Galaxy S4 32gb turkcell dışında ne zaman gelecek?

Sponsorlu Bağlantılar

haddan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 32gb turkcell dışında ne zaman gelecek?
Galaxy S4 32gb turkcell dışında ne zaman gelecek? Diğer mağazalar ne zaman satışa sunacak?

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
32gb almaya gerek kalmıyacak artık samsung haziran ayında yenibir güncelleme ile kapasiteryi arttıracak ve şuanki micro sd olayınıda tamamen yok edecek

haddan

Üye
    Konu Sahibi
Ben tarih soruyorum hocam.Güncellemeyle 16 gb 64 gb mı olacak ? :)

sivasligazi

Üye
tabiki hayır. :D tahminen 2-3 GB daha fazla kullanılabilir hafıza eklenecek

haddan

Üye
    Konu Sahibi
Biliyrm tabiki olmaycağını :D Sadece sorduğum soruyla cvp alakasız.zaten bir oyun 1 gb.Tarih soruyorum ben :D

skywalker06

skywalker06

Üye
samsung resmi bayisi bile ne zaman gelir belli olmaz diyor 32gb için 64 gb için ise büyük ihtimal gelmez siparişle gelir dediler

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
Ben tarih soruyorum hocam.Güncellemeyle 16 gb 64 gb mı olacak ? :)
canım benim bak sana şöyle izah edeyim şuanda s4 deki bir oyunu sd karta atamıyoruz ama samsung yeni bir güncelleme ile onuda kaldıracak yani anlayacağın 32 veya 64 ü beklemeye gerek yok do you understand me? okey

haddan

Üye
    Konu Sahibi
tatlım bnm oyunları şuandada sd karta atabilirsin.Yöntemleri var.aldığın telefonu bi alo demek için kullanma araştır birz.tüm ücretli ücretsiz oyunları telefonn sd kart bölümüne kurabilirsn.Ben güncellemeyle ilgili sorumu sordum sanki biliyorsan soruma cvp ver sadece.S4 ü 16 gb alanlar büyük kazık yedi.samsungun pazarlama taktiği.Telefonun orjinal hafızası gibide hızlı olmaz sd kart.o yüzden 32 gb en iyi.onun yanınada 8 veya 16 lık sd kart alıp filmleri fln atabilirsn.en kralı bu.yok güncellemeymiş bilmem ne.samsung avutuyor sizi :D

fk555897

fk555897

Üye
Teknosa'da şu anda satışta.

haddan

Üye
    Konu Sahibi
16gb değil 32 gb

oturkmen

Üye
Bu devirde 32Gb'a gerek yok diyenleri ve 16gb hafızalı telefon çıkartanları kınıyorum. 16gb yarısı kırpılmış şekilde neye yetecek? 2-3 tane film biraz da mp3 atsan hemen dolar. 1080p filmler bile en az 6gb oluyor. Bence standart telefon hafızası en az 32gb veya 64gb olmalı.

• Beğen
Tepkiler: sercantit
farukbekl

farukbekl

Üye
32gb almaya gerek kalmıyacak artık samsung haziran ayında yenibir güncelleme ile kapasiteryi arttıracak ve şuanki micro sd olayınıda tamamen yok edecek

İPhone'a özenecek desene...

- - - Eklendi - - -

Bu devirde 32Gb'a gerek yok diyenleri ve 16gb hafızalı telefon çıkartanları kınıyorum. 16gb yarısı kırpılmış şekilde neye yetecek? 2-3 tane film biraz da mp3 atsan hemen dolar. 1080p filmler bile en az 6gb oluyor. Bence standart telefon hafızası en az 32gb veya 64gb olmalı.

Sende 1080p atma 720p veya 480p at.

skywalker06

skywalker06

Üye
İPhone'a özenecek desene...

- - - Eklendi - - -

Sende 1080p atma 720p veya 480p at.

cahil olduğun şurdan belli hafıza kartına normalde uygulama atılmaz androidlerde genelde samsung ise bunu kaldıracak denmiş asıl iphone özenmesin her telefonuna micro sd konsun 64 gbı desteklesin yan 64gblık bir s4'e 64 gb hafıza kartı takıp 128gb yapabilirsin o yüzden apple özenmesin bidahada anroidden anlamıyorsan buralarda yorum yapma apple funboyluğuna kendi başlıklarında devam et

Üst Alt