Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Selam arkadaşlar bugün benim için üzücü bir olay yaşandı TLF elimden köşesinin üstüne düştü ve köşede ezilme oldu ve köşe boyası kalktı simsiyah oldu o kısım sanki demir gözüküyor o kısmı ne ile kapatabilirim tecrübeli olan kişilerden bilgi beklemekteyim. kolay gelsin

Eğer orayı sürtünmeye falan mağruz bırakırsanız boyası dökülebilir.
Daha dikkatli kullanmak gerekicek artık. Başka tarzda kimyasallar varmi bilmiyorum.

- - - Eklendi - - -

Peki yazayımAOSP:
1. Firmalara ait gerekli gereksiz uygulamalar bulunmaz.
2.sistemin üzerinde cihazda özel bir durum varsa buna özel driverlar bulunmaz. Örnek aosp de spen driver olmadığı için çalışmaz.
3.Alette herhangibir firma tarafından yapılan arayüz bulunmadığı için cihaz 2.bir yükten kurtulur. Ayrıca arayüzün kısıtladığı project butter benzeri performans özellikleri kullanılabilir.
4. Rom da yine çoğu ngereksiz şeyler olmadığı için çok akıcı ve rahat olur. Hiçbir çalışmaya engel yama, mod bulunmaz. Örneğin orjinal samsung romu 0.9gb iken bir aosp romu 150mb. Yaklaşık 1/6sı kadar yer ve hafıza kaplıyor.
En önemli farklar bunlar arkadaşım

Artles

Artles

Üye
Selam arkadaşlar bugün benim için üzücü bir olay yaşandı TLF elimden köşesinin üstüne düştü ve köşede ezilme oldu ve köşe boyası kalktı simsiyah oldu o kısım sanki demir gözüküyor o kısmı ne ile kapatabilirim tecrübeli olan kişilerden bilgi beklemekteyim. kolay gelsin

Kap. Bende düşürdüm demir falan gözükmüyo ufak bi ezilme var alt tarafında usb girişinin sağında kılıf kullanıyorum şimdi zırh gibi resmen :D

Ama büyütülecek bir problem değil

PriZm

PriZm

Üye
Ben sadece flip cover ile kullanıyorum ekranda koruyucu bile yok :D

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Bende koruyucu vardı çıkarıp attım daha memnunum

karsıyakalı_35

Üye
yardım edebilicek birisi varmı acaba ...

Artles

Artles

Üye
Bende koruyucu vardı çıkarıp attım daha memnunum

Koruyucu dediğin ekran mı yoksa kap mı ?

Bu arada yukarda kılıf demişim o öneri isteyen kardeşim için kap olarak düzelteyim onu

pasa_mahmut

Üye
ilgi için sağolun arkadaşlar kolay gelsin herkese

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Koruyucu dediğin ekran mı yoksa kap mı ?

Bu arada yukarda kılıf demişim o öneri isteyen kardeşim için kap olarak düzelteyim onu

Ekran koruyucusundan bahsettim. Ekranın görüntüsünü bozuyordu.

- - - Eklendi - - -

ilgi için sağolun arkadaşlar kolay gelsin herkese
Deralerim sebeiyle giremiyorum. Ayın 6sinda oturucam ve telefonumdan 21 sayfadaki herkesi ekleyecegim.

mehmetkyr

Üye
arkadaşlar aranızda almanyadan note 2 veya farklı bir model getirtip kullanan oldumu gibi eksileri yada artıları oluyor
aslında fiyat uygunsa getirttiricem
kafam allak bullak
kimisi al ithalat garantili kullan diyor
kimiside üstüne basa basa kvk genpa vsvs olanı al dıyor
ithalat garantiliye param anca yetıyor sayılır 1300tl
şimdi arkadaşlar dış ülkeden telefon getirtsem ıme kaydı yanı ne gerekıyorsa bana yazarmısınız ?
toplam kaç para tutar burada kayıt vsvs yaptırmak
astarı yüzünden pahalı urmu
ithalat garantili almak istiyorum aslında fiat uygun aranızda alan varmı böyle?
bozulursa ne yapabılırım prosedür nedir saygılar

Kurfali66

Üye
Yurtdışı gezisinden gelirken yanında getirebilirsin 100tl IMEI kaydı ve 1 uluslararası garantiden Türkiye de 1 yıl garantili olur.

saynesim

saynesim

Üye
Samsung s4 gelecek güncelleme ile hafıza olayını hal edecekmiş peki bizim note 2 lere ne olacak bizde bu güncellemeden yararlana bilirimiyiz

dolorex68

dolorex68

Üye

Eğer orayı sürtünmeye falan mağruz bırakırsanız boyası dökülebilir.
Daha dikkatli kullanmak gerekicek artık. Başka tarzda kimyasallar varmi bilmiyorum.

- - - Eklendi - - -

Peki yazayımAOSP:
1. Firmalara ait gerekli gereksiz uygulamalar bulunmaz.
2.sistemin üzerinde cihazda özel bir durum varsa buna özel driverlar bulunmaz. Örnek aosp de spen driver olmadığı için çalışmaz.
3.Alette herhangibir firma tarafından yapılan arayüz bulunmadığı için cihaz 2.bir yükten kurtulur. Ayrıca arayüzün kısıtladığı project butter benzeri performans özellikleri kullanılabilir.
4. Rom da yine çoğu ngereksiz şeyler olmadığı için çok akıcı ve rahat olur. Hiçbir çalışmaya engel yama, mod bulunmaz. Örneğin orjinal samsung romu 0.9gb iken bir aosp romu 150mb. Yaklaşık 1/6sı kadar yer ve hafıza kaplıyor.
En önemli farklar bunlar arkadaşım

Eyvallah ben ilkinde de anlamıştım ama cevabım kısa olduğu için açıklama gereği duydun heralde çok teşekkür ediyorum sağolasın :)

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah ben ilkinde de anlamıştım ama cevabım kısa olduğu için açıklama gereği duydun heralde çok teşekkür ediyorum sağolasın :)

Evet biraz öyle oldu :D

- - - Eklendi - - -

Samsung s4 gelecek güncelleme ile hafıza olayını hal edecekmiş peki bizim note 2 lere ne olacak bizde bu güncellemeden yararlana bilirimiyiz

Hallolacagini sanmıyorum ama beklemekte fayda var.

mehmetkyr

Üye
ARKADAŞLAR sizin androit sürümünüz kaç note 2 de ? 4.1.2 bende bu en son surummu? yeni güncelleme sürümü ne zaman gelicek ?

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Bende de 4.1.2
Yeni Sürüm haziran sonu gibi deniliyor.

qarzulocne

qarzulocne

Üye
Merhabalar bende note 2 kullanicisiyim.
Benim sormak istedigim 3 konu var.
Birincisi ; bu s beam sadece note2 den note2 ye mi ? S3 e denedim calismadi. Note2 ile denedim calisti yani aygitta bir sikinti yok.
Ikinci olarak; allah askina bu pano nerde :confused: s penle resim sayfa vs ne gelirse kesiyorum. Panoya kopyalandi diyor. Ama aradim taradim bulamiyorum.
Son olarak; s not disinda bi not alma uygulamasi yok mu txt olarak kayit yapan. S note sdn mi oyle bi formatta kaydediyor onuda pc de acamadim.

Cevaplariniz icin simdiden tesekkurederim.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar bende note 2 kullanicisiyim.
Benim sormak istedigim 3 konu var.
Birincisi ; bu s beam sadece note2 den note2 ye mi ? S3 e denedim calismadi. Note2 ile denedim calisti yani aygitta bir sikinti yok.
Ikinci olarak; allah askina bu pano nerde :confused: s penle resim sayfa vs ne gelirse kesiyorum. Panoya kopyalandi diyor. Ama aradim taradim bulamiyorum.
Son olarak; s not disinda bi not alma uygulamasi yok mu txt olarak kayit yapan. S note sdn mi oyle bi formatta kaydediyor onuda pc de acamadim.

Cevaplariniz icin simdiden tesekkurederim.

Sbeam nfc ye sahip ve sbeam özelliğine sahip her cihazda çalışır. Nfc çiplerinin olduğu bölgeleri tokusturun.

Pano için ancak klavyenin Sym butonu ile boşluk butonu arasındaki tuşa basılı tutarsaniz panonun resmi çıkan seçenekler içerisinde ayarların solunda bulunacaktır. Klavye kullanılan her yerde açılabilir.

Snot uygulamasında ise Paylaş seceneklerini kullanarak görüntüleyebilirsiniz diye biliyorum. Txt içerisinde 1024dpi çözünürlükte bir kalme izi görmeniz kolay değil çünkü

qarzulocne

qarzulocne

Üye
Cevap icin tesekkureederim fakat s beam hakkinda bi sorun var.
Note2 vs note2 de calisiyor note2 vs s3 hic bi hareket yok.
Baska s3lerle de denedim..
Sadece note 2 den note2 atabiliyorum.
Var mi note 2 den baska bi modele veri aktarabilen.
Eger aktariyosa benim alette sikinti vardir servise yollicam duruma gore.

Üst Alt