#JollaLoveDay

Sponsorlu Bağlantılar

Seglopsi

Seglopsi

Üye
adresinden bircok bilgiye ulasabilirmisiz :)

fLuke!

fLuke!

Üye
[video=youtube;K4lWTsqFe6I]http://www.youtube.com/watch?v=K4lWTsqFe6I[/video]

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Seglopsi

Seglopsi

Üye
16 gb hafiza,
hafiza girisi,
8 mp kamera,
cift cekirdek islemci,
4,5" inc ekran.

telefonun ozellikleri bunlar ve fiyati 399 euro

meg1ddo

meg1ddo

Üye
ne bu fiyat böyle ya, pazara yeni giriyorsun daha ulaşılabilir fiyat olmalı. 399 euro 513 dolar yapıyor, galaxy s3 bile 450 dolar, millet nasıl alsın, gider s3 alır.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ne bu fiyat böyle ya, pazara yeni giriyorsun daha ulaşılabilir fiyat olmalı. 399 euro 513 dolar yapıyor, galaxy s3 bile 450 dolar, millet nasıl alsın, gider s3 alır.

Kullanıcı pahalı cihaz istiyor :D

meg1ddo

meg1ddo

Üye
[ENGİN];6117557' Alıntı:

Kullanıcı pahalı cihaz istiyor :D
ben ucuz istiyorum :D

- - - Eklendi - - -

ikinci eli yok mudur bunun :ehe

meg1ddo

meg1ddo

Üye
[ENGİN];6117600' Alıntı:

marc Dillion'da var ikinci el onu alabilirsin :D
evet bende ona dikmiştim gözümü, temiz de kullanmış :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
evet bende ona dikmiştim gözümü, temiz de kullanmış :D

Cihazın tasarımı çok ilginç geldi bana :D iki telefon birbirine yapıştırılmış gibi :) Diger cihazlara gönderme mi yapmışlar acep :D

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Arkadaşlar fiyat mevzuna bi de şu yönden bakmak lazım s3'e o fiyat diyoruz ederi 829 :tl: türkiye'de satıldığında ise 1070 liralı rakamları buluyor 399€ ise 946 :tl: yapıyor 946 :tl: ye 100 :tl:'lik gümrük vergisini koyduğumuzda 1046 lira ediyor 23 lira da kargo versek aynı fiyata geliyor yani bu kargo yöntemi satış daha mantıklı kanımca

- - - Eklendi - - -

bahçelinin 2009'dan 40 yapma hesabına benzedi biraz benimki ama :D

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cihaz benim de beklediğim gibi üst ve orta seviye arasında bir yerlerde geldi.
-fiyat 399 euro
-çift çekirdek işlemci ve 4g desteği (muhtemelen qualcomm chipseti ve umuyorum ki 399 euro'ya 4 çekirdek bekleyeniniz yoktu)
-16gb dahili hafıza ve hafza kartı girişi
-8mp kamera
-değiştirilebilir batarya
-4,5 inç ekran ve "estrade" display (umuyorum ki güzel bir şey olur ve ekran boyutu herkesi tatmin edecek seviyede kanımca)

etkinlik bizim saatimizle live stream'de 18.30 veya 19.30'da başlayacak ilk mesajdaki linkten videonun olduğu sayfaya gidebilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar fiyat mevzuna bi de şu yönden bakmak lazım s3'e o fiyat diyoruz ederi 829 :tl: türkiye'de satıldığında ise 1070 liralı rakamları buluyor 399€ ise 946 :tl: yapıyor 946 :tl: ye 100 :tl:'lik gümrük vergisini koyduğumuzda 1046 lira ediyor 23 lira da kargo versek aynı fiyata geliyor yani bu kargo yöntemi satış daha mantıklı kanımca

- - - Eklendi - - -

bahçelinin 2009'dan 40 yapma hesabına benzedi biraz benimki ama :D

ben şahsen bulursam alacağım. uygulama sıkıntısının da olmayacağı garantilendi sayılır android compatibility layer ile.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
:eller:

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
tasarım içinse şöyle söyleyeyim cihazı ilk başta yandan açılır klavyeli sandım açıkçası arka kapakları eğer ki arkası açıkta kalmıyorsa kullanmam. cihazın tasarımı çok farklı olmuş kötü diyemiyorum iyi de diyemiyorum ama cihazın iki parça gibi olması cihazın üst tarafından bakınca çok inceymiş hissi veriyor ve bu hoşuma gitti.

kesin olarak alıp almayacağıma akşamki tanıtımı izledikten sonra karar vereceğim.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
android uygulamaları destekleyecek deniyor doğrumu

fLuke!

fLuke!

Üye

Vidyooo

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tasarım içinse şöyle söyleyeyim cihazı ilk başta yandan açılır klavyeli sandım açıkçası arka kapakları eğer ki arkası açıkta kalmıyorsa kullanmam. cihazın tasarımı çok farklı olmuş kötü diyemiyorum iyi de diyemiyorum ama cihazın iki parça gibi olması cihazın üst tarafından bakınca çok inceymiş hissi veriyor ve bu hoşuma gitti.

kesin olarak alıp almayacağıma akşamki tanıtımı izledikten sonra karar vereceğim.
Bende öyle sandım Serdar :) iki parça gibi gorünce not defteri gibi açılır kapanır sandım :D Diger sistemlere gönderme yapmışlar sanırım tasarım olarak üst kısım sailfish alt kısım android sistemine ait gibisinden :D

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
cihazdan bir video :)

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];6117846' Alıntı:

Bende öyle sandım Serdar :) iki parça gibi gorünce not defteri gibi açılır kapanır sandım :D Diger sistemlere gönderme yapmışlar sanırım tasarım olarak üst kısım sailfish alt kısım android sistemine ait gibisinden :D

alt kısım other half olarak geçiyor. alt kısımda çıkarılabilen kapak yerine klavye gibi eklentiler gelecek sanırım.

Takipçi Satın Al

Üst Alt