En uygun ram ve ekran kartı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gitarist07

Üye
    Konu Sahibi
En uygun ram ve ekran kartı
Merhaba arkadaşlar
Anakartım Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-G31M-ES2L (Socket 775), işlemcim Intel Pentium E5200 @ 2.50GHz Wolfdale 45nm Technology bu. Ramım 2gb ekran kartım ise 512mb. Pc nin psu su 250w. Ramı 4 gb e yükseltmek ekran kartını da 1 gb yapmak istiyorum. İkisi için toplam 250-300 tl arası önerilerinizi bekliyorum.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Matthe

Matthe

Üye
Anakart sürümü kaç ? rev 2.4 mü ?

gitarist07

Üye
    Konu Sahibi
sürümü önemli mi ki eğer öyleyse nereden öğrenebilirim

yusuf1998x

Üye
o powera yeni ekran kartı alamassın değişmesi lazım

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
600 fazla gelir. Boşa elektrik. 500 yeter.

gitarist731

Üye
peki ekran kartı ve ram önerir misiniz

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ram ini 4 gb ta kadar yükseltebilir sin. Eğer 2. El core 2 duo falan alırsan hd 5770 alırsın olur biter :)

gitarist731

Üye
AMD FX X6 6300 SOKET
ASUS M5A97
Aerocool Strike-x One Adv
POWERCOLOR HD7850 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI veya SAPPHIRE HD7770 EDITION GDDR5 1GB 128BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI
CORSAIR 4GB VENGEANCE LOWPROFILE DDR3 1600MHZCL9 RAM sizce bu sistem nasil arkadaslar ekran karti konusunda kararsizim sizce hangisi daha iyidir

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yeni işlemci almana gerek yok..
işlemcini kendi sogutucusuyla biraz overclock yapabilirsin. anakartın overclock için hiç bir sorun yaşatmaz sana
8 TL ye vatandan xigmatek G3606 termal macun al sür. ( sürmeyi tarif ederim ) 3 ghz de sorunsuz kullanabilirsin :oke:

sonrasında 450-500 watt fln bir power ve 2. el HD5770 ekran kartı yanınada 2 gb ram daha alırsan güzel bir sistem olur tüm oyunları HIGH ayarda oynarsın :evet:
toplam maliyet... max 300 TL

gitarist731

Üye
yeni işlemci almana gerek yok..
işlemcini kendi sogutucusuyla biraz overclock yapabilirsin. anakartın overclock için hiç bir sorun yaşatmaz sana
8 TL ye vatandan xigmatek G3606 termal macun al sür. ( sürmeyi tarif ederim ) 3 ghz de sorunsuz kullanabilirsin :oke:

sonrasında 450-500 watt fln bir power ve 2. el HD5770 ekran kartı yanınada 2 gb ram daha alırsan güzel bir sistem olur tüm oyunları HIGH ayarda oynarsın :evet:
toplam maliyet... max 300 TL

Öneriniz için teşekkür ederim yazın dediginiz şekilde toplamaya çalışacağım peki ekran kartini nerde bulabilirim

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Öneriniz için teşekkür ederim yazın dediginiz şekilde toplamaya çalışacağım peki ekran kartini nerde bulabilirim
2. el olarak araştırma yaparsanız bulursunuz. bulamaz iseniz yardımcı olurum.
HD5770 in şuanki fiyatı 140-150 tl civarı

gitarist731

Üye
Peki ust duzey oyunlarda sıkıntı yaratmaz değil mi onerdiginiz sistem ve overclock yapmayi bilmiyorum

gitarist731

Üye
Peki cevaplariniz icin tesekkur ederim konu kilitlenebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...