MaxiHan
Üye
beyler okumadan yorum atmayın 50 kere söyledi adam symbian diye![]()
Biliyoruz ama belki androide cekeriz diye ugrasuyoruz

beyler okumadan yorum atmayın 50 kere söyledi adam symbian diye![]()

Bakalım artık biraz daha araştırıp kararımı vericembence 808 e hiç gerek yok giriş ekranı falan diyorsun 701 al

808 düşünüyorum bakalımn8 olabilir yada 8o8 pureview![]()

evet tasarım olarak hoş bir telefonc7 tavsiyemince ve şık cwf nide yükle miss
alırsam ilk yapıcağım şey cfw yüklemek olur zaten 
Evet c7 de olabilir aslında.

701 hoşuma gitmeye başladı iyice
onun yerine 701 daha iyideğil mi

Lg optimus g de cok guzel bir telefon tavsiye ederim
arkadaşlar konuda belirttim android bir telefon istemiyorum.Ben Htc One ve Xperia Z'yi öneriyorum.

Dediğim gibi bu telefonu sadece görsellik açısından istiyorum.Yani oyun uygulama gibi sıkıntım yok zaten sadece denemek amaçlı almak istiyorum ve sıfırda olmayacak 2.el temiz bir telefon bulursam alıcamYorumların çoğu almaman gerektiğini söylüyorsa vardır bir bildikleri. İllaha alacağım diyorsan sen bilirsin. İlkten güzel gözükecek sonra nerden aldım ben bu telefonu diye lanet yağdıracaksın. Son karar yine de senin...

Aynenbeyler okumadan yorum atmayın 50 kere söyledi adam symbian diye![]()

çok beklersiniz
Biliyoruz ama belki androide cekeriz diye ugrasuyoruz![]()

s^3 işletim sistemli bir telefon almak istiyorum.Lumia içinde belirttim defalarca hem maddi yönden alamam hemde pek sevmiyorumnokia 808 al en iyisi yada nokia 920 falan sonuçta oda nokia

önerin için teşekkürler abi benimde düşüncem o yönde701 hdm kablosu yok.ama televizyona bağlayabilirsin. Güzel değil
- - - Eklendi - - -
ağır ama 808 derim.

Eyvallah abiKarar senin seç beğen al Burak kardeş![]()
kullananlardan fikir edinmek istedim ve kafamda az çok ne alacağımı kesinleştirdim sayılır 2 seçenek var 808 ve 701 
Kamera çok önemli değil.603'de gayet şık duruyor 2.el fiyatlarını biliyormusun ?bence mutlaka 603 al eğer kamerası önemli değilse
En başından beri aklımda ama fiyatı biraz uçuk.Bence 808 al çünkü s^3 lü en iyi telefon ve nokia bence en çok ona destek verecektir.

700 çok değilmi be abiBir kac aylik Kirmizi 808. 700 TL. izmirde. Cok temiz.![]()
daha makul bir teklif yokmu 
O konuda pek yeteneğim yok be abi
Aslinda 600-700 arasi makul. Dogru bir stratejik konusma ile sahibini ikna edebilmek mumkun![]()

700 çok değilmi be abidaha makul bir teklif yokmu
![]()

![]()

Bendede aynısı olduChrome sacmaladi iyice. Duble mesaj atiyorum artik![]()

- - - Eklendi - - -
O konuda pek yeteneğim yok be abi

Hayırlısı olsun abi
izmirde olsaydim o isi hallederdim. Bakalim nasip olurda bu yaz gelebilirsem ilanlari tekrar kontrol edecegim![]()
bakalım bir dahaki ay alabilirsem alıcam artık birşey 
Kardeş konuyu okuyup öyle yorum yapın lütfen.Defalarca açıkladıms^3 alma bence senin yerinde olsam s3 mini alırım artık nokia bitti