En İyi Survival Oyunları

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
En İyi Survival Oyunları
Son yıllarda gittikçe popüler hale gelmeye başlayan büyük şirketlere kıyasla daha ufak oyun ekipleri tarafından geliştirilen Survival ( hayatta kalma ) oyunlarından en popüler olanlarını sizler için bir araya getirdik. En iyi survival oyunları arasından dilediğinizi satın alarak bilgisayarınıza indirebilir ve arkadaşlarınız ile eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Oyunların birçoğu online desteğine sahip olduğu için arkadaşlarınız veya yabancı kişiler ile oynamanıza imkan sağlamaktadır.

Dayz
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Oldukça büyük bir harita üzerinde hayatta kalmaya çalıştığınız zombi temalı bir online oyundur. Oyunda arkadaşlarınız veya diğer oyuncular ile bir haritada rastgele bir bölgede hayatta kalmak için ihtiyaçlarınızı etraftan bulmanız gerekiyor. Bu sırada zombiler size saldırabiliyor ve onları mevcut silahlarınız ile öldürerek ortadan kaldırmanız gerekiyor. Bir zamanlar oldukça popüler olan Dayz şu günlerde eskisi kadar çok fazla oyuncuya sahip değil.

PUBG ( PlayerUnknown's Battlegrounds )
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Dünyayı son aylarda kasıp kavuran piyasaya sürüldüğü günden bu yana milyonlarca oyuncuya çok kısa bir sürede ulaşmayı başaran PUBG oyununda amacınız 100 kişi ile belirli bir haritada rastgele bölgelere atlamak ve ardından etraftan eşyalar toplayarak bütün rakipleri öldürmek ve oyunda hayatta kalan son kişi olmak. Çok sayıda farklı eşya bulunan PUBG'de dilerseniz ikili, üçlü veya dörtlü şekilde takım oyunu da oynayabiliyorsunuz. Oyunda Türkçe dil desteği bulunmaktadır.

Ark: Survival Evolved
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ark: Survival Evolved Steam üzerinde bulunan online olarak oynanabilen popüler survival oyunlarından bir tanesidir. Dinozor temalı bir online oyundur. Diğer oyunlar ile benzer şekilde etrafta bulunan eşyaları toplayarak dinozorların bulunduğu zorlu ortamlarda hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Etrafta bulunan dinozorları eğiterek kendi ihtiyaçlarınız için onları kullanabiliyorsunuz. Oyunda Türkçe dil desteği bulunmaktadır.

Don't Starve
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Don't Starve yine Steam üzerinde satışta olan popüler bir hayatta kalma oyunudur. Bağımsız yapım olan bu oyun 3D dünyada 2D karakterleri yönettiğiniz oldukça eğlenceli bir survival oyunudur. Oyunda etraftan odun toplayarak, hayvan avlayarak ve çeşitli görevleri yerine getirerek kendinize bir yaşam alanı oluşturmanız ve uzun bir süre ölmeden oyunu devam ettirebilmeniz gerekiyor. Elbette zorlu hava şartlarının yanı sıra vahşi hayvanlar sizi oldukça zorlayabiliyor.

H1Z1
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Piyasaya çıktığı ilk zamanlar ücretli olan H1Z1 daha sonrasında ücretsiz hale gelen survival oyunlarından bir tanesidir. Zombi temalı hayatta kalma oyunlarından biri olan H1Z1 battle royale furyası karşısında zombi temasından daha çok çok oyunculu hayatta kalma temasına yönelmiştir. Oyunda etraftan ihtiyaç duyduğunuz eşyaları toplamanız ve zehirli gaz gelmeden bütün rakiplerinizi öldürerek oyunda birinci olmanız gerekiyor. Oyun şuanda ücretsiz ve Türkçe dil desteği ile Steam üzerinden erişilebilir durumda diyebiliriz.

The Long Dark
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

The Long Dark diğer birçok hayatta kalma oyununun aksine gerçek hayata benzer şekilde olağan durumları işleyen bir oyundur. Oyunda zorlu hava şartlarında doğanın size gösterdiği zorluklara göğüs germeniz ve karakterinizi hem hava şartlarından hemde vahşi hayvanlardan korumanız gerekiyor. Etrafta bulunan doğa hayvanlarını avlayarak kendinize yiyecek bulabilir veya bu hayvanları kullanarak farklı eşyalar elde edebilirsiniz. Türkçe dil desteğine sahip bir oyundur.

Minecraft
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Belkide en iyi ve en popüler survival oyunlarının başında Minecraft gelmektedir. Geçtiğimiz yıllarda Microsoft tarafından satın alınan yapım daha sonrasında hızlı bir şekilde büyüyerek birçok platformda milyonlarca oyuncuya ulaşmıştır. Basit pixel tarzı grafikleri ve düşük sistem gereksinimleri ile birçok cihazda sorunsuz bir şekilde çalışan Minecraft içerisinde barındırdığı binlerce farklı eşya ve kombinasyon ile hayatta kalmanın yüzlerce farklı yolunu size sunan bir oyundur.

The Forest
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

The Forest bağımsız yapımlar arasında en kaliteli oyunlardan bir tanesidir. Türkçe dil desteği bulunan oyunda bir uçak kazasının ardından uyanıyorsunuz ve farklı türden yaratıkların bulunduğu bir bölgede hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Hikaye modu olan oyunda dilerseniz arkadaşlarınız ile beraber görevleri ve hikayeyi takip ederek oyunu bitirebiliyorsunuz. Oyunda kendi kızınızı bulmanız gerekiyor. Oyuna ilk başladığınızda sahip olduğunuz balta ile etrafta yer alan eşyaları parçalayarak veya düşmanları öldürerek ihtiyaçlarınızı karşılayacak eşyaları toplamanız gerekiyor.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: ponçikEnişte


Maxideren

Maxideren

Üye
Hepsi birbirinden güzel oyunlar. Ama benim bilgisayarım kötü :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

kadir377

Üye


onlar bu oyun kadar olamazlar ama bence :)
 
ravza54

ravza54

Üye
emeğin için teşekkürler
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Zula ?
 


Üst Alt