s3 mini için fikirleriniz..

Sponsorlu Bağlantılar

tayfunerdogmus1

tayfunerdogmus1

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini için fikirleriniz..
[COLOR=""][SIZE=""]merhaba arkadaşlar, ben s3 mini almayı düşünüyorum, telefon hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.[/SIZE][/COLOR]

akula

akula

Üye
4s ten sonra biraz zor alıştım ama aratmadı da gerisini sen düşün

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
S3 mini günümüzde biraz geride kalıyor!
Daha iyi ve yeni cihazlar var

-Emre

-Emre

Üye
Daha güzel bir cihaz bulabilirsin ekranı çok kötü optimize sıfır. HTC desire svye bir bak

skylinegti

skylinegti

Üye
LG OPTİMUS L9 P760 almanı tavsiye ederim fiyatı s3 mini ile aynı ama ondan katkat daha iyi...

nsren

nsren

Üye
bugüne kadar çok telefon kullandım. Hepsi de iyi telefonda. En uzun süren iki ay sürdü. Sonra sıkılıp değiştirdim. Bu telefonu alalı beş ay oldu ki bu benim rekorum :-) sıkılması bir yana hergün daha çok seviyorum. En ufak bir sorun ile karşılaşmadım. Kesinlikle tavsiye edilir. Son olarak lg den uzak dur derim kesinlikle.

taylan08

Üye
4s ten sonra biraz zor alıştım ama aratmadı da gerisini sen düşün
nasıl aratmadi oyun performansı canavar gibi 4s in yada sen jb yapıp boyutu yüksek oyunlar yüklememişsin :)

best1905

best1905

Üye
s3 miniyi kötüleyenler telefonu çekemeyenlerdir aldığım günden beri bütün oyunları oynadım nova 3 sıfır kasma gta sıfır kasma v.b overlock derdi falan yok stock rom zaten hızlı jelly bean çok akıcı zaten apple almanı hiç tavsiye etmem 10 gün sonra sıkılırsın

• Beğen
Tepkiler: Samet.25

taylan08

Üye
s3 miniyi kötüleyenler telefonu çekemeyenlerdir aldığım günden beri bütün oyunları oynadım nova 3 sıfır kasma gta sıfır kasma v.b overlock derdi falan yok stock rom zaten hızlı jelly bean çok akıcı zaten apple almanı hiç tavsiye etmem 10 gün sonra sıkılırsın
bence 4s ile s3 mini karşılaştırmak hata olur 4s s3 ile kapışan bir telefon

firat1231

firat1231

Üye
arakadaslar S3 mini yi cok kotuluyosunuz ya.. bir telefonu kullanmadan elestiri yapmayin bence fazla. 6 aydir kullaniyorum hicbir sorunla karsilasmadim play store da ki butun oyunlari oynayabiliyorum...

• Beğen

by-pegasus

Üye
bence de güzel bir kaç kere kullanmıştım ama onun ekran sorunu mu ne varmış herkez ondan şikayetçi.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Galaxy nexus yada s2 al ama mini alma

taylan08

Üye
arakadaslar S3 mini yi cok kotuluyosunuz ya.. bir telefonu kullanmadan elestiri yapmayin bence fazla. 6 aydir kullaniyorum hicbir sorunla karsilasmadim play store da ki butun oyunlari oynayabiliyorum...
sen 4s i 6 ay kullan sonra konuş kardeşim.4s le zaten aynı kulvarda bile değiller

- - - Eklendi - - -

Galaxy nexus yada s2 al ama mini alma
katılıyorum kardeş ama kameram daha iy olsun diyorsan s2 al

best1905

best1905

Üye
S3 mini günümüzde biraz geride kalıyor!
Daha iyi ve yeni cihazlar var

sen neyin kafasındasın kardeşim geride kalıyor demişsin ondanmı jelly bean kullanıyo bilip bilmeden konuşmayın lütfen

farukbekl

farukbekl

Üye

Sen iphone kullanmadın diye apple çekemiyorsun. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş...

best1905

best1905

Üye
Sen iphone kullanmadın diye apple çekemiyorsun. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş...

Bilip bilmeden konusma arkadasimin 4s ini kullandim 3 sayfa arasinda gecisyapiyorsunuz slide to unlock kilidi yillardir ayni zaten bluetooth yok itunesle ugras devir android devri bide ios stabil diyolar tabi stabil olur menude 3 sayfa var zaten apple alacagima iyi bir pc alirim artan parayada gider bi androidli telefon alirim

• Beğen
NovaThor

NovaThor

Üye
apple başka bir telefondur androidle apple bence kıyaslanamaz. Ama ace 2 kullanıcısıyım s3 mini bebegimdir ;) bu arada bilginiz olsun ilk oyunlar appleye geliyor 1-2-3 ay sona anca geliyor androide ...

best1905

best1905

Üye
apple başka bir telefondur androidle apple bence kıyaslanamaz. Ama ace 2 kullanıcısıyım s3 mini bebegimdir ;) bu arada bilginiz olsun ilk oyunlar appleye geliyor 1-2-3 ay sona anca geliyor androide ...

yemişim appleını parayı basıp alırsınız oyunları android marketten paralı bişey almadım daha internetten istediğimiz herşeyi indiriyom bedavaya

• Beğen
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
sen neyin kafasındasın kardeşim geride kalıyor demişsin ondanmı jelly bean kullanıyo bilip bilmeden konuşmayın lütfen

Artık s3 bile orta segment tel olarak kullanılıyor!!
Jelly bean a gelirsek 400tl fiyatı olan telefonlarda bile var
Artık ne deyim sana anla artık :D
Bence S3 mini alacağına ikinci el S2 alanin daha iyi:)