Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
arkadaşlar bu kısayol yada widgetlere nasıl resim atanıyor..biri yardımçı olabilirmi?

widgetler için mif dosyası yoluyla, kısayol yani iconlar için icon changer kullanabilirsin yada tema içinden svg dosyalarını değiştirebilirsin :)

najanaja

najanaja

Üye
Haklisiniz tema guzel deil rengini begendm sadece :) o yuzden :)

iyide bizde onu diyoz işte duwarkağıdı farklı, widgetler farklı, altbar farklı ortada tema die bişey yok yani :) sen tam olarak hangi rengi beğendin :)

• Beğen
Tepkiler: onursan
yaren_dede

yaren_dede

Üye
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi
Anil-D

Anil-D

Üye
naja abi avkonu senınkıne benzetmek ıstedim abi verırsen su arama butonu ile temayı vercekmısın vermicekmısın cevap ver ben darılmam

- - - Eklendi - - -

yada acık konus hıc bısey ıstemeyın de

onurhanerk

onurhanerk

Üye
  • Beğen
Tepkiler: najanaja
kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
buyur kardesim:

• Beğen
Tepkiler: onursan ve najanaja
Anil-D

Anil-D

Üye
abi cevap vercenmi

onurhanerk

onurhanerk

Üye
Mem_et

Mem_et

Üye

widgetler için mif dosyası yoluyla, kısayol yani iconlar için icon changer kullanabilirsin yada tema içinden svg dosyalarını değiştirebilirsin :)
öncelikle cavap verdiğin için teşekkürler...
Benim onu yapmam imkansız gibi bir şey ben mobile kullanıyom...
O mif leri vermen münkün mü....
Teşekkürler..

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

Ekranlarımı ilk defa bu kadar çok sevdim :D fakat avkonu değiştirmeyi unuttum ve kısayolların isimlerini gizlicem öyle daha güzel durucak gibi :D toggleler yarı şeffaf hale getirildi isteyen varsa konu açabilirim ?

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
iyi

achambo

achambo

Üye

Ekranlarımı ilk defa bu kadar çok sevdim :D fakat avkonu değiştirmeyi unuttum ve kısayolların isimlerini gizlicem öyle daha güzel durucak gibi :D toggleler yarı şeffaf hale getirildi isteyen varsa konu açabilirim ?

süper olmuş:)

profilin bir ucu kırmızı yapsan aslında nasıl olur

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
iyi

achambo

achambo

Üye
  • Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: achambo
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

süper olmuş:)

profilin bir ucu kırmızı yapsan aslında nasıl olur

sağolasın denerim pc geçince

- - - Eklendi - - -

duvar kağıtları güzelmiş ekranlar güzel toggle de güzel kare yaparsan ve yeşil yerine de mavi renk yaparsan ben isterim tabi yaparsan :)

valla köşeli olarak bi tane varda setini yapmadm aslında köseli daevanın temasıyla daha uyumlu olur yaparım perşenbe günü

asigsasi

asigsasi

Üye
uğraşma boşver :)

najanaja

najanaja

Üye

way way way coşturmuşsun bu sefer :) en sonunda güzel resimler ayarlamışsın :) hepside harika. toogle lar yarı şeffaf daha güzel olmuş bence. Kısayolların düzeni yine çok güzel her zamanki gibi :) aynen avkonun sadece pili güzel deil geri kalan ikonları iyi o pili deiştir bence :) ama genel olarak on numara ekranlar kardeşim :alkis ellerine sağlık.

Takipçi Satın Al

Üst Alt