waaay duygularım depreştiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ilk setlerimden. bence faklı ve güzel bi set olduydu
bu arada ilk ekran çok güzel olmuş uyum harika 
dürüst olayım mıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkac seferdir kimse bısey yazmıyor nasıl olmus?
tema güzel, widgetler güzel, yerleşim güzel, duwarkağıtları ort, avkon çok kötü
daha doğrusu pil hiç güzel deil bence elbetteki herkesin güzellik anlayışı farklıdır özellikle benmki çok farklıdır biraz aykırıyımdır da ben
bu arada darılmaca olmasın ben düşüncelerimi biçok kere söyledim bu ister paylaşım olsun ister özel birine olsun msj nı bilerek cvp vermedim yanlış anlama ve dargınlık olmasın 
anıl güzel olmuş![]()
biraz açaydın yorumu 
aa heycandan wallpaperi degistirmeyi unutmusum iyi mi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbende yorum istiyorumm
fakat detaylı incelemedim
aa heycandan wallpaperi degistirmeyi unutmusum iyi mi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbende yorum istiyorumm
bu resim çok güzel ve widgetlere uyum sağlamış font güzel, avkonun sadece pil ve şebeke çubukları güzel
bu alttaki pronun adı neydi hep unutuyom
bence ekranı daha kötü gösteriyor ve bu kullandığın ikonlar çok büyük altbarı bile geçiyor onun yerine standart tema barı kullansan çok daha güzel bi ekran olacağına inanıyorum
elbetteki genel olarak bakarsak gayet hoş bir ekran ellerine sağlık.
wall ı deiştirmekle doğru karar wermişsinbu resim çok güzel ve widgetlere uyum sağlamış font güzel, avkonun sadece pil ve şebeke çubukları güzel
bu alttaki pronun adı neydi hep unutuyom
bence ekranı daha kötü gösteriyor ve bu kullandığın ikonlar çok büyük altbarı bile geçiyor onun yerine standart tema barı kullansan çok daha güzel bi ekran olacağına inanıyorum
elbetteki genel olarak bakarsak gayet hoş bir ekran ellerine sağlık.

açık kapalı durumlarına bakmadıydım ben
rotate widgeti kapalı monum ters olmuş ayrıntıyı kaçırmışsın
- - - Eklendi - - -
altbarda dediğin gibi çok kötü gösteriyor teli![]()
genel olarak ekrana direkt baktım
aynen ayrıntıyı gaçırmışım 
cidden haklisiniz az once avkonumu ve alt barimi degistirdim ve cok begendim, sizce nasil simdi? :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bak bu ikonlar ekranı bozmamış altbar daha orjinal görünüyor. şimdide avkonun sadece pili güzel deil
bence pilin dışı ve içi ayrı olmalı dışı belirgin olmalı öle daha güzel görünüyo tabi bu benim zevkim 
it's soooo s...
temani verirsen cok sevincemcidden haklisiniz az once avkonumu ve alt barimi degistirdim ve cok begendim, sizce nasil simdi? :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

temani verirsen cok sevincem![]()

cidden haklisiniz az once avkonumu ve alt barimi degistirdim ve cok begendim, sizce nasil simdi? :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

temayla alakalı hiçbir emare yok ortada acaba Temanın neresini beğendin ve isteme gereği duydun merak ettim![]()

Haklisiniz tema guzel deil rengini begendm sadece
tam bende onu dicektim senin yorumu gördüm ekranda temayla alakalı hiçbişi yok yahu![]()
o yuzden