telefonum galaxy s4 extrimede 6280 normalinde 12380 sizlerin nasıl?
Ufukcan77 Üye Konu Sahibi 3DMark - The Gamer's Benchmark sonuçları telefonum galaxy s4 extrimede 6280 normalinde 12380 sizlerin nasıl?
PriZm Üye Konfigürasyon imzamda yazılı. Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
TheMadness Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Az daha zorla belki geçersin beni Genişletmek için tıkla ... Sammy romlardaki GPU performansı daha iyi.
~N.A.W.Y~' Alıntı: Az daha zorla belki geçersin beni Genişletmek için tıkla ... Sammy romlardaki GPU performansı daha iyi.
PriZm Üye TheMadness' Alıntı: Sammy romlardaki GPU performansı daha iyi. Genişletmek için tıkla ... İlginç.
alenkolik Üye sırfadness;6135547]Sammy romlardaki GPU performansı daha iyi. Genişletmek için tıkla ... İşte sırf bu yüzden şeytan diyor bas tlfna romu. Ama bi yandan da fazla bir artı getireceğini düşünmediğimden stop diyorum.
sırfadness;6135547]Sammy romlardaki GPU performansı daha iyi. Genişletmek için tıkla ... İşte sırf bu yüzden şeytan diyor bas tlfna romu. Ama bi yandan da fazla bir artı getireceğini düşünmediğimden stop diyorum.