internet sorunu :(

Sponsorlu Bağlantılar

gizem.efsun

Üye
    Konu Sahibi
internet sorunu :(
Merhaba lumia 620 aldım daha bir hafta oldu. Başta internete girebiliyodum fakat şuan giremiyorum bütün ayarları açık ve müşteri hizmetlerini arayıp ayarlarınıda yaptırdığım halde yinede giremiyorum telefoncuya gidip sordugumda telefondaki bişeyi internette paylaştıysanız virüs kapmıştır format atmak gerekir dedi ama daha yeni aldım format attırmak istemiyorum. Fikri olan varsa yardımcı olursanız cok sevinirim.

Akıncı

Akıncı

Üye
hattınız nedir

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ayarlardan şebeke+'a girip operatörünüzü sectiginizden emin olun. Daha sonra şebeke ayarlarindan mobil verinin açık olup olmadıgını kontrol edin.

gizem.efsun

Üye
    Konu Sahibi
ayarlardan şebeke+'a girip operatörünüzü sectiginizden emin olun. Daha sonra şebeke ayarlarindan mobil verinin açık olup olmadıgını kontrol edin.
Herşey açık ama malesef giremiyorum aldığımda hiç bir sorun yoktu birden girmemeye basladı

ÖEY

ÖEY

Üye
Turkcell müşteri hizmetlerini arayıp onların teknik ekiplerinden telefonda destek istediniz mi? Bir de onların yardımını isteyin. Cihazdaki tüm ayarlar tamam olmasına rağmen giremiyorsanız bence şebeke yani turkcell den yana bir sıkıntı vardır. Siz bence cihazın ayarlarını iyice bir kurcalayın. Tekrardan bir kontrol edin.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Hattını başka telefona koy ve nete girmeyi dene olursa tel sorunlu olmazsa turkcelde yap hattını

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ayarlar > Şebeke
Veri dolaşımı : Açık
En Yüksek Bağlantı Hızı: 3G
Şebeke seçimi : Otomatik

Ayarlar > Erişim Noktası
(operatör) internet Ayarı: Etkin

Böyle bir kontrol edin isterseniz.

gizem.efsun

Üye
    Konu Sahibi
bütün ayarları açık ama internet baglantısı hiç bir şekilde yok galiba telefoncunun dediği gibi virüs girmiş

ÖEY

ÖEY

Üye
bütün ayarları açık ama internet baglantısı hiç bir şekilde yok galiba telefoncunun dediği gibi virüs girmiş

Ayarlar > Şebeke
Veri dolaşımı : Açık
En Yüksek Bağlantı Hızı: 3G
Şebeke seçimi : Otomatik

Ayarlar > Erişim Noktası
(operatör) internet Ayarı: Etkin

Böyle bir kontrol edin isterseniz.
Aybin'in söylediği şekilde ayarları kontrol ettin değil mi? Bir de sana söylediğimiz kısımların resimlerini + internete girerken aldığın hatanın resmini ekleyebilir misin? Belki görerek daha fazla yardımcı olabiliriz.

gizem.efsun

Üye
    Konu Sahibi

gizem.efsun

Üye
    Konu Sahibi
Aybin'in söylediği şekilde ayarları kontrol ettin değil mi? Bir de sana söylediğimiz kısımların resimlerini + internete girerken aldığın hatanın resmini ekleyebilir misin? Belki görerek daha fazla yardımcı olabiliriz.

Siteye yeni üye oldugum için resim yükleyemiyorum ama yardımlarınız için teşekkür ederim bugün tekrar bir telefoncuya gidip sorucam

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Windows Phone için "Şebeke+" uygulamasına göz atın

Windows Phone için "Erişim Noktası" uygulamasına göz atın

Bu iki güncellemeyi yükleyin isterseniz

• Beğen
Tepkiler: gizem.efsun

gizem.efsun

Üye
    Konu Sahibi
Tamam tesekkürler paketimle alakalı bir sorunmuş onlarıda güncelleyince sorun kalmıcaktır.

Takipçi Satın Al

Üst Alt