Hoparlör patlaması

Sponsorlu Bağlantılar

emreug1

Üye
    Konu Sahibi
Hoparlör patlaması
Lg optimus l5 telefonumda hoperlör patladı.4.1.2 Euro open 20c.00.kdzsi yüklü.
Telefona bakarlarmı?
Bide ücret talep ederlermi?

technoshark

technoshark

Üye
sanırım garanti dışına girmesi lazım avrupa romu olması önemli değil diye biliyorum, sormadan öğrenemezsin :) götür istersen

emreug1

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi canlı destekle sordum garanti dışı kalıyormuş.
Geri Türkiye 10f.00kdz sini kurup götürecem.
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
Şimdi canlı destekle sordum garanti dışı kalıyormuş.
Geri Türkiye 10f.00kdz sini kurup götürecem.
Teşekkürler.

Rica ederim en güzelini yapmışsın bak hiç uğraşmadan canlı destekten cevabını almışsın. hadi hakkında hayırlısı ;)

xcolakx

Üye
Rom olaylarinda garanti disi kalma fln yok ne alakasi var gotur yaparlar.

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Rom olaylarinda garanti disi kalma fln yok ne alakasi var gotur yaparlar.

Root garantiyi bozar, romda Root gerektiriyor o yüzden garanti gider.
Rom telefonun aygıtlarını yonetemezse bozulur ve garanti dışındaki telefonu almazlar.

xcolakx

Üye
Root garantiyi bozar, romda Root gerektiriyor o yüzden garanti gider.
Rom telefonun aygıtlarını yonetemezse bozulur ve garanti dışındaki telefonu almazlar.

Ne alaka garanti bozar sizlere kim soyluyor bunlari kac defa om atarken bozuldu telefon kilitlendi verdim turkcelle yaptilar yolladilar rootlluykende veriyorum tıpıs yapip yolluyolar sacma sapan konusmayalim..

technoshark

technoshark

Üye
Rootlu iken LG Turkıye maalesef ki yapmıyor. yani yaparsa da garanti dışında bırakıyor.. Sen Turkcell e yolluyorsun ama o farklı olay sanırım bilemiyorum, lakin rootlu olan cihazı kesinlikle garanti kapsamında yapmıyorlardı.. Ama sistem değişti ise bilemiyorum yanlış bilgi vermeyeyim ;)

alaStar

alaStar

Üye
ben izs yüklü OB yi mecidiyköydeki servise götürdüm sorunu telefon brick olmuştu imeisi silinmişti güç tuşu çalışmıyordu birde bilgisayar telefonu görmüyordu kayıt alıp fiş verdiler sırada kimse olmadığından hemen gişeye gittim bir hanımefendi vardı karşımda sandalyeye oturdum sorunları anlattım telefonun içerisini açtı sonra telefona yazılım attı sonrada tuşu değiştirdi ve tüm sorunlar hallolunca telefonda yasal olmayan rom yüklüydü dedi normalde garantiye girmez ama garantiden yapalım dedi ve cihazımı teslim etti saolsun:oke: ama sen yine de tr romu at ve öyle götür servise

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
ben izs yüklü OB yi mecidiyköydeki servise götürdüm sorunu telefon brick olmuştu imeisi silinmişti güç tuşu çalışmıyordu birde bilgisayar telefonu görmüyordu kayıt alıp fiş verdiler sırada kimse olmadığından hemen gişeye gittim bir hanımefendi vardı karşımda sandalyeye oturdum sorunları anlattım telefonun içerisini açtı sonra telefona yazılım attı sonrada tuşu değiştirdi ve tüm sorunlar hallolunca telefonda yasal olmayan rom yüklüydü dedi normalde garantiye girmez ama garantiden yapalım dedi ve cihazımı teslim etti saolsun:oke: ama sen yine de tr romu at ve öyle götür servise

Seninki birazcık iyi niyete girmiş :) sana resmen söylemiş de yani... En güzeli Türkiye romunu atacaksın sonrasında gereken işlemi lg teknik servisine bırakacaksın.

folfol322

folfol322

Üye
TR'ye de geleydi JB asdhklafkjsadjaklgfa :D :D neyse konuyu açan arkadaşa geçmiş olsun diyecek bişi yok :P Hoparlör nasıl patlar ki? (o.O) Yani telefon zaten satılırken hoparlörün max ses ayarları zarar vermeyecek şekilde hazırlanmıyo mu? birden aklıma takıldı nedense :P :D

emreug1

Üye
    Konu Sahibi
TR'ye de geleydi JB asdhklafkjsadjaklgfa :D :D neyse konuyu açan arkadaşa geçmiş olsun diyecek bişi yok :P Hoparlör nasıl patlar ki? (o.O) Yani telefon zaten satılırken hoparlörün max ses ayarları zarar vermeyecek şekilde hazırlanmıyo mu? birden aklıma takıldı nedense :P :D
Şimdi google playde Ekolayzer adlı bir program var.Onu açtım böyle 7 lere 6lara getirdim.(hepsini)
Bide benim arkadaş bir şarkı atmıştı.super bass diye açınca patlamış cızırtı yapınca anladım bende.

folfol322

folfol322

Üye
Keşke sadece MP3 'lerin seslerini düzenlemeyi denemiş olsaydın. :) Biraz zahmetli olabilir tek tek uğraşmak ama istediğin değerde düzenleyip telefondan dinlemek daha rahat olabilirdi sanırım. :D

Umm.. Sonrasında kullanmak istersen "Goldwave" ile tek tek müziklerin seslerini yükseltebilirsin. Goldwave'de "Effects -> Volume deyip çıkan ekranda 100 - 500 arası değerler ile artırma yapabilirsin. Ne olursa olsun telefonu bozacak kadar sesi yükselmiyo, aksine çok yükseltirsen en fazla olacak şey, MP3'ün sesi bozuluyo. (200 - 350 arası benim tercihim :) )

Olmadı Adobe Audition var. Zaten MP3'ü açınca üstte küçük silindir bi icon var. Onu sağa sola oynatarak değer girebiliyorsun.

Tekrar geçmiş olsun, ve bu arada Android kullanan telefonların neredeyse hiç birinde ben kaliteli bi hoparlör göremedim yafs :S belki biraz beklentim yüksek olabilir :D çünkü daha öncesinde Nokia Xpress Music kullanıyordum ben hep. Android'e yeni geçtim :D

• Beğen
Tepkiler: emreug1

emreug1

Üye
    Konu Sahibi
Keşke sadece MP3 'lerin seslerini düzenlemeyi denemiş olsaydın. :) Biraz zahmetli olabilir tek tek uğraşmak ama istediğin değerde düzenleyip telefondan dinlemek daha rahat olabilirdi sanırım. :D

Umm.. Sonrasında kullanmak istersen "Goldwave" ile tek tek müziklerin seslerini yükseltebilirsin. Goldwave'de "Effects -> Volume deyip çıkan ekranda 100 - 500 arası değerler ile artırma yapabilirsin. Ne olursa olsun telefonu bozacak kadar sesi yükselmiyo, aksine çok yükseltirsen en fazla olacak şey, MP3'ün sesi bozuluyo. (200 - 350 arası benim tercihim :) )

Olmadı Adobe Audition var. Zaten MP3'ü açınca üstte küçük silindir bi icon var. Onu sağa sola oynatarak değer girebiliyorsun.

Tekrar geçmiş olsun, ve bu arada Android kullanan telefonların neredeyse hiç birinde ben kaliteli bi hoparlör göremedim yafs :S belki biraz beklentim yüksek olabilir :D çünkü daha öncesinde Nokia Xpress Music kullanıyordum ben hep. Android'e yeni geçtim :D
deniyecem sağol :bye2:

- - - Eklendi - - -

folfol322 Arkadaşım kusura bakma ama bana bu programları indirmek için site atabilir misin?

Ocean258

Ocean258

Üye
Geçmiş olsun hocam hoparlörü patlatanı da ilk kez görüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: emreug1
folfol322

folfol322

Üye
Goldwave i ben upload edip yollayım sana. Boyutu küçük zaten =) nasıl kullanman gerektiğini de anlatabilirim. Biraz bekleticem

- - - Eklendi - - -

İşte Goldwave'i bu adresten indirebilirsin.

Kurduktan sonra içinde Lame MP3 diye bişi var rar'lı 2. dosya. Onu da Goldwave'in içinde aç yoksa MP3'leri çevirmez.
Bunları yaptıktan sonra ******'i girmek için "Options> Register" bölümüne gir, alt taraftaki 3 bölümlü yere ilgili bilgileri yaz, bitmiştir :D

İnterneti falan da kapatmana gerek yok :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt