Evet Pureview.Fiyat biraz pahalı doğru.Hem fiyat hemde özellik açısından uygun bir telefon varmı ?![]()
Bir iki gün hevesini alır sıkılırsın diye düşünüyorum. :/şu an c6-01 kullanıyorum 1,5 sene oldy ve cidden çok sıkıldım bu yaz iPhone 4s veya 5 e geçiyorum sıfırdan bir telefon alacaksan sırf görünümü için ölü bir sisteme geçmen kötü olur
Çok farklı oluyor. Nasıl oldu çöp, oh yapıştır gitsin. Bir de Iphone 3gs var o da çöp, bataryası ölmüş, değiştirmek lazım. Onu da geçen yataktan attım halıya doğru. Arka kapakda boyuna bir çatlak oluştu 
hepsinin görselliği aynı 700,701 ve 808 in de performansı aynı 701 al kurtul ama yok benim param var diyorsan 808 al foto çekersin..
Abi telefon olarak bir ihtiyacım yok sadece çok beğendiğim için s^3 denemek istiyorum ama aldığımada pişman olmayayım şimdi
- - - Eklendi - - -
Hayır sadece görsellik açısından alıcam performans olarak en iyisini almak istiyorum şuan en makul 808 görünüyor![]()
Açıkçası bende almanı tavsiye etmem. N8 kullanıyorum bir sorunum yok ama herkesin beklentileri farklıdır. WP'ye yönelmeni tavsiye ederim Lumia 720 güzel seçim olabilir.abi dediğim gibi telefonları genel olarak biliyorum yani çok şeyde beklemiyorum sadece merak diyelim telefona ihtiyacım olduğundan değil yaniBen n8 kullanıyorum her işimi gayet rahat görüyor.kamerası S3 den çok daha güzel çekiyor.rehbere giriş hızı s3 den hızlı.navigasyonu s3 ün navigasyonundan çok daha iyi.ikonların görünüşü çokdaha güzel.kulaklık sesi daha güzel.kasıyor kasıyor diyorsunuz sadece tarayıcı kasıyor onuda opera ile hallediyorsun.ben dün akşamdan neri maxicepe n8 den girip yorum yazıyorum.şimdi olduğu gibi![]()

Ben daha karar veremedimo üçü arasından 808 i tercih ederim![]()

701 tasarım olarak daha iyi 700'den ama 808'de 1.3 Ghz işlemci var biraz daha rahat ederim diye düşünüyorum808 ve 603 alma derim, 808 pahalı 603ü kullanıyorum fakat kamerası berbat, 701 veya 700 almalısın..

Hayır dediğim gibi 2.el almayı planlıyorum.Sistemin ve yapabildiklerininde farkındayım sadece merak diyelim yani oyun uygulama vs sorun değil benim içinşu an c6-01 kullanıyorum 1,5 sene oldy ve cidden çok sıkıldım bu yaz iPhone 4s veya 5 e geçiyorum sıfırdan bir telefon alacaksan sırf görünümü için ölü bir sisteme geçmen kötü olur
zaten 5800 ve iphone 4s var bende sadece merak için almak istiyorum.Ona bakarsan 300-400 liraya s^3'ü 10'a katlıycak telefonlar var ama benim derdim o değil yani ev ekranları falan gayet hoş oluyo açıkçası ne iphone ne android hoşuma gitmiyor o konuda
Bilmiyorum valla, pek ilgilenmiyorum artık symbianlarla hepsi 3aşağı 5yukarı seni sıkar benceBir iki gün hevesini alır sıkılırsın diye düşünüyorum. :/
- - - Eklendi - - -
Aynen bence de. Aldın diyelim sıkılmayacak mısın? s60v5 5800 al bari hem çok ucuz olur hem de müzik dinlersn. Resistif ekranını uçlu kalemle kullanıyorum benÇok farklı oluyor. Nasıl oldu çöp, oh yapıştır gitsin. Bir de Iphone 3gs var o da çöp, bataryası ölmüş, değiştirmek lazım. Onu da geçen yataktan attım halıya doğru. Arka kapakda boyuna bir çatlak oluştu
![]()

Telefon ihtiyacım yok demiştim.Sadece görsellik ve kişiselleştirme,widgetlar falan çok hoşuma gidiyor,yani güncelleme oyun uygulama gibi şeylere ihtiyacım yok.Bence bu zamandan sonra nokia iyi bir secim degil. Ama belki lumia olur. Her fiyata galaxy ler var onlardan birini de sece bilirsin.
anladım tavsiye için teşekkür ederimhepsinin görselliği aynı 700,701 ve 808 in de performansı aynı 701 al kurtul ama yok benim param var diyorsan 808 al foto çekersin..

Ya kardeşim herkes telefonu kötülemişS^3 platformunun lider ve son telefonu 808. Bana göre fiyatı yüksek ve kaba bir telefon. Herkes S^3 telefonu değiştirme derdinde sen tam tersini istiyorsunAçıkçası bende almanı tavsiye etmem. N8 kullanıyorum bir sorunum yok ama herkesin beklentileri farklıdır. WP'ye yönelmeni tavsiye ederim Lumia 720 güzel seçim olabilir.
dedim ya telefon ihtiyacım yok elimdekiler isteklerimi karşılıyor zaten.Açıkçası wp pahalı kaçıyor şimdilik 
Lumia olabilir.Bence Git Bi samsung galaxy s advance al.Donanım olarak güzel.Yazılım olarak Android 4.2.x desteği var..
lumia 620 alabilırsın fiyatı 720 tl
Hepinize çok teşekkür ederim en azından fikir edinmiş oldum.bende diğer arkadaşlara katılıyorum. Symbian öldü artık. Değişim istiyorsan ve uygun fiyatlı olsun istiyorsan sana nokia lumia 720'yi tavsiye ederim.

abi dediğim gibi telefonları genel olarak biliyorum yani çok şeyde beklemiyorum sadece merak diyelim telefona ihtiyacım olduğundan değil yani
- - - Eklendi - - -
Ben daha karar veremedim
- - - Eklendi - - -
701 tasarım olarak daha iyi 700'den ama 808'de 1.3 Ghz işlemci var biraz daha rahat ederim diye düşünüyorum
- - - Eklendi - - -
Hayır dediğim gibi 2.el almayı planlıyorum.Sistemin ve yapabildiklerininde farkındayım sadece merak diyelim yani oyun uygulama vs sorun değil benim için
- - - Eklendi - - -
zaten 5800 ve iphone 4s var bende sadece merak için almak istiyorum.Ona bakarsan 300-400 liraya s^3'ü 10'a katlıycak telefonlar var ama benim derdim o değil yani ev ekranları falan gayet hoş oluyo açıkçası ne iphone ne android hoşuma gitmiyor o konuda
- - - Eklendi - - -
Telefon ihtiyacım yok demiştim.Sadece görsellik ve kişiselleştirme,widgetlar falan çok hoşuma gidiyor,yani güncelleme oyun uygulama gibi şeylere ihtiyacım yok.
- - - Eklendi - - -
anladım tavsiye için teşekkür ederim
- - - Eklendi - - -
Ya kardeşim herkes telefonu kötülemişdedim ya telefon ihtiyacım yok elimdekiler isteklerimi karşılıyor zaten.Açıkçası wp pahalı kaçıyor şimdilik
- - - Eklendi - - -
Hepinize çok teşekkür ederim en azından fikir edinmiş oldum.![]()
:P
Bence bu zamandan sonra nokia iyi bir secim degil. Ama belki lumia olur. Her fiyata galaxy ler var onlardan birini de sece bilirsin.

Benim nick'in onunla alakası yok pek ama bende severim
Üşenmeden tek tek yazmışsın: telefon ihtiyacım yok diye, ayıp ediyon ben teşekkür ederim:P
Psiko Jokeri de çok severim
- - - Eklendi - - -
Her fiyattaki galaxyde iyi değil şimdi![]()

s^3 bir telefon almak istiyorum,lumia biraz pahalı kaçıyor![]()
s^3 almak istiyorum başka telefon değil.N8,808,701 arasında kaldım şuan
lumia620 bak bi istersen n8 al derim

Çok teşekkür ederim abi gayet güzel açıklamışsın.s^3 cihazların hepsini tek tek inceledim ama tasarım olarak hoşuma giden 701 ve 603 var.808'de 1.3 ghz işlemci olmasıda beni ona çekiyor aslında.603'ün fiyat aralığı nedir peki 2.el603'e CFW hazirlayan bir kisi olarak sunu diyebilirim;
- Fotograf kalitesi mukemmel degil fakat dogru ayarlarla ve isik kullanimiyla cok guzel fotolar cekebiliyorsun.
- Islemci 1ghz, gerekli modlarin uygulandigi CFW ile gayet hizli ve stabil.(Digerleriyle ayni islemci mimarisi ve donanimi olmasina ragmen Nokia nedense 1.3ghz guncellemesi yapmadi)
- Bende beyaz versiyonu var, gayet kibar ve hos duruyor (siyahina niyetlenmistim fakat bulamamistim)
- Ekrani gayet parlak ve renkler canli(Bu konuda oldukca olumlu elestiriler almis ve F/P cihazi olarak vurgulanmisti)
- Acikcasi sadece merak icin alinacak tek S^3 cihaz diyebilirim. Yari yolda birakmaz diye dusunuyorum.

Rica ederim.
Yurtdisinda oldugum icin ikinci el fiyatlarini bilemiyorum. zaten telefonu Turkiyeden aldim ve burada sadece CFW icin kullaniyorum, bir kere hat takip kullanmadim henuz
Sifiri 400-500 arasi
Temiz ikinci elide (garanti durumuna gore) 275-375 arasidir heralde.
1.3ghz in muthis farklar olusturmayacagini dusunuyorum. Su an ki hali bile beni yeterince memnun ediyor(tema efektleri kapaliyken, zaten tema efektleri performans dusmani)
Sadece merak icin 603, fakat satmayip kolleksiyon yapacaksan 808 en iyi alternatif.

s^3 almak istiyorum başka telefon değil.N8,808,701 arasında kaldım şuan
- - - Eklendi - - -
Çok teşekkür ederim abi gayet güzel açıklamışsın.s^3 cihazların hepsini tek tek inceledim ama tasarım olarak hoşuma giden 701 ve 603 var.808'de 1.3 ghz işlemci olmasıda beni ona çekiyor aslında.603'ün fiyat aralığı nedir peki 2.el![]()

Yok sadece senin için demiyorum baksana herkes şikayetçi telefondanTelefonu kötülemiyorum neyse kararını vermişsin diyecek bir şey yok. 700 ve 701'in işlemcileride 1.3 ghz aklında olsun![]()
haklısın bak onu unutmuşum 
Anladım abi önerilerin için çok teşekkür ederimRica ederim.
Yurtdisinda oldugum icin ikinci el fiyatlarini bilemiyorum. zaten telefonu Turkiyeden aldim ve burada sadece CFW icin kullaniyorum, bir kere hat takip kullanmadim henuz
Sifiri 400-500 arasi
Temiz ikinci elide (garanti durumuna gore) 275-375 arasidir heralde.
1.3ghz in muthis farklar olusturmayacagini dusunuyorum. Su an ki hali bile beni yeterince memnun ediyor(tema efektleri kapaliyken, zaten tema efektleri performans dusmani)
Sadece merak icin 603, fakat satmayip kolleksiyon yapacaksan 808 en iyi alternatif.