Bence tasarımı da güzel donanımı da güzel desteği de güzel.Sadece hünerlerini göremedim pek![]()
resmi olarak tanıtılmadı henüzcihaz tanıtılsın ne kadar hızlı ne kadar hünerli göreceğiz.![]()

Bak şimdi merak ettim haa neymiş acaba planı marc'ıncihaz tanıtılsın ne kadar hızlı ne kadar hünerli göreceğiz.
- - - Eklendi - - -
jolla'nın cihazın arkası için başka planları varmış. sadece kapak rengi değiştirmekten fazlasını yapacak anlaşılan cihazın arkası.ayrıca ekran 1280x720 olacak galiba.

[ENGİN];6118003' Alıntı:
Bide 2 gb ram'le geliyor mu?![]()
- - - Eklendi - - -
Bak şimdi merak ettim haa neymiş acaba planı marc'ın![]()
Sırayı bozmayalımÇok değişik bu sistemUygulama sıkıntısı olsaydı bile arayüz can sıkıntısını giderirdi.
- - - Eklendi - - -
Belki bir yerden hediye gelir yaAçıkcası canım çekti bu telefondan
![]()

Söz büyüğün,tel küçüğün[ENGİN];6118357' Alıntı:Sırayı bozmayalım![]()
ilk bana 
o konuda katılıyorum ama bu şirketten de daha iyi bir şey beklemek pek mantıklı değil zira şirket daha çok küçük. Diğer büyük şirketler gibi bir telefon çıkaracak durımda değiller. İmkanım olsa ön sipariş sırasına katılırdım türkiye'ye gönderiliyor cihaz.cihaza yandan bakınca tasarımı güzel, hele o yeşili beni benden aldı ama gel gör ki ön taraf çok kötü kanımca, 4,5 inch olmasına rağmen koca bi çerçevenin ortasına küçük bi ekran koymuşlar gibi duruyor, çerçevenin kalın olması hiç güzel olmamış, önden bakınca çin malı dokunmatikler gibi duruyor.
o konuda katılıyorum ama bu şirketten de daha iyi bir şey beklemek pek mantıklı değil zira şirket daha çok küçük. Diğer büyük şirketler gibi bir telefon çıkaracak durımda değiller. İmkanım olsa ön sipariş sırasına katılırdım türkiye'ye gönderiliyor cihaz.

swipe'ı daha rahat kullanmak için ekran çerçevesini geniş tutmuş olabilirler ama ekranın kenarları N9 daki gibi oval değil sanırım, bu da swipe menüyü kullanmada bi zorluk yaşatablir en azından N9 daki gibi rahat olmaz, ama ekran oval mi bilemiyorum daha bi bilgi varmı o konu hakkında acaba?o konuda katılıyorum ama bu şirketten de daha iyi bir şey beklemek pek mantıklı değil zira şirket daha çok küçük. Diğer büyük şirketler gibi bir telefon çıkaracak durımda değiller. İmkanım olsa ön sipariş sırasına katılırdım türkiye'ye gönderiliyor cihaz.
Tr için sipariş müsait olduğuna göre bu konuları düşünmüşlerdir herhalde
Mesela cihazı aldık diyelim o sitedeki preorderdan cihazın geliş tarihi nedir acaba bir de tr'deki operatorlerle uyumlu çalışır mı?![]()

şimdi o iş şöyle çalışıyor. cihazı almak için oradaki seçeneklerden birini seçiyorsunuz. 100 euroluk var, 40 euroluk var ve 0 olan. 100 euroluk ve 40 euroluk şirkete vereceğiniz bir çeşit bağış gibi. jolla tişörtü vs. gibi şeyler gönderiyorlar size. ayrıca size ön sipariş sırası veriyor ve cihaz piyasaya sürüldüğünde ilk size ulaşıyor. bizim seçeceğimiz 40 euroluk çünkü bu seçenek abd hariç çoğu ülkeye ön sipariş imkanı sağlıyor. bunun yanında da şirketten teşekkür hediyesi olarak tişört geliyor.
Mesela cihazı aldık diyelim o sitedeki preorderdan cihazın geliş tarihi nedir acaba bir de tr'deki operatorlerle uyumlu çalışır mı?![]()
şimdi o iş şöyle çalışıyor. cihazı almak için oradaki seçeneklerden birini seçiyorsunuz. 100 euroluk var, 40 euroluk var ve 0 olan. 100 euroluk ve 40 euroluk şirkete vereceğiniz bir çeşit bağış gibi. jolla tişörtü vs. gibi şeyler gönderiyorlar size. ayrıca size ön sipariş sırası veriyor ve cihaz piyasaya sürüldüğünde ilk size ulaşıyor. bizim seçeceğimiz 40 euroluk çünkü bu seçenek abd hariç çoğu ülkeye ön sipariş imkanı sağlıyor. bunun yanında da şirketten teşekkür hediyesi olarak tişört geliyor.
geliş tarihi tanıtımda duyurulacak. 19.30'da başlıyor.
bir de senden bir ricam olacak bunu takip edebilir misin? youtube'a falan video düşerse buraya paylaş çünkü ben izleyemeyeceğim.
bu arada cevap için teşekkürler.