Bilgisayar oyunlarında 'şifreleme' sona eriyor!

Sponsorlu Bağlantılar

MrExpert

MrExpert

Üye
"Adamlar" Bilip bilmeden konuşmalar" olmasa ? haklı olduğunuz bir konuyu savunurken böyle kelimeleri kullanınca haksız durumuna düşüyorsunuz.

Orjinal oyun fiyatları gayet makul. GTA 4 steam'den 19.90$'a satılıyor. Aylık 60 lira harçlığı olan arkadaşlarımız bunu satın almakta elbette ki zorlanacaklar ancak satın alamıyor olmak onu çalmanızı meşrulaştırmaz, bunu savunamazsınız. Kullandığım işletim sistemine kadar ben de çalıyorum. Bilgisayarımdaki 5 oyundan sadece 1 tanesi orjinal oyun ama ben bunun yanlış olduğunu biliyorum ve bunu savunmuyorum.

Birbirinize karşı değil de konuya odaklı mesajlar yazmanızı rica ediyorum, ceza almanızı istemem.

Kusura bakmayın bazen Ayarı kaçırabiliyorum.

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
biz senle aynı saftayız yani :D Karaborsaya karşı ama böyle biYerde yaşayınca illaki 5 prodan birisi lisanslı oluyo haliyle

tapatalk

tapatalk

Üye
daha 1 tane programa para vermedim mobil ve pc de

MrExpert

MrExpert

Üye

çok haklısınız erol ustam böyle olunca karaborsada %90 lık kısım kaçak oluyo maalesef

- - - Eklendi - - -

güzel kardşim ben 2010 yılında 170 tl ye GTA 4 ve GTA 4 LİBERTY CİTY aslında tek oyun sayılır çünkü devamı niteliğinde...

Yazılım güvenliği nedeniyle diyerek uyarı ve çalıstırdığın prodan çıkış yaptırıyor yani engel ama benim için sorun yok :D

Sanırım sen ön sipariş fiyatlarını söylüyorsun Doğrudur cod7 ön siparişe çıktığında 150tl idi aradan 1,5ay geçti 80tlye düştü Gta4 ün ön sipariş fiyatıdır o.

MrExpert

MrExpert

Üye
Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye

Sanırım sen ön sipariş fiyatlarını söylüyorsun Doğrudur cod7 ön siparişe çıktığında 150tl idi aradan 1,5ay geçti 80tlye düştü Gta4 ün ön sipariş fiyatıdır o.

aynen ben oyunun güzel oluCağnı bildim ve aceleci davrandım o yüzden yoksa ben de gördüm geçen sene raf fiyati 59TL idi :D

- - - Eklendi - - -

İşte buyüzden Oyunları ve programların türkçe versiyonları çıkmıyor anca 3.tekil şahıslar tarafından modlanıyor.

:alkis 3.tekillerde şu gün olmuş daha GTA4 ü Tam türkçe yapamadılar işte bu yüzden

Uhops

Uhops

Üye
Yalan söylemeye gerek yok ben daha hiç orjinal bişey satın almadım yanlış olduğunu biliyorum ve tapatalk gibi övünmüyorum ama 200tl ucuz olsun diye freedos alıpta 300 tl ye sistem kkurmak sacma oluyor şuan en ucuz win8 pro nerden baksan 350 vardır.:x.fakat türkçe oyun konusunda haklısınız crysis netten pek indirilmiyor ve oyun türkçe olunca güzel satılıyor.

Üst Alt