Xiaomi'ye ait Mİ3 antutu benchmark testlerinde yakalandı

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
Cok ilginç.Ali(Nawy) böyle bir telefonun sende olduğunu düşünemiyorum :)

aleranol

aleranol

Üye

zaten 320$ fiyat sadece çin için gecerli olabilir. Çünkü Çin hükumeti yerli firmalara %70 vergi sübvansiyonu uyguluyor. Gerci bu cihaz normal vergilerle de globalde 500$ civarına satilir ama firmanin o kadar uretim kapasitesi var mi bilmiyorum.

Chipsete gelince, Çin'deki şebeke bandlarını en iyi destekleyen chipsetler qualcomm tarafından uretiliyor. Bu 4G LTE icin de gecerli. Bu acıdan bakınca da snapdragon800 olma ihtimali daha yuksek. Gerci hangisi olursa olsun bu performansi versin de gerisi önemli degil. O zaman özellikle Samsung ve hTc yazilim muhendislerini tekrardan gozden gecirmek zorunda kalirlar.

Sanırım dediğin gibi Çin'de ve sanpdragon ile gelmesi muhtemel. Birde ben sürekli donanım olarak bakınca bu chipsetlerin yetersiz olacağını bile düşünüyordum. Çünkü 3 kat performans. Gerçekten de firmalardaki mühendisler ne yapıyor da o kadar para alıyor merak ediyorum. Umarım bu ciha kısa sürede çıkar ve firmalarda değişime önem verir.

fk555897

fk555897

Üye
Mükemmel bir sonuç.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Bence Snapdragon800 ve Adreno330 ile bu skorun çıkması çok zor. Tegra4 ün yazılı özelliklerinde oynamışlarsa Antutu 4+1 çekirdek 2,1 ghz cpu ya 15k puan, 10-15k civarı cpu float point, 4 gb ram için 10k puan verse zaten 40.000 yapar. 72 çekirdekli gpu için de 2d+3d puanı 40k yı bulabilir belki de.
Gerçekten çok fazla bir cihaz olur şu özelliklerle.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bence Snapdragon800 ve Adreno330 ile bu skorun çıkması çok zor. Tegra4 ün yazılı özelliklerinde oynamışlarsa Antutu 4+1 çekirdek 2,1 ghz cpu ya 15k puan, 10-15k civarı cpu float point, 4 gb ram için 10k puan verse zaten 40.000 yapar. 72 çekirdekli gpu için de 2d+3d puanı 40k yı bulabilir belki de.
Gerçekten çok fazla bir cihaz olur şu özelliklerle.

Alalım o zaman:D

aleranol

aleranol

Üye
Yalnız bu işlemcilerde ddr3 ram desteği de mevcut. Bu şuanki ddr2lerden çok daha iyi bir performans demek oluyor.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
foreverthe

foreverthe

Üye
Benim pcden iyi bu :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: kurd-0, CanKartaL ve KinG CrazY
aleranol

aleranol

Üye
Evet. Yani puana bunun da katkısı büyük.