ne bu fiyat böyle ya, pazara yeni giriyorsun daha ulaşılabilir fiyat olmalı. 399 euro 513 dolar yapıyor, galaxy s3 bile 450 dolar, millet nasıl alsın, gider s3 alır.

ben ucuz istiyorum[ENGİN];6117557' Alıntı:
Kullanıcı pahalı cihaz istiyor![]()

ben ucuz istiyorum
- - - Eklendi - - -
ikinci eli yok mudur bunun![]()

evet bende ona dikmiştim gözümü, temiz de kullanmış[ENGİN];6117600' Alıntı:
marc Dillion'da var ikinci el onu alabilirsin![]()

evet bende ona dikmiştim gözümü, temiz de kullanmış![]()
iki telefon birbirine yapıştırılmış gibi
Diger cihazlara gönderme mi yapmışlar acep 
türkiye'de satıldığında ise 1070 liralı rakamları buluyor 399€ ise 946
yapıyor 946
ye 100
'lik gümrük vergisini koyduğumuzda 1046 lira ediyor 23 lira da kargo versek aynı fiyata geliyor yani bu kargo yöntemi satış daha mantıklı kanımca 
Arkadaşlar fiyat mevzuna bi de şu yönden bakmak lazım s3'e o fiyat diyoruz ederi 829türkiye'de satıldığında ise 1070 liralı rakamları buluyor 399€ ise 946
yapıyor 946
ye 100
'lik gümrük vergisini koyduğumuzda 1046 lira ediyor 23 lira da kargo versek aynı fiyata geliyor yani bu kargo yöntemi satış daha mantıklı kanımca
- - - Eklendi - - -
bahçelinin 2009'dan 40 yapma hesabına benzedi biraz benimki ama![]()
android uygulamaları destekleyecek deniyor doğrumu

o zaman sizin için süper olacak
aynen
- - - Eklendi - - -
marc reyiz tanıtım öncesi video atıp duruyor ne iş?![]()

android uygulamaları destekleyecek deniyor doğrumu
Savulun Sailfish os geliyor 
Bende öyle sandım Serdartasarım içinse şöyle söyleyeyim cihazı ilk başta yandan açılır klavyeli sandım açıkçası arka kapakları eğer ki arkası açıkta kalmıyorsa kullanmam. cihazın tasarımı çok farklı olmuş kötü diyemiyorum iyi de diyemiyorum ama cihazın iki parça gibi olması cihazın üst tarafından bakınca çok inceymiş hissi veriyor ve bu hoşuma gitti.
kesin olarak alıp almayacağıma akşamki tanıtımı izledikten sonra karar vereceğim.
iki parça gibi gorünce not defteri gibi açılır kapanır sandım
Diger sistemlere gönderme yapmışlar sanırım tasarım olarak üst kısım sailfish alt kısım android sistemine ait gibisinden 

[ENGİN];6117846' Alıntı:
Bende öyle sandım Serdariki parça gibi gorünce not defteri gibi açılır kapanır sandım
Diger sistemlere gönderme yapmışlar sanırım tasarım olarak üst kısım sailfish alt kısım android sistemine ait gibisinden
![]()