Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
Beni de ekleyin kulübe, bugün aldım root'suz kullanmayı düşünüyorum.

ibredi

Üye
Google playde yapı kredi bankası bankacılık ıslemı yok daha once s2 kullanıyordum vardı neden böyle bırsey oldu ve ındırdım bır cok program note2 de yok

cengizhan129

Üye
Selam herkese bende not2 var mtk6589 imei değişecem.
Yardım lütfen

yunus1309

yunus1309

Üye
Bende aldım note2 beni de ekleyin :))

qlen911

Üye
Iyi forumlar herkese ios tan androide kactim rahatladim. Size soracagim sey mini usb to usb converter ile ilgili. Ben mini usb converter a usb hub takip kablosuz klavye mouse ve usb vga donusturucu ile televizyonu ya da monitoru bilgisayar yapmak istiyorum note 2 nin gucu buna yeter mi? Tesekkurler

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Monitör hariç hepsine gücü yetiyor.

megadeth20

Üye
Selam arakadaslar benide eklerseniz sevirim simdiden tesekkurler

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Aboov. Bugün söz verdiğim gün. Eve gidince listeyi güncelliyecem. :oke:
Bekleyen herkes kendini listede görecek :oke:

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Herkes konuya eklendi.
2 yeni oyun kulübü linki eklendi.
Yakinda dahası da gelecektir.

• Beğen
Tepkiler: dolorex68

terbiyesizim

Üye
Beyler ben smart dock alacam ama hiç bir yerde bulamadım. Bir yerde 139 tl ye buldum ama stoklarinda yokmuş. Sozde gecen ay sonu getireceklerdi ama hala ses yok. Bildiginiz bir yer var mı? Kullanan arkadaşlar varsa onlarında yorumlarını alırsam iyi olur

Kurfali66

Üye
PDA teknoloji sitesine bir bak

• Beğen
Tepkiler: terbiyesizim
TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
Beni 1 aydir eklemdnz

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Yazılılar ile boğuşan bendim.

_ardaa

_ardaa

Üye
Emergency 2 de oyun 2. bölümde kapanıyor ve Eternity de ekran ısınıyor fazla.

Bir de sorum var, rehber ve facebook ile ilgili, n8 de sosya uygulaması ile rehber ve facebook da ekli kişileri bağlıyordum facebook da profil resmi değişenin rehberde de değişiyordu, bunda öyle bir özellik var mı, facebook da kişi senkronizasyonu var ama tam çözemedim.

canko13

canko13

Üye
Arkadaşlar bir sorun olucak, , note2 de telefon kiltliyken arama geliyor ve cevapliyorum , arama bittiği zaman kapata basiyorum tel ana ekrana geliyor yani kilit ekranina gelmiyor , kilit ekranina nasil getirebiliriz arama bittiği zaman veya böyle birşey yapabiliyormuyuz..

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir sorun olucak, , note2 de telefon kiltliyken arama geliyor ve cevapliyorum , arama bittiği zaman kapata basiyorum tel ana ekrana geliyor yani kilit ekranina gelmiyor , kilit ekranina nasil getirebiliriz arama bittiği zaman veya böyle birşey yapabiliyormuyuz..

Bende kilit ekranına geliyor. Peki ekranda şifre varmı?

- - - Eklendi - - -

Emergency 2 de oyun 2. bölümde kapanıyor ve Eternity de ekran ısınıyor fazla.

Bir de sorum var, rehber ve facebook ile ilgili, n8 de sosya uygulaması ile rehber ve facebook da ekli kişileri bağlıyordum facebook da profil resmi değişenin rehberde de değişiyordu, bunda öyle bir özellik var mı, facebook da kişi senkronizasyonu var ama tam çözemedim.
Tam olarak bilmiyorum. Deneme yanılma yoluyls belki çözüme ulaşabilirsin.

canko13

canko13

Üye
Hayir kilit yok ekranda..biraz önce fabrika ayarlarina çevirdim yine ayni..

Üst Alt