Yandex Harita Windows Phone de panaromaları görün

Sponsorlu Bağlantılar

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
Yandex Harita Windows Phone de panaromaları görün
yandex harita windows phonede bir başka panoramik görüntü için haritada istediğiniz yere basılı tutun çıkan menüde panorama gösteri seçin alın size sokak sokak cadde cadde resimleri görün tıkla indir

serinaga

serinaga

Üye
Çok harika, resimler eski bile olsa panorama özellik süper olmuş ...

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Paylaşım için çok teşekkürler gerçekten güzel oldu bu.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bu moda oldu panoramik ülkemizde yoktu here maps da bu işin içine girip nokia yeni adıyla here maps larda standart olarak verse iyi olur

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Konu için teşekkürler, fakat bu panorama özelliği iki aydır kullanılıyordu...:hmmm

alical33

alical33

Üye
ben neden bulamadım bu panaromayı :hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Harita üzerinde herhangi bir yerde parmağını basılı tutarsan seçenek çıkıyor kardeşim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Güncel mi?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
O üç seçenek dışında Panoramaları göster seçeneğide olmalıydı :hmmm :allalla:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla yandex panorama fotoğrafları belirli bölgeler için çekildi. Yani Türkiyenin her yerinin fotoğrafları çekilmiş değil ki. Kaldı ki İstanbulda bile birçok bölgenin panoramik fotoğrafları yok. Yandex in internet sitesinde nereleri görebiliyorsam cepte de oraları görebiliyorum. Bir eksiklik yok. Ancak sadece İstanbul, Ankara ve İzmir diye biliyorum. Ve hatta bu illerin her yeride değil. Yüzde 70 filandır diye tahmin ediyorum. Yeni iller de eklendi mi onu bilmiyorum. Telefonlarınızdan panoramik görmek için istanbulun en işlek caddelerine gelip cadde üzerine zoomlayıp sonra o noktaya parmağınızla basılı tutmayı deneyin.

n000k

n000k

Üye
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla yandex panorama fotoğrafları belirli bölgeler için çekildi. Yani Türkiyenin her yerinin fotoğrafları çekilmiş değil ki. Kaldı ki İstanbulda bile birçok bölgenin panoramik fotoğrafları yok. Yandex in internet sitesinde nereleri görebiliyorsam cepte de oraları görebiliyorum. Bir eksiklik yok. Ancak sadece İstanbul, Ankara ve İzmir diye biliyorum. Ve hatta bu illerin her yeride değil. Yüzde 70 filandır diye tahmin ediyorum. Yeni iller de eklendi mi onu bilmiyorum. Telefonlarınızdan panoramik görmek için istanbulun en işlek caddelerine gelip cadde üzerine zoomlayıp sonra o noktaya parmağınızla basılı tutmayı deneyin.
Bursa yıda ekle kardeşim.bende panoramik fotoğrafları görüyorum yandex haritalarda :)
#..beyaz melegim L920..#

alical33

alical33

Üye
İstanbul a baktım panaroma seçeneğide çıktı teşekkür ederim hepinize

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bilgi için teşekkürler. :oke:

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şu konuyu aydınlatmak istiyorum yandex haritasına girdiğimiz zaman y harfi çıkıyor onun üstüne basılı tuttuğunuz zaman Panaroma göster yada herhangi haritadan bir yere basılı tutarak panaroma seçeneğini tıklayın yine sokak resimleri yani her yeri görebilirsiniz ben izmirde oturuyorum gittiğim her yerde panaromaları görüyorum her hangi bir sıkıntı çıkmıyor

Üst Alt