 düşünüyorum. Yorumlardan sonra almaya karar verdim gibi...

galata7788

galata7788

Üye
kötüleyen arkadaşlar ne derse desin telefon gayet iyi hele custom rom yüklerseniz dahada mükemmel bir hale geliyor :D

- - - Eklendi - - -

kötüleyen arkadaşlar ne derse desin telefon gayet iyi hele custom rom yüklerseniz dahada mükemmel bir hale geliyor :D

sinanadsoy

Üye
Ya ben bir seyi cok merak ettim s3 mini 4s le neden kiyaslamaz islemciler ayni fiyat ozellik orani olarak s3 mini daha agir basiyo

Dampierre

Dampierre

Üye
S3 mini yerine s2 daha mantikli.