Apple'ın A10 Fusion yonga seti AnTuTu'da zirveye yerleşti

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Apple'ın A10 Fusion yonga seti AnTuTu'da zirveye yerleşti
Apple'ın iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinde yer alan yonga seti çok güçlü...




Apple'ın yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus akıllı telefon modelleri geçtiğimiz günlerde düzenlenen etkinlikle resmi olarak duyuruldu. Bu yeni cihazlar suya dayanıklı yapı, 3.5mm kulaklık girişi olmayan tasarım ile dikkat çekerken, ayrıca Apple tarafından geliştirilen dört çekirdekli işlemcili A10 Fusion yonga setinden güç alıyor.



Henüz Apple'ın yeni akıllı telefonları pazara sunulmuş değil. 9 Eylül tarihi ile 28 ülkede ön siparişe çıkmıştı ve bu ülkelerde 16 Eylül tarihi itibari ile satışa sunulacak. Türkiye'de ise henüz cihazların sunulacağı tarih belli olmazken, Ekim ayı içerisinde satışa çıkması bekleniyor.

Cihazlar sunulmadığından test sonuçları da kullanıcılardan gelemiyor, ancak sızdırılan bazı karşılaştırmalı test sonuçları da olurken, kısa süre önce Geekbench'te iPhone 7 Plus yer almış ve oldukça etkileyici puanların gelmişti.

Şimdi de iPhone 7 akıllı telefon AnTuTu olarak bir başka benchmark veri tabanında ortaya çıkarken, 178.397 puan alıyor ve böylece bu cihazın zirvede yerini aldığını da söyleyebiliriz. Karşılaştırma yapacak olursak eğer, Apple'ın A9 yonga seti ile iPhone 6S Plus 132.000 civarında puan elde etmişti.

Ağustos ayında Android cihazlarında AnTuTu sıralamasında Qualcomm Snapdragon 820 içeren OnePlus 3 akıllı telefon 140.288 ile zirvede yer alıyordu ve iPhone 7'nin bu cihazı oldukça geride bıraktığını söyleyebiliriz.

Apple'ın A10 Fusion yonga seti AnTuTu'da zirveye yerleşti
 
  • Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

MaxipmaN

Üye
100binden sonrası şu an çok önemli değil, asphalt 9 çıkınca önem kazanabilir
 


Üst Alt