Gelin size şanssızlığın tanımını yapayım...

Sponsorlu Bağlantılar

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Gelin size şanssızlığın tanımını yapayım...
Bugün başımdan geçen bi olayı anlatayım sizlere.

Dün sınav var mı diye arkadaşımı aradım. Sınav var dedi. Olmasaydı bugün yeğenim gil bugün memlekete geri dönecekleri için okula gelmeyecektim. Neyse sınav yüzünden mecbur gideceğim dedim. Sabah 06:30'a alarmı kurdum kalktım durdurdum alarmı. Tekrar uyumuşum geç kalktım servisin kalktığı yere kadar yani bi km falan koştum bekle bekle servis yok. Kaçırdım servisi yanıma para da almamıştım. Eve geri döndüm bu sefer tekrar 2 kmlik falan yol gittim başka bi servise bindim. Yoldayken arkadaşımı aradım. Dediği şey şu:

-Sınav iptal olmuş.

Böyle işte :D

ümran

Üye
ahaha :D canın sağolsun

emreolol

Üye
bu neki benim yssadigim sanzsizliklari yasasan intihar edersin ben zor tutuyorum kendimi:-)

- - - Eklendi - - -

sanlisin aslinda sinav yoktu yani bu yonden sanslisin

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
bu neki benim yssadigim sanzsizliklari yasasan intihar edersin ben zor tutuyorum kendimi:-)

- - - Eklendi - - -

sanlisin aslinda sinav yoktu yani bu yonden sanslisin

sınav için koşturdum yeğeninle falan adam akıllı vedalaşamadım yoruldum boşuna servise para verdim. Sınav yok diye mi sevineyim :D

RowneSM

RowneSM

Üye
Sınavın olmadığınamı sevineceksin yoksa yeğeninle adam akıllı vedalaşamayıp boş yere koştuğunamı üzülüceksin :D :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
codblackops2

codblackops2

Üye
:ehe

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Yazik olmus :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi

hemde nasıl :D bi benzetme yapıyım bu olay hakkında :D diyelim sevmediğin kıl olduğun bi arkadaşın seni yanına çağırıyo gidiyosun tamam şimdi gidebilirsin diyo :D benim olay da böyle :D

muzocuk.

Üye

hemde nasıl :D bi benzetme yapıyım bu olay hakkında :D diyelim sevmediğin kıl olduğun bi arkadaşın seni yanına çağırıyo gidiyosun tamam şimdi gidebilirsin diyo :D benim olay da böyle :D

ahahahaha :))

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
sağlık olsun :ehe

Web Designer

Web Designer

Üye
:) :)

paradox07

paradox07

Üye
harbiden şanssızmışsın ya da arkadaş kurbanı olmuşsun :) geçmiş olsun :)

Turan

Turan

Üye
hem şanslı hemde şanssız birgün olmuş. %50-%50 :oke:

CABBAR

CABBAR

Üye
Herkes sınavdayken sınavın ertesi gün olduğunu sanıp kütüphanede Sınava çalışmak ve sınav bittikten sonra Sınavım ertesi gün değilde aslında o gün olduğunu öğrenmek nasıl bi duygudur bilir misiniz a dostlar :zzz:

- - - Eklendi - - -

Okuyup anlayan Bana da anlatsın ne yazdığımı :ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Herkes sınavdayken sınavın ertesi gün olduğunu sanıp kütüphanede Sınava çalışmak ve sınav bittikten sonra Sınavım ertesi gün değilde aslında o gün olduğunu öğrenmek nasıl bi duygudur bilir misiniz a dostlar :zzz:

- - - Eklendi - - -

Okuyup anlayan Bana da anlatsın ne yazdığımı :ehe

anladım :D bu da kötüymüş geçmiş olsun :D

Üst Alt