Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

qarzulocne

qarzulocne

Üye
Android beam kesin gönderiyor. Ama nedense sbeam bende yollamiyor. Belki de şu an kararsız olan romumdan kaynaklıdir.

Hadi sende custom var da yollamiyor. Bende orjinal hic oynanmamis haliyle yollamiyor.

PriZm

PriZm

Üye
Android beam kapalı sadece S Beam ve nfc açıkken yolluyor bende.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Hangi romu kullanıyorsun şuan peki :)

TRAD rom. Ama önermiyorum. Biraz fazla doldurulup sistemin kararlılığı dikkate alnmamis. Önerim aosp olarak jelly beer veya başka bir hafif rom. Sammy olarak sadece omega.

- - - Eklendi - - -

Android beam kapalı sadece S Beam ve nfc açıkken yolluyor bende.

Ben de o çalışmıyordu işte. Belki arkadaşta android ve sbeam cakisiyordur :hmmm:

qarzulocne

qarzulocne

Üye
Calisma olabilir alayi acikken yollamiyor. S3 lu arkadas gelsin denicem ama cok sacma kocaaa telefon ayirt edemiyor mu :banghead:

aşikar53

aşikar53

Üye
bende bugun aldım benide ekleyin aranıza teşekkürler s2 den note 2 ye hep ikilerdeyim :)

ANIL

ANIL

Admin
Listeye ekledim arkadaşlar sizi :oke:

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Ben Note 2'ye Paranoid Android kurdum çok süper.

canko13

canko13

Üye
Arkadaşlar note 2 rom kurmak istiyorum ama bir türlu beceremedim..tavsiye ettiğiniz bir rom ve bana yardimci olucak bir arkadaş aranıyor.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi

Bu pazartesiden önümüzdeki ayin 6sina kadar yazılılarim var. Kimseyi ekleyemedim. Yoksa haziranın 7 sinde herkes tamamen listede olacak.
Ve 8 inde daha fazla bölüm ekleyecem konuya.

- - - Eklendi - - -

Bu pazartesiden önümüzdeki ayin 6sina kadar yazılılarim var. Kimseyi ekleyemedim. Yoksa haziranın 7 sinde herkes tamamen listede olacak.
Ve 8 inde daha fazla bölüm ekleyecem konuya. Teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar note 2 rom kurmak istiyorum ama bir türlu beceremedim..tavsiye ettiğiniz bir rom ve bana yardimci olucak bir arkadaş aranıyor.

Eger orjinal sevmiyorsan xda developers sitesini ziyaret edin. Orada basit bir ingilizce ile anlatılıyor. Orada hem orjinal romlar hem de aosp romlar mevcut.

- - - Eklendi - - -

1 ay oldu beni eklemedi daha :rolleyes:

Faha önceki mesajlarimda hep yazıyor gerçekten çok meşgulum. Bendeki görünüşte şu an 33 adet sayfa var. Herkesi teker teker eklemek te çok kolay değil. Daja önce eklemeye çalışırken bir hata yaptım ve +40 kişi silindiği için vazgeçtim.

canko13

canko13

Üye
Sağolasın..

qarzulocne

qarzulocne

Üye

Faha önceki mesajlarimda hep yazıyor gerçekten çok meşgulum. Bendeki görünüşte şu an 33 adet sayfa var. Herkesi teker teker eklemek te çok kolay değil. Daja önce eklemeye çalışırken bir hata yaptım ve +40 kişi silindiği için vazgeçtim.

Dont worry be happy now :rolleyes:
Takiliyorum adamim yanlis anlama beni.

qarzulocne

qarzulocne

Üye
Htc deki kilit ekraninda hareketli bir hava durumu var.
Sis basiyo ekran donuyo vs onu yapabiliyor muyuz note2 de ?

cagajosef

Üye
beni de eklersen sevinirimm..

qarzulocne

qarzulocne

Üye
Telefonu aylardor kullaniyorum. Kullanim klavuzunu daha yeni okudum. S pen i kullanmayi gosteriyor zaar.

ozi44

Üye
Note 2 ye 4.2 güncellemesi ne zaman gelecek?

qarzulocne

qarzulocne

Üye
Ben cok iyi hatirliyorum bu telefonun alarmi bilgilendirme modundayken sesli olarak hava durumunu bildirdi.
Dikmen bilmem ne derece gunesli diye.
Ben uyku sersemi hayal mi gordum yoksa gercekten okuyor mu?
Cunku tekrar acmayi beceremeddim.
O dulululuklulu diyip alarm moduna gecmeden okuyordu ama simdi dulululuklulu diyip alarmi calmaya basliyor.

mks740

mks740

Üye

Bu kablo Note 2 de otg kablosu işini görür mü?

Takipçi Satın Al

Üst Alt