Haber Crime Coast Oyunu Windows Phone Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Crime Coast Oyunu Windows Phone Mağazada
Gundon itibaren Crooklyn, en acımasız ekipleri arasındaki çete öfke patlak veren ve tüm cehennem gevşek kırık var! Tüm ulusların Suçlular, kartelleri oluşturan kötü kırarak ve onların çok kendi gangsterin cennet içine her kenti dönüşürken, kıyıya akın olmuştur!

Rakip çete baskını için mürettebatı göndermeden koruma nakit toplama itibaren, sağ elinizi oynamak, en iyi ittifaklar kurar ve bir gün 'Suç Kral' olabilir. Senin uşak becerilerini kullanın ve sizin için ölmeye hazırız kışlık bir takım kurmak ... ve kim muhtemelen olacaktır.

Siz ve arkadaşlarınız suç ortakları, büyük boyz almaya kadar takım olabilir! Ve bu oyunda snitches bile yer var. Siz bile HOMMIES Kaşar biraz yapmanızı ispiyonlayacağını olabilir güvenenler dikkatli olun.

Kötü olmak çok iyi hissettim olmamıştı.

ÖZELLİKLER:

Oynamak için ● Ücretsiz
● Detaylı şehir bina junkyards gelen Konakları için her şeyi içeren
● Eğer çete başarılı emin olmak için çeşitli ülkelerden gelen 1 8 benzersiz bad-ass uşaklarının seçin
● Rekabetçi çok oyunculu mafya modu
● bozuk avukat kullanın. O sizin için çalışmaya eksilerini bozduğu için harika
● Raid rakip mafya kral kasaba ve şehirler onların yağma çalmak ve ne pahasına olursa olsun kendi şehrinizi korumak için
● Zengin ve ayrıntılı sprite tabanlı sanat tarzı
● Eşsiz araç sistemi. Bir baskın birlikte binmek veya toplam imha araç bomba dağıtmak
● lighthearted komedi. Espriler ve film başvuruları Nokta
● Yenilikçi sosyal oyun bulunmaktadır. Eğer bir ispiyoncu olmak varsa, arkadaşlarınızın kollayın veya!

Biz sizden duymak isteriz! [email protected] geribildirim gönderin.

LÜTFEN AKLINIZDA BULUNDURUN!

Suç Sahil indirmek ve oynamak için ücretsiz olmakla birlikte, bazı oyun öğeleri gerçek parayla satın alınabilir.
Privacy Policy

Terms of Service

Bir ağ bağlantısı da gereklidir.

oyun andorid platformunda vardı ve windows phone platformu içinde gelmiştir

• Beğen
Tepkiler: zaakaan

Jan

Jan

Üye
Tşk ler dostum :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
hayırdır sen ve wp burayı karıştırdın galiba :ehe ama yinede :rica:
oyunu yüklemeyin arkadaşlar telefonu devre dışı bırakıyor ben telefonu hard desetle ancak düzelttim ya :(

erhanercan

erhanercan

Üye
oyun bozuk

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
erhanercan

erhanercan

Üye
mağaza ile ne alakası var oyun açılınca grafikler çıkmıyor

Üst Alt